Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Herr A
Alex Simovski ”Vill man dansa dansar vi - vill man brottas så brottas vi"
2019-02-20 20:09, Herr A

Det finns en spelare i Eskilsminne IF som söndagens cupmatch betyder lite extra för. Vänsterbacken Alex Simovski - som fyller 23 på torsdagen - har fått det mesta av sin fotbollsuppfostran i Hammarby IF. Alex minns de fem åren i Bajen med stor glädje men lovar att nu är det Eskils och ingenting annat som gäller.


Herr A
Stark cupinsats av Eskils trots förlusten
2019-02-18 23:18, Herr A

”En bra match - ett dåligt resultat”.

 

Eskilsminne IF:s tränare Mattias Lindström sammanfattar måndagens gruppmatch i Svenska capen mot Dalkurd FF i en mening.

Herr A
Mattias Lindström: ”Det finns alltid en chans att överraska"
2019-02-17 15:58, Herr A
På söndagsförmiddagen genomförde Eskilsminne IF:s herrar det sista träningspasset inför morgondagens match i Svenska cupen mot Dalkurds FF. Träningspasset hölls på matcharenan Olympiafältet plan 10. Ett ypperligt konstgräs där Eskils nu kunnat förbereda sig de sista två träningarna inför matchen.
Herr A
För bekvämt när tjejerna föll
2019-02-16 20:16, Herr A
Upp som en sol och ner som en pannkaka. Eller en riktig väckarklocka. Ja det är bara att välja epitet själv. Eskilsminne IF:s damers insats i lördagens träningsmatch borta mot Division 2-laget Laholm blev inte samma urladdning som senast hemma mot Staffanstorp. Förlust 2-3 (1-2) i en match där tränaren Izet Kaljic inte kunde se många ljuspunkter.
Herr A
Emil Åberg: ”Nu vill jag ta nästa steg"
2019-02-16 10:44, Herr A

På måndag får vi se om Eskilsminne IF:s skarpskytt Emil Åberg har krutet torrt även denna säsong när det gäller tävlingsmatcher. Första riktiga uppgiften väntar då i form av ex-allsvenska Dalkurds FF på Olympiafältets konstgräsplan nummer 10.


Nyheter från våra lag
 
 
 
 
 
Senaste från Bildburken:

Våra herrar tvingades att släppa kvalplatsen till Superettan till gästande Oskarshamn. Gästerna kunde lämna Harlyckan med en 2-1 seger. En spännande fortsättning följer, 2 matcher återstår!

Hitta fler bildspel på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se