Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Akeas VD: "Eskils är en Trippel A förening"
2018-11-19 15:36
Peter Condrup, vd och skapare av Akea AB, är inte bara en framgångsrik företagsledare utan också en stor vän av föreningslivet och idrotten. Från och med 2018 är Akea tillbaka som samarbetspartner i Eskilsminne IF och har tagit en aktiv del redan genom dräktreklam och skyltar på Harlyckan och Västergårds Idrottsplatser.
Herr A
Fem träningar sedan dags för vila för Herr
2018-11-18 13:15, Herr A
På torsdagskvällen hölls ett möte med Eskilsminne IF:s herrtrupp. Den huvudsakliga anledningen var förstås att informera spelartruppen och dess ledare om att Mattias Lindström blivit klar som tränare inför 2019. Men det togs också upp en del praktiska saker som Svenska cupen, träningsläger och hur träningspassen ska se ut under resten av året.
Herr A
Oliver i ”Morgondagens stjärnor"
2018-11-16 14:58, Herr A
I morgon får Eskilsminne IF:s 18-årige talang Oliver Åkerman chans att visa upp sig för inte minst talangscouter och representanter från andra fotbollsföreningar från stora delar av landet. Han blev nämligen - i elfte timmen - uttagen i Division 1 Södras talanglag som möter motsvarigheten i Division 1 Norra.
Herr A
Mattias Lindström ny tränare i Eskils
2018-11-15 18:24, Herr A
Mattias Lindström, ny tränare i Eskils

Det är nu klart att Mattias Lindström - som under sin korta tränarkarriär framgångsrikt matchat Tvååker i två säsonger - tar över huvudtränaransvaret för Eskilsminne IF:s herrar. Ödåkrasonen har en gedigen aktiv karriär bakom sig och fått rena raketstarten på sin tränarbana.

 


Herr A
Martin Pringle avslutar i Eskils
2018-11-13 17:41, Herr A
Efter att ha fört Eskilsminne IF:s herrar till klubbens bästa sportsliga prestation någonsin - en fjärdeplats i Division 1 - slutar huvudtränare Martin Pringle sitt uppdrag i klubben etter 3,5 år. Martin lämnar sitt uppdrag efter tisdagens träning och tillsvidare tar assisterande tränare Marcus Nilsson över tränarsysslan.
Nyheter från våra lag
 
 
 
 
 
Senaste från Bildburken:

Våra herrar tvingades att släppa kvalplatsen till Superettan till gästande Oskarshamn. Gästerna kunde lämna Harlyckan med en 2-1 seger. En spännande fortsättning följer, 2 matcher återstår!

Hitta fler bildspel på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se