Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Herr A
Herrseniorer
Bild: Johan Lilja

De senaste åren har vårt herrlag avancerat snabbt i seriesystemet.

2008 kvalade man sig upp från division V.
2009 vann man division IV som nykomling efter 5-1 mot Råå IF i omg. 21.
2010 slutade man trea i division III.
2011 vann man division III efter en 2-1 seger i sista matchen mot IFK Hässleholm.
2012 slutade man sexa i division II, vilket var den högsta placering föreningen haft.
2013 slutade man trea i division II och vann för första gången DM.
2014 vann man division II efter 7-0 mot Jonsereds IF i omg. 25.
2015 slutade man på 13:e plats i division I Södra och åkte ner i division II igen. Vinner DM för 2:a gången.

2016 slutade man trea i division II.

2017 slutade man tvåa i division II och via kvalspel kvalificerar man sig för div. I södra.
2018 slutade man fyra i division I, vilket är föreningens högsta placering någonsin. Laget tar sig vidare till gruppspelet i Svenska Cupen efter att ha besegrat stadskollegan Helsingborgs IF med 1-0 på Harlyckan.
2019 slutade man nia i division I, och trea i Svenska Cupens gruppspel efter Hammarby och Dalkurd. Även detta år tar sig laget vidare till gruppspelet i Svenska Cupen efter att ha besegrat Norrby IF med 1-0 hemma på Harlyckan.

Motståndarkollen: Oskarshamn vill ha repris på förra mötet
2020-09-25 08:00
När Oskarshamns AIK gästade Harlyckan den 15 juni fick Eskilsminne IF en rejäl lektion. Matchen slutade 1-4 trots att hemmalaget tog ledningen efter drygt 20 minuters spel. På söndag är det dags för returmatch och Oskarshamns assisterande tränare Fredrik Bägerfeldt siktar på repris.
Referat: Eskilsminne IF - FK Karlskrona 
Förlösande seger i ”sexpoängsmatch"
2020-09-23 22:42
Sällan har väl segersången ekat så skönt i Eskilsminne IF:s omklädningsrum som efter onsdagskvällens hemmaseger mot Karlskrona med 3-1 (2-1). Eskils vann denna - för att använda ett slitet uttryck - ”sexpoängsmatch” och såg till att ge sig själv ett betydligt bättre utgångsläge inför resten av serien med bara en poäng upp till säker mark.
André Petersson vill se ett snabbare passningsspel mot Karlskrona
2020-09-22 19:52
Tre spelare tillbaka när skadeläget ljusnar i Eskilsminne IF inför onsdagens seriematch på Harlyckan mot Karlskrona. Lagkaptenen Mathias Unkuri som missat ett par matcher är åter startklar medan Jesper Lundborg och Linus Persson återfinns på avbytarbänken i denna oerhört viktiga match.
Eskilsminne IF - FK Karlskrona
2020-09-22 11:06

Bråda dagar! Efter krysset mot Lunds BK i helgen är det redan imorgon dags för ny hemmamatch då FK Karlskrona kommer på besök. En viktig match för båda lagen som båda vill lyfta i tabellen!

 

Under våren har det som bekant varit publikfritt på samtliga fotbollsmatcher men nyligen uppdaterades riktlinjerna från Svenska Fotbollsförbundet, vilka säger att det är tillåtet med publik upp till max 50 personer. För att ha kontroll på att maxgränsen inte överskrids kommer vi att sälja förköpsbiljetter och detta endast till hemmasupportrar enligt principen ”först till kvarn”. Biljetten kostar 100 kr/st och för medlem 75 kr/st.

 

För att köpa biljett skickas en intresseanmälan via mail till Oscar Lomsten på oln@eskils.nu som i vändande mail återkommer med instruktioner för inbetalning. Föst när biljetten är betald är bokningen bekräftad och biljetten säkrad. Inget biljettköp eller betalning kommer att vara möjlig vid entrén. Frikort, sponsorkort eller medlemskort är ej tillämpade under dessa matcher, då detta följer SvFF:s riktlinjer.

 

För er som inte lyckas få biljett denna gång eller inte har möjlighet att närvara fysiskt finns fortfarande möjligheten att via SportExpressen Play eller Helsingborgs Dagblad Premium följa matchen hemma från soffan. Du kan antingen skaffa ett abbonnemang på SportExpressen Play om du vill se samtliga 480 matcher i division 1 och mer därtill, eller en prenumeration på HD.se om du bara vill se Eskils matcher. På båda sajter kan du dessutom köpa matcher styckvis om du hellre vill följa den klassiska fotbollsklyschan och "ta en match i taget".

Motståndarkollen: Skadedrabbat Karlskrona gästar Harlyckan
2020-09-22 10:21
Eskilsminne IF har stundtals drabbats hårt denna säsong av skador och sjukdomar. Klubben har har inte vid en enda match under året kunnat presentera en trupp utan skador eller sjukdom. I samma läge har onsdagens motståndare på Harlyckan - FK Karlskrona - befunnit sig. Situationen är i det närmaste brutal menar klubbens sportchef Peter Christenson.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se

 
 
Kommande matcher Ettanplay