Välkommen till Eskilsminne P05
 
Eskils ungdomsläger 2018!
2018-02-05 15:34
Här presenteras datumen för årets ungdomsläger med Eskils.
Reservera datumen redan nu, anmälningsförfarande kommer längre fram i vår!
Länk för mer information tills dess:
http://www.eskils.nu/sida/?ID=72653

// Kansliet
Lukas hjälper till i ledarteamet
2017-09-19 19:44
Hej
Eskils vill och uppmuntrar ungdomar att ta ledaruppdrag i föreningen. Vi är såklart också positiva till detta och vi har numera Lukas Gren som en extra ledare i gruppen. Lukas har ett stort fotbolls och ledarintresse som vi hoppas kan växa i vår grupp. Lukas är 17år, pluggar på Rönnowska och har en gedigen Eskilsvakgrund som spelare. Detta är första ledaruppdraget så vi låter Lukas växa in i rollen successivt.
En härlig lördag signerad ICA, ViLirare och EIF
2017-09-17 15:18
Lördagen den 16 september 2017 kommer att gå till historien av flera anledningar. Ett uppskattat event med ViLirare gav oss möjligheten till ett träningspass under professionell ledning. P05 leddes av Johan Arneng med fokus på bollbehandling och att orientera sig på plan. Två bra övningar som byggdes på efterhand med fler moment och stegrande svårighetsgrad.

Så till årets skräll. Under förmiddagen scoutades(?) tränar-Mats av ansvariga för laget Harlyckan OldStars som senare skulle möta ViLirare med stjärnor som Limpar,  Edman och Barsom. Efter klartecken hemifrån anslöt Mats till anläggningen i bästa Zlatan-stil på sin glänsande...cykel. Samlingen gick bra. Inmarsch, line-up och uppvärmning likaså. Matchen inleddes på bänken men efter några minuter kommer han in som ytterback. Följsam och fokuserad. Men sen, ett felpass och dagens speaker Holmgren från ViaSat vrålar så det hörs över halva Helsingborg "Vad gööööör du Wahlgren?". Detta stör dock inte Mats och att han vill byta strax efter måste istället bero på osäkerheten över sin matchform, nyss tillbaka efter 20 års rehab. Det blir bara några inhopp till, även om publiken gärna ville se mer. Men som vi alltid säger - det kommer fler matcher!

Slutresultatet? 3-3 som följdes av en likaledes oavgjord straffläggning.
Nu lämnar vi Höllviken
2017-08-20 15:22
Efter tre år lämnar vi Höllviken. I bussen på vägen hem är alla överens om att detta var det bästa året. Ledarskapet togs på allvar i gruppen men vi kan konstatera, att det inte var helt enkelt.... Bra mat, glass, fint väder, bad och massor av roligheter med kompisar kan inte bli fel! Vi är alla oerhört tacksamma att få vara med i en klubb med dessa möjligheter!!
I Höllviken är allt super....
2017-08-19 15:23
Alldeles förträffligt flyter tiden på i Höllviken. Tävlingar, mat, bad, glass o häng avslöser varandra. Fin stämning på Sagostunden och barnen stortrivs. Nu inväntar vi eftermiddagens tävlingar och sen lite middag. Joel i köket har fått mangrannt beröm för maten där tydligen kycklingspetten lyft till en ny nivå i år :)


Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Eskilsminne IF, 12/02 15:26 
Eskilsminne IF, 11/02 16:09 
Eskilsminne IF, 08/02 10:11 
Eskilsminne IF, 07/02 15:48 
Eskilsminne IF, 05/02 15:36 
 
 
 
 
 
 
Senaste från Bildburken: