Välkommen till Eskilsminne P05
 
Eskilscupsdagen 1 Maj är inställd!
2017-04-22 14:49
Hej, Eskilminne har valt att ställa in Eskilscupsdagen/familjedagen den 1 Maj då det verkar vara svårt att få en bra uppslutning kring arrangemanget pga många bortresta etc.
/Ledarna
Nya träningstiderna och seriepremiär
2017-03-29 21:22
Från och med måndag 10 april gäller nya träningstider. Måndagar, tisdagar och torsdagar där de flesta torsdagarna är Coerver-träning. För tider m.m. se Kalendern på hemsidan.
Seriespelet inleds under påskhelgen 15-17 april då Salamis/Strövelstorp, Kågeröd och Bjuvstorp står för motståndet. Mer info om detta när det närmar sig.
Följ oss på Sportswik
2017-03-20 15:56
Hej! Här kommer en länk för att följa vårt lag Eskilsminne IF P-05 på Sportswik. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Följ oss på Sportswik och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag! Hälsningar, Ledarna 

Ps:Appen finns i er appstore.

https://sportswik.app.link/G7vbmPpRvB
God fortsättning på 2017!
2017-01-02 12:54
Träningstider för årets första månader (gäller till april) är måndagar 17:00-18:15 och onsdagar 18:00-19:30 på Harlyckan. Vi börjar 16 januari men som tidigare nämnts blir det ett extra träningstillfälle lördagen 14 januari då P05 är övningsgrupp till tränarutbildningen. Kallelser till samtliga aktiviteter kommer i vanlig ordning.
P05#stolta_ledare#bästa_barnen
2016-10-18 19:55
Bilder från söndagens match och avslutning
Då var seriespelet och spelet på gräs avslutat för denna säsong. En säsong som, enligt oss ledare, är den bästa säsongen sedan vi började med killarna för drygt fem år sedan. Vilken fantastisk resa det är med dessa killar, vi har haft mycket fokus på att hålla ihop gruppen, att svetsa oss samman och framförallt ha roligt. Vi är väldigt glada när vi ser att vi får belöning för detta vecka efter vecka. Vid vår lilla avslutning i söndags var det  minst sagt hög stämning, 33 av 35 spelare kom och deltog vid fotografering och middag (två som glömde), och vid dessa tillfällen är det solklart ONE P05. Cuper med övernattning, läger och allt annat vi gör tillsammans, inget är jobbigt!

Vår grupp har som ni vet de senaste åren växt sig större år efter år. För oss ledare är det såklart utmanande med grupp där vi kontinuerligt får in killar som aldrig spelat fotboll, som blandas med andra som spelat sedan 5-års ålder. Detta är en av anledningarna till att våra resultat kommer att variera över tid men där andra värderingar före fotbollsresultat går före. Här hjälper barnen till med en jättefin öppenhet och välkomnande, de är inte bara fina barn och fotbollsspelare, de visar empati och omtanke, och bidrar starkt till att gruppen behåller sin fina dynamik och stämning.

Fotbollsmässigt hade vi en tuff vår med i stort sett bara förluster, det är lätt att bara se mörka moln när förlusterna hopar sig men vi har alltid känt oss trygga med gruppen och det föräldrastöd vi har där inte vinster eller förluster är det viktigaste i en 11-årings liv. Så tack för ert stöd alla föräldrar och beröm till killarna som höll modet uppe under våren. 

Träningsmässigt har det sett bra ut under hela året med fokus på passningsspel och teknik. Vi har försökt ha kontinuitet i vårt träningsupplägg, med inspiration bla från Nisse Larsson känner vi att har en väldigt positiv utvecklingskurva. I höst kom också belöningen för vårt spel, en topplacering och två mittenplaceringar med många jämna och bra matcher. Flera höjdpunkter har det varit och ska vi välja några får det väl bli Eskilscupen, Åsa-cupen, seriesegern och matchen mot Färingtofta, ni som var med förstår. Sist men inte minst, vi är extra glada över den stora uppslutning av spelare som är flitiga med träningar och vill som vill spela match. Vi är nu oftast runt trettio spelare på träningar och med det har vi nu möjlighet att manna tre hela 7-mannatrupper, det bådar gott inför framtiden. Den breda uppslutningen tyder ju på att det är roligt med fotboll men vi vill understryka att vi ser jättepositivt på annat idrottande än fotboll, så väljer man annat idrottande än fotboll någon gång i vecka så är det positivt, skriv det bara i kallelserna så vi vet.

Vi ses efter uppehållet!

/Ledarna P05
 
 
 
 
 
 
Senaste från Bildburken: