Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eskils Dam Akademi/division 2
Välkommen till träningsgruppen Eskils Dam Akademi/division 2. Här finns ett trevligt, duktigt och glatt tjejer de flesta i ålder 16 - 18 med några som har några år till. Vi spelar i A-lagsserien i division 2 och spelar alltså normalt mot andra föreningars förstalag. Vi tränar 3 gånger i veckan på Västergårds IP.  Vill du veta mer så kontakta någon av ledarna som du hittar under under truppen.
Provträna med Eskils!
2018-10-15 20:05
Eskils Dam har öppen provträning vecka 45-50. Måndagar och onsdagar kl 18.30 på Västergårds IP kan du som är nyfiken på Eskils spelare, ledare och spel testa hur det är. 

Seriösa fotbollstjejer intresserade av vårt akademilag i div 2 och vägen vidare till division 1 är välkomna att känna på. Inga krav eller förpliktelse annat än att du måste ha anmält till Weine ,weinenorberg@gmail.com eller tel 0709-35 26 72 några dagar innan att du vill testa. Vi ser också att du meddelat din nuvarande förening om provträningen. Är du osäker, vill du veta mer eller behöver råd? Prata med Weine!
Sjukdomar och skador stort problem för IS Halmias damer
2018-05-23 15:51

På fredag åker Eskilsminne IF:s damer till Halmstad för att möta IS Halmia. Motståndarna har liksom Eskils börjat serien bra men sedan också hamnat i en uppförsbacke. Mycket har berott på problem med sjukdomar och skador.

 

Stark match i DM av Eskils Akademilag
2018-05-16 22:39
Eskilsminne IF:s Akademilag lottades mot Allsvenska LB07 i årets DM-turnering. Gästerna kom med ett antal A-lagsspelare blandat med i huvudsak F19-spelare. Trots detta tuffa motstånd svarade Eskilstjejerna för en magnifik match och pressade under andra halvlek hårt för en kvittering. Matchen slutade 2–3 (1–3) och tränare Josef Claudén betraktar den som årets bästa trots att man testade ett helt nytt spelsystem.
Allsvenskt motstånd väntar för Dam Akademi i DM
2018-05-15 07:38

Eskilsminnes Dam Akademi som spelar i Division 2 ställs inför en väldigt inspirerande uppgift när man imorgon onsdag tar emot allsvenska LB07 hemma på Västergård i en DM-match som startar klockan 19.

 

Bara kompisarna var bättre
2017-12-29 22:51
Åstorpscupen blev ytterligare en framgång för Eskils Akademi. Silver i cupen endast besegrade av Eskils Dam A. En starkt genomförd cup med bara ett insläppt mål (det i finalen) och på vägen berget två division 1 lag i Dösjöbro och Kullabygden. 

Nu är det en veckas helguppehåll och den 4 januari börjar försäsongen för satsningen på 2018 års säsong där detta lag ska ta nya steg i sin utveckling. 
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
 
 
 
 
 
Senaste från Bildburken: