Akademi / Division 3
Vinst i hemmapremiären!
2017-04-24 13:03
Söndag, sol, hård vind och dags för årets andra seriematch i div.2 där IF Centern stod för motståndet.

Vi började första halvleken med motvind och motståndarna fick ett par hörnor som med hjälp av den starka vinden blev farliga för hemmalaget men vi lyckades reda ut det och ingen skada skedd.

Spelet präglades av många närkamper där bortalaget gick vinnande ur i 90% av fallen men trots det var det vi som förde spelet.

I andra halvlek hade vi vinden i ryggen och det var inget skönlir från nåt av lagen den första kvarten. Våra tjejer visade en enorm kämparglöd och sista halvtimmen var det spel mot ett mål.

Det dröjde fram till den 72e minuten då det var dags för Nova Lundin Hafström att bryta in från vänsterkanten, göra bort två försvarare och avsluta snyggt nere i målvaktens högra hörn. 1-0!
Efter det lossnade det för våra tjejer och Nova Karlsson fick göra inte bara ett, utan två mål!

Att vinna matchen med 3-0 trots ett bristande närkampsspel får ses som ett styrkebesked.

Nästa match spelas 29/4 borta mot Kullabygdens DFF som kommer med två vinster i bagaget.