Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Eskils medverkande i "Fotbollens Dag" på ICA Gustavslund
2018-06-21 16:27
På torsdagen inleddes det första samarbetet mellan Eskilsminne IF och ICA Supermarket Gustavslund. ICA anordnade Fotbollens dag och mellan klockan 13.30 och 16.00 fanns tränare och spelare från Eskils på plats för att prata fotboll med kunder och hjälpa till att packa ner varor för de som ville ha lite assistans.
Dam A
Bromölla vill ha revansch på Eskils Damer
2018-06-21 10:17, Dam A
På söndag klockan 15 avslutas vårsäsongen för Eskilsminne IFs Damer med hemmamatch mot Ifö Bromölla IF. Ett lag som Eskils besegrade med 2–0 i vårens andra match. Efter den kampen har de båda lagen blandat och gett och stundtals haft det motigt.
Herr A
"Jag vet att detta är en läroperiod"
2018-06-20 11:23, Herr A
Filip Svensson

Inför denna säsong plockades 19-årige Filip Svensson upp i Eskilsminne IF:s A-trupp. Mittbacken som startade sin fotbollsbana i Hais en gång i tiden har plötsligt - tidigare än han väntat sig - fått chans att visa upp sig i A-laget. En chans som han också tagit på bästa tänkbara sätt.

 


Dam A
Drömmål av Jasmine när Eskils besegrade Dösjöbro!
2018-06-19 22:58, Dam A
När spelet hackar en smula är det bra att kunna luta sig mot en gedigen arbetsinsats. Ibland ger det dessutom utdelning i tre poäng som för Eskilsminne IF:s damer när man på tisdagskvällen bortabesegrade serietrean Dösjöbro IF med 3–2 (2–2). Två drömmål av Jasmine Hansen gav andra raka segern.
Dam A
”Dösjan” siktar på tre poäng
2018-06-19 12:31, Dam A
Dösjöbro IF:s damlag hade inför säsongen målsättningen att etablera sig i Division 1 och utveckla den spelartrupp man har. När snart halva säsongens avverkats är det ingen överdrift att påstå att man har lyckats med detta. I kväll möter Eskilsminne IF:s damer nuvarande serietrean borta i en oerhört viktig match. Eskils situation strax under nedflyttningsstrecket talar sitt tydliga språk.
Nyheter från våra lag
 
 
 
 
 
 
Senaste från Bildburken: