Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr
Referat: Eskilsminne IF - Torns IF
Eskilsminne degraderat efter oavgjort mot Torn
2020-11-28 18:25, Herr
Det var med tunga steg Eskilsminne IF:s spelare och ledare vandrade inte bara av Harlyckan utan också ur Division 1 på lördagskvällen. Trots en klasstart med 1-0 efter 1,55 kunde inte Eskils vinna den helt avgörande matchen mot gästande Torns F och därmed rädda ytterligare en chans i form av ett kvalmöte med Örebro Syrianska. Matchen slutade 1-1 (1-0) och Lunds BK kunde med sin seger mot Lindome ta sig förbi på bättre målskillnad.
Herr
Motståndarkollen: Torns tränare lovar full satsning mot seger
2020-11-27 20:00, Herr
Genom åren har Eskilsminne IF och Torns IF haft ett antal tuffa möten i seriesammanhang. På lördagen spelas det absolut viktigaste av dessa möten för Eskils del. När Torn kommer på besk till Harlyckan måste nämligen de gul-blå studsa tillbaka efter två förluster och vinna matchen. För Torn gäller det att - som lagets avgående tränare Kalle Ringhov säger - satsa hundra procent professionellt och avsluta snyggt trots att kontraktet räddades för två omgångar sedan.
Ge bort en mjuk eller hård Eskils-julklapp!
2020-11-27 15:58

Julen närmar sig med stormsteg och vad bättre än att ge bort en riktigt gul-blå Eskils-klapp med extra kärlek? Vi öppnar nu upp möjligheten till att köpa Eskilsmerch inför kommande firande! 

 

Prislista         

Keps (blå): 299 SEK

Kaffemugg (svart): 50 SEK

Halsduk (svart): 50 SEK

Badlakan (blå): 100 SEK

Badlakan (svart): 100 SEK

Skopåse Eskilscupen (blå): 50 SEK

Teddybjörn Eskilscupen: 50 SEK

Klistermärke (klubbmärke): 20 SEK

 

För att ta del av ovan produkter kontakta kansli@eskils.nu med en beställning eller besök klubbstugan på Harlyckan för att göra ett direktköp. 

 

OBS! Begränsat antal på vissa produkter och gäller så länge lagret räcker!

 

Det finns också möjlighet att beställa Gutz profilkläder och Bingolotter till uppesittarkvällen den 23/12, där man samtidigt stöttar föreningen genom ett gott samarbetet med dessa partners. 

 

Gutz

Kika i den digitala katalogen och inkom med beställning till kansli@eskils.nu genom att sammanställa – Artikelnummer och eventuell storlek, adress, mailadress och mobilnummer. Beställningen ska vara gjord senast den 13/12 och skickas veckan efter till vald adress med en faktura till vald mailadress.

 

Digitala katalogen hittar ni nedan:

https://issuu.com/springhilltextile/docs/gutz_katalog_aw2020_v2_se_issue?fr=sMzViZTIwNTIxMTg

 

Bingo Lotto

Bingolotter till uppesittarkvällen den 23/12 kostar antingen 100 SEK för en enkellott eller 200 SEK för en dubbellott. Gör er beställning på kansli@eskils.nu med antal lotter och hämta sedan ut dem i klubbstugan där ni också gör er betalning.

 

God Jul!

Herr
Ettanfotboll tar fram Hållbarhetsrapport för lagen i Ettan - läs Eskils här!
2020-11-27 10:19, Herr
Intresseorganisationen Ettanfotboll har de senaste åren genomfört ett utvecklingsarbete, där de i linje med detta utvecklingsarbete inventerade vilka projekt som klubbarna ville driva och sedan synkroniserade det SvFF:s då helt nystartade projekt för semiprofessionell fotboll. 

 

Arbetet är till för att tillsammans utveckla Ettan som liga och under 2018 stod det klart för oss att ligans och föreningarnas behov kunde sammanfattas som ett behov av mer hållbara föreningar; organisatoriskt och ekonomiskt mer hållbara föreningar, som – om man strävar efter det – också kan prestera mer hållbart på det sportsliga planet och också fortsatt värna om och utveckla den mänskliga hållbarheten.

 

Ordförande för Ettanfotboll, Johan Englund, berättar om arbetet som resulterade i en årlig hållbarhetsrapport för Ettan:

-       Arbetet ledde 2019 fram till dels världens första Hållbarhetsrapport för en liga och dels att vi tillsammans identifierade de fem hållbarhetsområden under vilka vi driver utvecklingsarbetet och de kriterier vi mäter oss mot. Detta har också blivit ett sätt att profilera ligan med förhoppningen att det ska bidra till att över tid öka de kommersiella intäkterna. Sammantaget blir det strävan mot att vara Nordens Mest Hållbara Liga.

 

-       Jag är glad och stolt att nu för första gången kunna förse alla klubbar med en individuell hållbarhetsrapport! Istället för en gemensam hållbarhetsrapport är rapporten nu utformad med en inledande gemensam del om ligan och sedan en föreningsspecifik del med egna data för att kunna visa för omvärlden om allt bra som görs i föreningarna kopplat till den samhällsnytta de skapar.

 

Eskilsminne IF:s hållbarhetsrapport läser ni här:

https://www.eskils.nu/docs/102/1862/Hållbarhetsrapport%20EskilsminneIF.pdf

 

Trevlig läsning! 

Herr
Seger enda som gäller mot Torn på lördag
2020-11-26 11:02, Herr
Klockan 14 på lördagen spelar Eskilsminne IF:s herrar årets viktigaste match. I sista seriematchen möter man Torns IF på Harlyckan och det krävs seger för att Eskils ska vara garanterad minst kval. Men det kan också innebära säkrat kontrakt om Oskarshamn gör sin plikt borta mot Qviding.
Herr
Eskilsminne IF - Torns IF
2020-11-24 17:35, Herr
Sista omgången i Ettan Södra är här på lördag och det är åter dags för Skånederby när Eskilsminne IF gästas av Torns IF! En viktig match för Eskils som inför matchen ligger på negativ kvalplats, men laget siktar på tre poäng och att ta sig upp över strecket.

Dessvärre innebär de nya restriktionerna i samhället om max åtta personer vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar att vi inte kommer att ta in någon publik, men vi hoppas att ni följer matchen och stöttar laget på avstånd. 

Via SportExpressen Play eller Helsingborgs Dagblad Premium kan du följa matchen live hemma från soffan genom att antingen köpa matchen genom pay-per-view eller ett abonnemang på SportExpressen Play. HD-prenumeranter kan också se matchen på HD.se. 

Mot nytt kontrakt!
BLI MEDLEM
Stötta Eskils genom Gräsroten
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se

 
Kommande matcher Ettanplay