Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Herr A
Martin Pringle avslutar i Eskils
2018-11-13 17:41, Herr A
Efter att ha fört Eskilsminne IF:s herrar till klubbens bästa sportsliga prestation någonsin - en fjärdeplats i Division 1 - slutar huvudtränare Martin Pringle sitt uppdrag i klubben etter 3,5 år. Martin lämnar sitt uppdrag efter tisdagens träning och tillsvidare tar assisterande tränare Marcus Nilsson över tränarsysslan.
Herr A
Missat kval men säsongen var makalös!
2018-11-10 18:56, Herr A
Det var förbannade, ilskna, sura och besvikna ansikten som radade upp sig längs väggarna Eskilsminne IF:s omklädningsrum efter lördagens avslutande match i Division 1 Södra hemma mot suveräna serievinnaren Mjällby AIF. Eskils hade precis fått en svidande lektion och fått kliva av matchen med 1-4 (1-3) och sett alla chanser till Superettankval fladdra iväg.
Herr A
Filip Ottosson: ”Blir olidligt att sitta bredvid och titta"
2018-11-09 22:21, Herr A
Vad gör en fotbollsspelare när han inte får vara med och stötta laget på plan på grund av en varning för mycket? Jo han ger järnet på träningarna hela veckan för att hjälpa till att förbereda sin kompisar på årets hittills viktigaste match.
Herr A
Martin Pringle: ”Det finns ingen anledning att dramatisera"
2018-11-09 20:41, Herr A
- Det är bara att gasa. Det går inte att komma in efter matchen och fundera på varför vi inte gjorde ditten eller datten!
Herr A
Ett år Emil Åberg kommer att minnas
2018-11-07 22:00, Herr A
”It was a very good year” heter en av Frank Sinatras odödliga låtar. Titeln passar som hand i handske på Eskilsminne IF:s forward Emil Åberg. 2018 har varit ett ovanligt bra år och på lördag kan Emil och hans lagkamrater se till att förlänga denna goda känsla med ytterligare ett par veckor.
Nyheter från våra lag
 
 
 
 
 
Senaste från Bildburken:

Våra herrar tvingades att släppa kvalplatsen till Superettan till gästande Oskarshamn. Gästerna kunde lämna Harlyckan med en 2-1 seger. En spännande fortsättning följer, 2 matcher återstår!

Hitta fler bildspel på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se