SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet

Tre fina dagar med Eskils Sommarfotbollsskola
2024-06-17 11:52

Förra veckan var det full aktivitet på Västergårds IP. Under tre förmiddagar spelade 170 barn och ungdomar, födda mellan 2010 och 2015, fotboll och hängde tillsammans.

 

Tom Landgren fanns på plats med sin kamera och bilderna hittar du här

Dam A
Referat: Eskilsminne IF - Onsala BK
Stabil 5-1-seger mot Onsala
2024-06-16 17:17, Dam A

Redan efter knappt 50 sekunder sate Eskilsminne IF tonen i hemmamötet med Onsala BK. Då kunde Marwa Said snygg frispelad trycka in 1-0. Stundtals briljant fotboll gav ledning med 3-0 i paus och till slut en ohotad och stabil seger med 5-1 och fortsatt serieledning i Division 1. Men tränare Pierre Persson var inte riktigt nöjd med helheten.

Dam A
Onsala får inte bli ett blindskär
2024-06-15 08:29, Dam A
Bild: Peter Werner, Sportibild på Instagram

Eskilsminne IF-Onsala BK - toppen mot botten av tabellen. En match som vid minsta oskärpa i koncentrationen eller tummande på arbetsinsatsen kan bli ett förödande blindskär för serieledande Eskils. Tränare Pierre Persson är oerhört tydlig i sina signaler till spelartruppen inför denna uppgörelse.

Herr
Referat: Torns IF - Eskilsminne IF
Heroisk insats gav Eskils poäng mot Torn
2024-06-14 21:55, Herr

Eskilsminne IF:s herrar svarade för en heroisk insats när man på fredagskvällen spelade 0-0 borta mot seriefyran Torns IF. Trots ett massivt spelövertag från hemmalaget under slutet av första halvlek och hela den andra gjorde gul-blått en makalös försvarsinsats och tillät inte hemmalaget skapa mer än två riktigt farliga avslut - och två långskott där vinden spelade spratt - där Eskils keeper Philip Mårtensson visade sin klass.

Dam A
Motståndarkoll: Onsala på rätt väg när man gästar Eskils
2024-06-14 19:11, Dam A

På söndag klockan 13 gästar Onsala BK Västergårds IP. Ett lag som haft det jobbigt i vår och just nu parkerar på jumboplatsen. Men lagets sympatiske tränare Håkan Lindström ser ljuset i tunneln och tycker att det blir allt bättre prestationer i seriespelet.

Dam A
Rosengårdsförvärv hyllar stämningen i Eskils
2024-06-14 00:11, Dam A

Eskilsminne IF:s 21-åriga mittfältsförvärv Elma Schaucher Esser har funnit sig väl tillrätt i klubben sedan hon kom från Rosengård inför säsongen. Det har blivit en hel del speltid för Elma i Svenska Cupen och DM även om det varit lite mindre i seriesammanhang. Men Elma har en proffsig inställning och hyllar stämningen i truppen och jobbar hårt för mer speltid.

Nyheter från våra lag