Dam A
Flera tillskott i Dam och några som lämnar
2018-02-16 20:08, Dam A
Tove, Klara och Malin ansluter till Eskilsminne DAM
Eskilsminne Dam kan presentera ytterligare några tillskott som anslutit till försäsongen. Tove Efsing är nyss fyllda 20 år och kommer från Kullabygden DFF. Där har hon agerat tätt mittbackslås i laget som släppte in minst mål i fjolårets division 2. 

Malin Forssell, 18 kommer också närmast från Kullabygden, men är bördig från Ängelholms FF. Offensiv "winger" som alltmer utvecklats till målskytt. 11 mål i tvåan i fjol, de flesta på andra halvan av säsongen.

Klara Nilsson, 19 år, kommer från Billesholms IK. Hon är en central spelare som spelat både mittfält och anfall. Klara har redan inför 2017 tränat med Eskils och i år tagit steget över när Billes tyvärr fick lämna tvåan. 

Tidigare har damlaget presenterat Linn Andren och truppen känns som den fyllts upp. Men det finns fortfarande öppning för att vi tar in ytterligare någon. Vi kommer att se ytterligare någon provträning samtidigt som ett par akademispelare testar och kan bli föremål för upplyftande. Det är det som är styrkan med att ha sådan bred verksamhet som Eskils har med ett Akademilag i division 2. 

Vi har också fått några som lämnar för denna gång. Linn Strömberg lånas ut till Råå IF. Linn är väldigt talangfull som hon visat många gånger men har haft lite tufft att få speltid i division 1. Därför ett samarbete med Råå för att samla erfarenhet och matchtid. 

Kujtime Kurbogaj har fått chansen i elitettan hos IS Böljan och ansluter till dem nu i februari när laget laddar för sin andra säsong i elitettan. 

Lana Ademi (till Borgeby FK) och Linnea Rundqvist (klubb ej klar) lämnar också för denna gång. Från Akademilaget lämnar Nova Lundin Hafström när hon får chansen i FC Rosengård. 

Vi önskar alla ett stort lycka till med kommande uppgifter!  
Förlust mot Varbergs BOIS!
2018-02-12 15:26
Lördagens premiär i träningsspelandet mot Varbergs BOIS slutade med förlust 4-0 efter paussiffror 1-0. Det var ett försvarsorienterat Eskils vi fick se. Varberg hade bollinnehavet men skapade inga direkta målchanser. Eskils låg bra i banan och fick Varberg att spela framför eller utanför sig. Efter ca 20 minuter spelade fick Eskils en hörna som nickades bort i första ytan och på den ställde Varberg om efter en klen insats i duellspelet vid sidolinjen. Emir i målet räddade första skottet, Unkuri det andra men på tredje försöket satte Varberg bollen i mål. Resten av halvleken flöt på i samma melodi. Varberg satte hög och effektiv press på Eskilslaget som hade svårt att skapa något organiserat anfallsspel. Efter paus ökade Varberg bolltempot och i 60 minuten ökade de sin ledning till 2-0. Eskils fortsatte ligga rätt men hade förtvivlat svårt att omsätta sitt kompakta försvarsspel till att skapa målchanser. På de sista 10 minuterna gjorde de både 3 och 4-0 och en hygglig insats byttes snabbt till en tung och ännu tråkigare förlust. På lördag den 17/2 ges det möjlighet till snabb revansch. Då gästar Hässleholms IF Harlyckan. Matchstart kl. 12:00. Välkomna!
Årsmöte torsdag 15/2
2018-02-11 16:09

Medlemmar i Eskilsminne IF och Eskilsminne DFF kallas till årsmöte torsdagen den 15 februari i klubbstugan.


18:00 Eskilsminne DFF

18:30 Eskilsminne IF


Varmt välkomna

Styrelsen Eskilsminne IF

Herr A
Nu börjar träningsmatcherna
2018-02-09 13:09, Herr A

Herrarna inleder försäsong-matchandet på lördag borta mot Varbergs BoIS, Hallands Nyheter​ låter meddela att de kommer att sända matchen live.
Notera att detta är en prova på tjänst och det kostar 1kr.


Klicka här för att komma till matchen --- > Extern sida

Vi behöver din hjälp
2018-02-08 10:11
Som ni kanske redan vet så är Eskilsminne IF´s herrlag klara för div.1. Säsongen 2018 kommer vi därför att behöva hjälp kring hemmamatcherna då vi får en del krav som skall uppfyllas kring matcharrangemang i div.1 allt enligt Svenska Fotbollsförbundets regelverk. Vår tanke är att bygga en pool av människor som kan hjälpa. Uppgifterna är bl.a publikvärdar, ackrediteringspersonal, matchsekretariat, entrévärdar. Är du intresserad av att hjälpa till? Tveka inte utan skicka din intresseanmälan redan nu till Jimmie på kansliet jsm@eskils.nu - Notera att du skall vara över 18 år
Nyheter från våra lag
Pojkar 2011, 15/02 07:49 
Pojkar 2011, 13/02 20:08 
Pojkar 2007, 13/02 16:04 
U15, 12/02 15:28 
Herr A, 09/02 13:09 
 
 
 
 
 
 
Senaste från Bildburken: