SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Tjejligan F2012
Inomhusträningen vidtar!
2020-10-12 14:41


Med start v.42 och närmare bestämt lördag 17/10 startar inomhusträningen enligt nedan;

  • F2012 tränar lördagar kl. 09:00 – 10:30 i Harlyckehallen, belägen precis intill fotbollsplanerna och Eskils klubbhus på Harlyckan (Gärdesgatan 4).
  • F2013 tränar lördagar kl. 09:00 – 10:30 i Elinebergsskolans gymnastiksalar, belägen på skolgården till Elinebergskolan (Ramlösavägen 90).

Därefter kör vi på med lördagsträningarna på ovan tid fram till jul då vi återigen tar ett uppehåll, exakta datum för detta kommuniceras längre fram.

Vi ber er ta del av nedan punkter inför fortsättningen;

- För att kunna planera och genomföra träningen på bästa sätt önskar vi att de barn som ska delta i passet infinner sig på planen senast fem minuter före träningsstart, oavsett utomhus- eller inomhusträning. Detta för att vi ledare ska kunna få en bild av antalet deltagare och lägga upp passet på bästa vis. 

- Vid inomhusträningen kommer inte förälder/anhörig kunna närvara i hallen, detta för att kunna uppfylla gällande restriktioner från FHM och Skåneboll. Det är ingen optimal situation, men för att barnen fortsatt ska kunna träna fotboll krävs att vi gemensamt ser vägar framåt i detta. Kanske föräldrarna kan ta en promenad i jordbodalen eller invänta passet utanför. Vi önskar att barnen kommer ombytta och medtager inomhusskor, benskydd och vattenflaska vid passet.


Mvh
Ledarna F2012
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se