SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
P16
Välkommen till P16
 
Tack till väldigt uppskattade tränare!
2022-12-13 18:36
Vid föräldramöte kom plötsligt stora delar av Lag P08 instormande. För att överraska tre tränare som betytt mycket. Applåder, kramar, presenter och fin Eskils gemenskap.

Den här veckan säger Eskils Lag P08 tack till tre mycket uppskattade tränare: Magnus Lundberg, Patrik Svensson och Olof Zinn. Denna trio har varit ständigt närvarande i ca 30 grabbars fotbollsliv under flera år. Viktiga år, fotbollsmässigt men också på andra plan. Viktiga år då grabbarna utvecklats i raskt takt både på och utanför fotbollsplanen. Utvecklats och formats, som individer och lagspelare. Kamratskap och lagkänsla. Gemenskap i med- och motgång. Skratt, skavsår och ryggdunk. Känslan att nu ger vi ALLT och DÄR satt den!

 

Allt det där goda som ju inte trillar på plats av sig själv. Det behövs ledarskap. Ledare som ser både laget och individerna. Ledare som ser helheten inför varje säsong och inför varje match. Ledare som mitt i alltihopa har ögon i nacken och ser att någon fått extra törn. Några snabba uppmuntrande ord i rätt tid. Och oj, den killen behöver ett plåster och du där får gå av planen en stund och lugna ner dig. 

 

Helhetstänk kring laget och på samma gång fint och generöst fokus på ett gäng yviga personligheter. Ni har verkligen stått för båda delarna. Och varmt tack för det. Ni har helt enkelt gjort en ovärderlig insats för Lag P08. Grabbarna och deras föräldrar glömmer aldrig det. Pratar vi förebilder har vi tre goda exempel att plocka fram.  

 

Magnus, Patrik och Olof! Lag P08 + föräldrar tackar er varmt!

Träningstider utomhus
2018-04-12 16:10
Hej alla föräldrar !
Så har vi då äntligen fått klartecken att våra gräsplaner är redo att intas av våra killar.
Sista inneträningen i Teknikhallen är söndag 15 april.

Nya träningstiderna ser ut så här:

Tisdagar kl 17.30-19.00 Västergård plan 4

Torsdagar kl 16.30-17.30 - Coerver träning på Harlyckan plan 4 (vid dessa datum: 19/4, 26/4, 3/5, 17/5, 24/5, 31/5 och 14/6).
Övriga torsdagar tränar vi på Västergård 17.30-19.00 på plan 4.

Mvh Tränarna
 
 

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se