Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet

Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr A
Nu vill Marcus Nilsson dominera på planen
2019-12-04 21:27, Herr A
Inför säsongen 2018 kom Marcus Nilsson till Eskilsminne i en assisterande tränarroll för att samtidigt få bukt med sina skador och sedan ge sig ut som proffs igen. Skadebekymren har envisats längre än tänkt och därför har Marcus spenderat två år på tränarbänken medan han gjort några försökt komma igång som spelare. Nu känns kroppen äntligen bättre än på väldigt länge och idag blev det klart att 31-årige Marcus Nilsson spelar i Eskilsminne IF 2020, och med det får vi se ett halvt nyförvärv i truppen.
Ge bort en Eskilsklapp i jul!
2019-12-04 15:31
Julen står för dörren och det börjar bli hög tid att införskaffa årets julklappar. Från Eskilsminne IF vill vi därför erbjuda er en möjlighet att pryda hemmet med Eskils-attiraljer.

Eskilshandduken kostar 200 SEK och Eskilscupen-gymnastikpåsen kostar 100 SEK. Julklapparna finns att köpa på kansliet och öppettiderna är 8-17.

Förutom dessa fina erbjudanden vill vi också slå ett slag för vår teamsida på Stadium, där det finns en mängd olika Eskilsprodukter att köpa. Varför inte en Eskils-ryggsäck att förvara sina träningskläder i eller snygga Adidas-produkter i form av halsvärmare, fotbollshandskar, mössa eller underställsgrejer nu lagom till de kalla vinterträningarna! Spana in detta på länken nedan: https://www.stadiumteamsales.se/eskilsminneif/fotboll

Glöm inte heller att ansluta ditt Stadium-kort till Eskilsminne IF. Baserat på din personliga bonus – som du fortfarande tar emot i sin helhet – ger Stadium tre procent extra bonus till föreningen. Gå in på fliken Stöd din förening under Mina Sidor för att välja att stödja en förening via länken nedan:
Nordic Wellness bjuder på lukrativt erbjudande för Eskils medlemmar!
2019-12-03 15:39
Eskilsminne IF har nyligen tecknat ett samarbetsavtal med Nordic Wellness för 2020 och därför kan vi nu presentera tre olika lukrativa erbjudanden för våra medlemmar.

 

För aktiva spelare och ledare kan vi erbjuda ett årskort som gäller på samtliga Nordic Wellness-gym i landet, Sverige+. Ordinarie pris ligger på 5988 SEK men ni betalar endast en tredjedel av priset det vill säga 1995 SEK.

 

För övriga medlemmar kan vi presentera en rabatt á 30% på samtliga årskort (undantaget studentkort, ungdomskortet och seniorkortet), samt en julkampanj enligt bilden med några specialerbjudande nu inför julen. Julkampanjen är giltig fram till julafton och övriga erbjudanden är giltiga att teckna fram till 2020-10-31.


Alla typer av kort finns på Nordic Wellness hemsida under priser.

 

Tränar du idag på ett annat gym erbjuder Nordic Wellness dessutom sig att lösa upp till sex månaders avgift för att ta steget över.

 

Kontakta kansli@eskils.nu för att teckna ditt medlemskap!
Ange namn, personnummer, typ av medlemsskap och önskat startdatum i mejlet.  

 

OBS! För nya medlemmar på NW tillkommer en avgift om 100 SEK för medlemskort eller 199 SEK för medlemsarmband.

 

God Jul!

Herr A
Truppbygget börjar ta form
2019-12-03 11:48, Herr A
Dennis Olsson
Division 1 pågår länge ända in i november månad och för spelarnas del har det varit skönt med uppehåll för att vila skallarna efter en intensiv höst. Bakom kulisserna jobbar dock Sportchef Karl-Johan Hallenborg Olsson tillsammans med tränarna hårt för att bygga en slagkraftig trupp till 2020 och nu börjar pusselbitarna falla på plats allteftersom. Senaste i raden att skriva på nytt kontrakt är den unga duon Filip Lundeberg och Dennis Olsson.
Dam A
Succélånet Johanna Olsson fortsätter i Eskils
2019-11-29 15:49, Dam A

Den 18-åriga anfallaren Johanna Olsson lånades under sommaren in från det då allsvenska LB07 och stod för en mycket imponerande höst. Förutom ett DM-guldet och nio mål på lika många matcher i seriespelet tillförde hon en ny dimension i Eskilsminnes anfallsspel med sin kloka spelstil. Nu har Johanna bestämt sig för en permanent övergång till Eskils och därmed är en viktig pusselbit på plats inför 2020. 

Dam A
Eskilsminne värvar ungt
2019-11-27 13:40, Dam A
Matilda Andersson, Agnes Eklöf och Inez Gertsen
Eskilsminne fortsätter att rusta upp truppen inför 2020 och denna gång kan vi glädjande presentera en ung spännande trio som är klara för Eskilsminne IF. Trion består av Inez Gertsen (2004) från Fortuna FF, Matilda Andersson (2003) från Furulunds IK och Agnes Eklöf (2003) från Uppåkra IF.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se

 
Kommande matcher Ettanplay