Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr
HIF-lånet Calle Thulin vill behålla sin mittbacksplats
2020-05-31 10:00, Herr
I fjor lånades mittbacken Calle Thulin in till Eskilsminne IF från HIF. Under höstsäsongen fick han mycket speltid och klev fram som en viktig spelare i den spurt som räddade Eskils kvar med marginal i Division 1. Denna säsong drabbades han tidigt av en skada och i och med Coronapandemin har det inte blivit mycket spel för honom hittills. Men det vill den Svalövsfostrade Calle ändra på.
Dam A
Rebecca Johansson blickar framåt efter tuff period
2020-05-30 10:00, Dam A
För Rebecca Johansson i Eskilsminne IF har perioden från serieavslutningen mot Dösjöbro i fjol fram tills nu inte varit någon dans på rosor precis. Totalt har hon kunnat träna tre veckor på grund av skador och sjukdom. Dessutom drabbades hon hårt av sorg när en betydelsefull person i hennes vardag gick bort.
Lyckad Fotbollsgrill för Eskilsnätverket
2020-05-29 13:51
I dessa speciella tider har Eskilsminne IF bytt ut sina traditionella nätverksträffar mot enklare former av mötesplatser. Idag bjöds Eskilsnätverket på en enkel Fotbollsgrill med korv och hamburgare, och trevligt sällskap uppe vid fotbollsplanen på Harlyckans IP!

Ett väldigt lyckat format och vi tackar de partners som kunde medverka på dagens träff på - som alltid - soldränkta Harlyckan!
Herr
Målsättningen tydlig för Mohammed Hleihel
2020-05-29 08:29, Herr
Eskilsminne IF:s 20-årige mittfältare Mohammed ”Mommo” Hleihel har ett drömjobb - han vill bli fastighetsmäklare. Och som den målmedvetne unge man han är så har han sett till att påbörja vandringen mot målet på den civila karriären.
Dam A
Lina Karlsson vill kriga om förstaposten
2020-05-28 10:00, Dam A
Inför förra säsongen flyttades Lina Karlsson upp från Eskilsminne IF:s Akademilag och tog direkt över den ordinarie A-lagsplatsen som målvakt. En häftig utveckling för Lina som definitivt inte tänkt ge ifrån sig sin position frivilligt. Hon tänker kämpa hårt med nyförvärvet Sacha Micha om A-lagsplatsen.
Herr
Filip Eggers babylycka i Coronatider
2020-05-27 10:00, Herr
Filip Egger är inte bara den spelare i Eskilsminne IF:s nuvarande trupp som gjort flest A-lagssäsonger. Han är också en av de som får uppleva hur det är att bli förälder för första gången. Och detta mitt uppe i en pandemi som vänt upp och ner på tillvaron för i princip de flesta av oss.
BLI MEDLEM
Stötta Eskils genom BingoLotto
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se

 
Kommande matcher Ettanplay