Seger mot IFK Hässleholm!
2018-03-12 09:48
Lördagens bortamatch slutade med Eskilsseger 3-2. Efter en något trevande start tog Eskilsgrabbarna tag i matchen och hade ett bra grepp i händelserna. Det etablerade spelet blev bättre och bättre och då och då kom bra omställningar som Hässleholm hade svårt att värja sig emot. Emil Åberg öppnade både matchens och sitt målskytte för året, genom att kallt lägga in ledningsmålet, fint framspelad av Filip Egger. Efter målet fick publiken se en hel del fina kombinationer och heta målchanser som kanske borde visat sig i målprotokollet. En kombination av ett par riktigt bra räddningar från den unge Hässleholmsmålvakten och lite oskärpa gjorde att ledningen inte var större. Dock fick vi åter se Emil Åberg näta strax innan paus. Hörna från höger, där Emil ostört nickade in tvåan. Läckert!
Andra halvlek blev betydligt sämre från Eskils sida. Många byte gjorde att det inte riktigt blev någon rytm och matchen svängde fram och tillbaka. IFK reducerade till 2-1, en stund senare utökade Eskils återigen sin ledning när Jesper Lundborg slog in 3-1 efter förarbete av Dennis Olsson och Emil Åberg. IFK gav inte upp och på en indianare och dålig balans i laget fick IFK en situation med två fria spelare mot Anton Olson. Här gjorde de inget misstag och 3-2 blev slutresultatet.

Eskils startade enligt följande;
Emir Plakalo, Matthias Unkuri, Jonatan Olsson, Marcus Andersson, Jonatan Persson
Filip Egger, Philip Petersson, Mikael Berglund Bengtsson, Filip Ottosson
Emil Åberg, Anton Kinnander
Utanför: Anton Olsson (45), Mathias Holtenäs (45), Victor Wahlgren (45), Gustav Edén (45), Jesper Larsson (55), Jesper Lundborg (60), Dennis Olsson (70), Erik Hellberg (75), Filip Svensson (80)

På tisdag är det match igen. På Olympia plan 10 kl 18:00 får vi se en högintressant och spännande match mot Helsingborgs IF. Missa inte den och väl mött på Olympia!

Stabil seger mot Olympic2024-02-24 15:55
Skador och sjukdom oroar2023-09-29 09:16
Sent mål sänkte Eskils2023-05-12 22:19
Oavgjort mot Lund2023-02-11 16:50
Ny förlust för Eskils2022-09-24 18:54
Eskils utslaget ur DM2022-08-17 23:31
IK Tord - Eskilsminne IF2021-11-20 08:00
Mållöst i Torslanda2021-09-18 18:12