Dam A
Eskilsminne DIF - Fc Hessleholm 2-1
2016-04-02 20:12
Fc Hessleholm som tyvärr missade att gå upp i div 1 via kval 2015 kom på besök till Hbg och Västergårds IP denna aprildag . Blåsten hade väl mojnat lite  sedan förra helgens träningsmatch .
Man såg på tjejerna  i dagens match att de gör ett stort steg framåt i sina positioner och organisation. Eskils äger boll och skapar antal bra målchanser som dock ej resulterar i några mål i 1:A halvlek . 4:a byten gjordes i pausen som sig bör i träningsmatcher och alla ska få matchtid .
I den 55:e minuten är det Fc H som tar ledning med 0-1 genom Michelle Jormelius .
Eskils forsätter att stå för bollinnehavet i 2:a halvlek och så i minut 65 smäller Ellen Pigg in kvitteringen till 1-1 där Jasmine Hansen stod för assist.
Vi får ett mål avblåst för offside innan Ellen Pigg gör 2-1 i minut 85 på en passning från Evelina Norell . Samma Evelina hade 2 fina chanser i slutet av matchen att notera sig i målprotokollet men tyvärr så va de berömda "marginalerna " inte på vår sida där .
Matchen avslutas med att Fc Hessleholm missar en straffspark .
Väl mött nästa helg då Fc Rosengårds F19 besöker oss i " genrepet " inför div 1 säsongen 2016 startar

Imorgon söndag flyger våra 4:A 99:or med Skånelaget till Västerås för att spela semifinal på måndag mot Västmanland i Cup Kommunal .
Vi önskar lycka till :Hanna Hallström , Linn Strömberg , Lollo Pigg och Ellen Pigg .

0-1 Michelle Jormelius min 55
1-1 Ellen Pigg min 65 ( ass Jasse )
2-1 Ellen Pigg  min 85 ( ass Evve)