SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
P15
Välkommen till P15
 
Tack till väldigt uppskattade tränare!
2022-12-13 18:36
Vid föräldramöte kom plötsligt stora delar av Lag P08 instormande. För att överraska tre tränare som betytt mycket. Applåder, kramar, presenter och fin Eskils gemenskap.

Den här veckan säger Eskils Lag P08 tack till tre mycket uppskattade tränare: Magnus Lundberg, Patrik Svensson och Olof Zinn. Denna trio har varit ständigt närvarande i ca 30 grabbars fotbollsliv under flera år. Viktiga år, fotbollsmässigt men också på andra plan. Viktiga år då grabbarna utvecklats i raskt takt både på och utanför fotbollsplanen. Utvecklats och formats, som individer och lagspelare. Kamratskap och lagkänsla. Gemenskap i med- och motgång. Skratt, skavsår och ryggdunk. Känslan att nu ger vi ALLT och DÄR satt den!

 

Allt det där goda som ju inte trillar på plats av sig själv. Det behövs ledarskap. Ledare som ser både laget och individerna. Ledare som ser helheten inför varje säsong och inför varje match. Ledare som mitt i alltihopa har ögon i nacken och ser att någon fått extra törn. Några snabba uppmuntrande ord i rätt tid. Och oj, den killen behöver ett plåster och du där får gå av planen en stund och lugna ner dig. 

 

Helhetstänk kring laget och på samma gång fint och generöst fokus på ett gäng yviga personligheter. Ni har verkligen stått för båda delarna. Och varmt tack för det. Ni har helt enkelt gjort en ovärderlig insats för Lag P08. Grabbarna och deras föräldrar glömmer aldrig det. Pratar vi förebilder har vi tre goda exempel att plocka fram.  

 

Magnus, Patrik och Olof! Lag P08 + föräldrar tackar er varmt!

Provträna med Eskils P08 inför 2023!
2022-10-27 14:01

Är du en spelare som vill ta din fotboll till nästa nivå och har en stark vilja och ambition med din fotboll? Eskilsminne IF:s P08 erbjuder provträning under hösten 2022 från vecka 44, tveka inte att höra av dig till oss! Eskilsminne IF:s akademi innefattar lagen 15–19 år och spelar 2023 med P15-P16 i Skåne-serier, P17 i den regionala förbundsserien i division 1, och P19 i Superettan.

 

Som spelare är du född 2008 och har tillhört förstalaget i din befintliga klubb. Du ska vara genuint intresserad av att ta nästa steg i din fotbollsutveckling och vara beredd att slåss om en plats i P15 säsongen 2023.

 

Provträningsperioden för spelare som önskar att prova träna med oss startar från vecka 44. Ring Mujtaba Sakhi (076-527 07 65) eller Magnus Lundberg (0766-772152) för mer information eller för att visa ditt intresse.

 

Info om Eskilsminne IF:s akademiverksamhet

Akademiverksamheten i Eskilsminne IF innebär en tydligare fokusering mot elitförberedande verksamhet med bl.a. en extern huvudtränare med motsvarande utbildningsnivå, individuella utvecklingssamtal, internationella cup/träningsmatcher och spelarutbildningar. Matcher kommer filmas med professionell utrustning (VEO) för att ge både lag och individuell feedback. 

 

Akademitränarna P15-P19 har regelbundet utbyte och spelare som är långt fram i sin fotbollsutveckling tränar och spelar matcher med ålderskullarna ovanför för att utvecklas ytterligare. Vi tillhandahåller också målvaktsträning regelbundet för målvakterna i akademin.

 

Eskilsminne IF:s ungdomsakademi är certifierad enligt Svensk elitfotbolls kriterier och erbjuder en elitförberedande verksamhet. Här kan ni läsa mer om akademiverksamheten

Eskils Sommarfotbollsskola 2022!
2022-05-11 10:58

Välkomna till Eskils sommarfotbollsskola 2022! 

Vi upprepar de senaste somrarnas succé och bjuder även 2022 in Eskils ungdomsspelare till sommarfotbollsskola för att starta sommarlovet på bästa sätt.

Fotbollsskolan pågår under tre dagar 15–17 juni med instruktörer i form av Dennis Stjernfeldt från Coerver Coaching och föreningens akademi- och seniortränare.
Utöver fotbollspassen bjuds det på roliga aktiviteter och härliga överraskningar!


Årets sommarfotbollsskola arrangeras på Västergårds IP under onsdag - fredag 15-17 juni kl. 09.00 - 12.00 med efterföljande lunch för Eskilsspelare, flickor och pojkar födda 2013- 2008. 

Kostnad för deltagande i fotbollsskolan är 495:- och då ingår en fotboll, t-shirt och avslutande lunch under alla tre dagarna. 


Anmälan görs på följande länk;

Bokning - Eskilsminne IF - SportAdmin

Välj därefter aktuell åldersgrupp.

 

Sista anmälningsdag är 3/6 med anledning av att vi ska kunna planera på bästa vis.
  

Varmt välkomna!  

2022-års ungdomsläger i Eskils!
2022-02-23 17:14

Nu är datum spikat för årets ungdomsläger i Eskils. 
Vi återkommer med anmälningsförfarande längre fram i vår - tills dess ber vi Er reservera datumen.
Välkomna!

Höstlovsfotboll med Eskils!
2021-10-18 15:04

Välkommen till höstlovsträning med Eskils! 

När: Måndag 1/11  09.00- 10.30
Var: Harlyckans konstgräs
Vilka: Eskils Pojkar och flickor födda 2008
Anmälan: Via separat kallelse i SportAdmin

Efter passet bjuder vi på korv med bröd! 

Välkomna! 

 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se