SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Pojkar 2010
Kalles Kaviar Cup
 
Tid:ons 29 juni, 15:00 - sön 03 juli, 18:00
Plats:Smögen
Samling: Klubbstugan
Aktivitetsinfo:Smögen!

Till sommaren är tre lag anmälda till Kalles Kaviar Cup i Smögen. I slutet av förra året skickades det ut en intresseanmälan (med 34 intresserade) och utifrån de antalet så blev tre lag anmälda.
Cupen är 30/6-3/7 och vi kommer åka upp 29/6 och checka in då, eftersom det är en bit att köra. Det kommer då inte ingå mat för onsdagen.
Kostnaden är en fast avgift på 1 300 kronor per anmält barn och för dessa pengar ingår minst fem matcher, fyra övernattningar, elva måltider samt såklart roliga aktiviteter utöver fotbollen. Som läget är nu, så är fem ledare anmälda till de tre lagen.
Våra killar kommer spela 7-manna fotboll och det kommer vara på gräs/konstgräs. I nödfall med extremt dåligt väder kan grus förekomma. Matcherna spelas med 2x15 minuter.
Enligt information från cupen så kommer vår ålderklass spelas i Bovallsstrand och Hunnebostrand. Mellan dessa arenor är de ca. fem minuter med bil.
En ledare per lag följer med gratis och laget får betala för de övriga två ledarna.
Vi önskar svar på kallelse senast 8/4. Betalning för cupen ska ske senast 20/4 (separat info kommer om betalning).
Bästa/billigaste transport kommer utarbetas efter att vi vet hur många barn som anmäler sig. Vi önskar såklart att så många barn som möjligt kan åka med de föräldrar som åker upp, då transportkostnader kommer kosta en hel del och vi får tittat på hur vi kan fördela kostnaden mellan lagkassa och barn.
För att summera:
Anmäl senast 8/4
Kostnad för boende/mat 1 300kr/barn
Kostnad för transport är inte bestämt än,
Kostnad för två ledare tas från lagkassan.
Betalning för cup senast 20/4

Här finns med info om cupen:
Kalles Kaviar Cup 2022 (procup.se)

OBS! Anmälan är bindande.

<< Tillbaka

 
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se