SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Dam A
Eskils mot Eskils ännu en gång
2023-06-06 00:30, Dam A

För andra gången denna säsong har Eskilsminne IF lottats mot klubbens Akademilag i en turnering. Först var det DM och nu i Svenska cupen som spelas på Västergård klockan 11 på Nationaldagen. Det känns smått osannolikt att en förening kan drabbas av en sådan lottning i dubbel upplaga.

Herr
Referat: Eskilsminne IF - Ängelholms FF
Odiskutabel 4-0-seger i derbyt
2023-06-05 23:01, Herr

I ett underbart sommarväder kunde inte mindre än 1 038 åskådare på ett soldränkt Harlyckan se Eskilsminne IF på måndagskvällen utan några större problem vinna det Nordvästskånska derbyt mot Ängelholms FF med 4-0 (1-0). Detta var matchen där det lossnade målmässigt för forwarden André Reinholdsson som kunde göra två mål och dessutom skapa ytterligare minst tre stekheta målchanser. Segern var Eskils sjunde på de åtta senaste matcherna och den förde upp laget på en fjärdeplats i Ettantabellen.

Dam A
Svenska Cupen-match mellan Dam A och Akademin!
2023-06-05 17:16, Dam A

Imorgon är det dags för Svenska Cupen och Eskils mot Eskils, när Damlaget och Dam Akademi-laget möts på Västergårds IP. Det blev samma lottning i DM-slutspelet för några veckor sedan och Damlaget vann då med 6-0. Varmt välkomna upp på Västergård för att stötta våra tjejer i denna match!

Herr
Eskilscoachen: ”Fel på det om man tittar på tabellen"
2023-06-04 21:36, Herr

Derbydags med fri entré tack vare våra sponsorer och troligtvis ett riktigt bra väder - allt är med andra ord bäddat för en riktig fotbollsfest när Eskilsminne IF tar emot Ängelholms FF på Harlyckan på måndag klockan 19. Senast lagen möttes var ÄFF på väg mot Ettan och nu möts man igen med lite annorlunda förutsättningar.

Herr
Publikmatch med fri entré i måndagens derby!
2023-06-04 16:55, Herr

Måndag kväll och en härlig juniafton med derby mellan Eskilsminne IF och Ängelholms FF väntar. Matchen är årets Publikmatch och våra partners bjuder på fri entré genom att också skänka en slant till föreningen för varje åskådare som kommer på matchen.

 

Gästerna Ängelholm kommer till matchen med fem raka förluster på kontot och är förstås väldigt sugna på att ta tre poäng för att lyfta över nedflyttningsstrecket. Eskils har å andra sidan tre raka segrar och sex segrar på de sju senaste, vilket vittnar om en stark form.

 

Vi hoppas på en riktig publikfest med mycket folk och en trevlig match i en härlig sommarkväll!

Dam A
Referat: IS Halmia - Eskilsminne IF
Fasta situationer fällde Eskils
2023-06-03 19:55, Dam A

Eskilsminne IF:s tränare Andre ”AP”Petersson hade taktiken klar inför mötet med hårdsatsande IS Halmia borta. Spelmässigt fungerade det bra men tyvärr släppte Eskils in tre hörnmål och matchen förlorades med 2-4 (2-2).

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se