Senaste från Bildburken:

TRÄNARE SÖKES!!  
2016-11-28 16:07


 

Regionens största idrottsangelägenhet

Med 1 000 aktiva spelare i 40 lag är vi södra Sveriges största fotbollsförening. Vi arrangerar även Eskilscupen som är Helsingborgs största årliga evenemang med 700 deltagande lag och 40 000 besökare under en intensiv sensommarhelg. Det som är gemensamt för barn och ungdomar i vår förening är intresset och glädjen till fotbollen. Genom föreningens aktiviteter utvecklar och berikar vi ungdomar med sunda värderingar att ta med sig in i vuxenlivet.

Tillsammans bygger vi upp ett fantastiskt föreningsliv där våra ledare och partners stödjer det sociala ansvar vi tar dagligen. Vi talar om Eskilsandan, där vi tillsammans ställer upp för föreningens högre syfte att utveckla människor. Detta sker såväl genom föreningslivet med hjälp av sunda ledare som genom vår nya sociala satsning, Hela Helsingborg. Grunden för vår verksamhet är våra värderingar; Respekt, Jämlikhet och Kamratskap.

 


  • Drivs du utav att utveckla ungdomar och seniorer, på och utanför plan?
  • Älskar du fotboll och föreningsliv?
  • Är det positivt med ett professionellt träningsupplägg med stöd från ett starkt kansli och sportchef?
  • Stödjer du en stark fotbollsutveckling i kombination med ett socialt ansvarstagande och kombinerat med starka värderingar som Respekt, Jämnlikhet och Kamratskap?

 

Svarar du JA på ovanstående frågor kan du absolut vara den vi söker.

 

Eskilsminne IF har idag över 100st ledare på flick- och pojksidan och seniorer. Vi strävar mot ständig utveckling och växer kontinuerligt, därför söker vi också kontinuerligt efter nya talanger på ledarsidan, såväl ungdom, (yngre/äldre flick- och pojksidan) samt seniorer.

 

Blir du lite nyfiken av ovanstående? Tveka inte utan skicka ett mail till vår heltidsanställda sportchef, Karl-Johan Olsson, på kjo@eskils.nu

 

Välkommen till Eskilsfamiljen!

Tack Johan Stolt!
2016-11-17 14:53
Foto: Bildburken
Eskilsfostrade Johan Stolt som har sin civila karriär inom försäkringsbranschen väljer inför 2017 att trappa ned sin fotboll med Eskilsminne IF, en skadefylld säsong i kombination med den civila karriären gjorde att Johan inte återfanns som brukligt i den gul & blåa matchtruppen.

Trots detta stod Johan för mycket fina insatser under hösten där han levererade på en hög nivå och visade med sitt sätt att vara att han varit en viktig del i Eskils, vilket han även varit under hans tidigare säsonger i föreningen.

Johan som alltid agerat med fin inställning, hårt jobb och varit ett föredöme för gruppen skall vara stolt över sin tid i Eskils och vi tackar honom för hans tid i klubben.

Samtidigt passar vi på att önska Johan all lycka till i hans fortsätta karriär längre ned i fotbollspyramiden!

Nytt i A-laget!
2016-11-11 15:06
Glädjande kan Eskils presentera Oliver Åkerman som ny spelare i truppen. Oliver kommer senast från Höganäs BK, där han spelat i 1,5 år. Som ung lovande spelare kom han till Höganäs från Fortuna där han spelade A-lagsfotboll redan som 15-åring. Oliver är en offensiv spelare med hög arbetskapacitet och är väldigt ambitiös med sin fotboll. Det är en mycket bra egenskap för att fortsätta utvecklas och det ska bli mycket spännande att följa Oliver i vår blå/gula tröja. Stort välkommen till Eskils!
Glädjande är även att Anton Kinnander har förlängt sitt avtal med Eskils. Anton har en hög kapacitet i sitt forwardsspel och vi ser fram emot ett hett målskytte från hans sida under nästa säsong. Anton har sin fotbollsfostran i Eskils ungdomsled innan han lämnade för HIF som 16-åring. Anton kom tillbaka i somras och spelade höstsäsongen i Eskils och nu siktar han på att lyfta med klubben på nytt.

Inneträning för de yngsta
2016-11-08 15:02

Nu då kylan börjar komma flyttar våra yngsta lirare inomhus.

Vi välkomnar nya och gamla spelare.

// Kansliet

Mathias Unkuri klar för två nya år!
2016-11-02 15:16
Foto: Bildburken.se
Idag kan vi glädjande berätta att Eskils lagkapten Mathias Unkuri har förlängt med Eskils för ytterligare  två säsonger. Mathias är en viktig spelare och karaktär och ger lagbygget för 2017 en fin grund att stå på. Hans rutin och erfarenhet från högre nivå ger laget en stark trygghet, vilket han visat under året som passerat på ett mycket bra sätt.
Nyheter från våra lag
Pojkar 2008, 01/12 18:58 
Pojkar 2004, 30/11 12:13 
Pojkar 2002, 27/11 22:38 
Dam Akademi / div 2, 27/11 20:44 
Pojkar 2002, 22/11 12:45