SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Herr A

Falkenbergs FF
3 - 0
Eskilsminne IF
Falkenbergs FF3 - 0Eskilsminne IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 04 maj, 16:00
Plats:Falcon Alkoholfri Arena
Tävling:
Matchnummer: 000012041
Samling:15:00
Martin Pringle: ”Vi verkar sakna allt självförtroende"
2024-05-05 15:19
Bild: John Friberg

Förhoppningarna att Eskilsminne IF:s herrar skulle resa sig efter två svidande nederlag och återfinna formen mot Falkenbergs FF på lördagen grusades rejält. Hemmalaget vann matchen med 3–0 (2–0) sedan Eskils spelade andrafiolen och endast åstadkom ett avslut på mål.


– Vi spelar som vi saknar allt självförtroende. Jag vet inte var spelet från de inledande tre omgångarna tagit vägen. I dag var vi helt ärligt dåliga och gjorde en match som var långt ifrån godkänd. En tröst i bedrövelsen är att vi i varje fall tagit sju poäng när vi nu måste få till en omstart. I fjol hade vi noll poäng efter de tre första matcherna, säger tränare Martin Pringle.

Falkenberg tog ett bastant tag om dirigentpinnen redan från avspark. Man mjukade upp med lite halvchanser där Eskils keeper Philip Mårtensson kunde hålla rent. Men i den 12 minuten var det dags.

Falkenberg kom fram på vänsterkanten och bollen spelas in framför mål där en oattackerad hemmaspelare kan spela bakåt och precis innanför straffområdesgränsen avslutar Oskar Lindberg till 1–0. Han hade kunnat köra in med häst och vagn i den zonen så tomt var det på Eskilsspelare.

Lucas Ohlander tvingades utgå i den 21 minuten och hans skadeläge är ännu osäkert. Klart är däremot att Falkenbergs 2–0 kom i 36 minuten. Ännu en gång kunde Falkenbergsspelarna härja runt i straffområdet innan Remo Gotfredsen Grgic utan uppvaktning placerade bilen strax intill Philip Mårtenssons högra stolpe.

Målskytte avslutades i den 60 minuten då Tim Stålheden gjorde 3–0.

– Vi måste samla ihop oss nu och ta tag i grejorna igen. På torsdag, Kristi Himmelsfärdsdag,  möter vi Onsala hemma. Först och främst få ordning på defensiven – nio insläppta mål på tre matcher är underkänt, betonar Martin Pringle.

Finns det någonting positivt du kan med dig hem från denna match trots allt?

– Nej, konstaterar Martin.

 

Text: Lasse Möller


<< Tillbaka