SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Herr A

Sävedalens IF
4 - 0
Eskilsminne IF
Sävedalens IF4 - 0Eskilsminne IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 03 juli, 13:30
Plats:Vallhamra 1 Gräs
Tävling:
Matchnummer: 000026132
Samling:12:30
Två huvudskador när Eskils föll tungt
2021-07-03 18:58

En olycka kommer sällan ensam. Det fick Eskilsminne IF erfara när laget på lördagen mötte Sävedalen borta. Inte nog med att hemmalaget vann matchen med övertygande 4-0 (1-0) Eskils fick dessutom de två mittbackarna William Nilsson och Danijal Omanovic huvudskadade. Det är osäkert om de båda är tillbaka till matchen onsdagen den 7 juli borta mot Ängelholms FF

Det var inte mycket som fungerade när Eskils mötte serieledande Sävedalen. Huvudtränare Patrik Ingelsten var långt ifrån nöjd med insatsen.

- Det håller inte att ge bort tre mål gratis till motståndaren. När vi öppnade upp spelet i andra för att kvittera så kom smällarna, konstaterar han.

- Vi låg under med 0-1 i första halvlek och hade chanser att kvittera. Om vi fått in en boll innan paus hade detta blivit en helt annan match det är jag övertygad om, säger Patrik.

Strax före paus kom första skadan då William Nilsson fick en smäll på örat så det sprack upp.

- Han fick åka till sjukhus för att få det ihoptejpat men han är på väg hem med oss, berättar Patrik.

Efter cirka tio minuter av andra halvlek var det dags för nästa allvarliga skada. Danijal Omanovic fick en hård boll i huvudet och kunde inte fortsätta spela.

- Jag vet inte hur allvarligt det är. Vi får följa upp både William och Dani i början på veckan och se om de eventuellt kan spela mot ÄFF, förklarar Patrik.

I en andra halvlek kom sedan baklängesmålen. Det landade till slut på 4-0 och en insats långt under pari för Eskils del.

- Det råder ingen tvekan om att vi måste kliva upp rejält till derbyt borta mot Ängelholms FF om vi ska ha en chans där och även sedan i våravslutningen borta mot Dalstorp, poängterar Patrik.

Det fanns trots allt lite ljusa tecken på himlen denna dag även om det blev förlust med stora siffror.

- De spelare som kom in i andra halvlek gjorde verkligen en berömvärd insats. Trots underläget slet de oerhört uppoffrande, berömmer han.

De spelare det handlar om är Noor Jassem, Jesper Lundborg, Linus Persson, Victor Wahlgren och Filip Lundeberg.

Text: Lasse Möller
Foto: Bildburken.se


<< Tillbaka