Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr
Referat: Eskilsminne IF - FK Karlskrona 
Förlösande seger i ”sexpoängsmatch"
2020-09-23 22:42, Herr
Sällan har väl segersången ekat så skönt i Eskilsminne IF:s omklädningsrum som efter onsdagskvällens hemmaseger mot Karlskrona med 3-1 (2-1). Eskils vann denna - för att använda ett slitet uttryck - ”sexpoängsmatch” och såg till att ge sig själv ett betydligt bättre utgångsläge inför resten av serien med bara en poäng upp till säker mark.
Dam A
Eskilsminne IF - Dösjöbro IF
2020-09-23 18:42, Dam A

Endast två omgångar återstår nu och Eskils fortsätter att gå för seriesegern och pressa serieledarna Borgeby FK ända in i kaklet! På lördag gästar Dösjöbro IF i den sista hemmamatchen i serien.

 

Under våren har det som bekant varit publikfritt på samtliga fotbollsmatcher men i dagarna uppdaterades riktlinjerna från Svenska Fotbollsförbundet, vilka säger att det är tillåtet med publik upp till max 50 personer. För att ha kontroll på att maxgränsen inte överskrids kommer vi att sälja förköpsbiljetter och detta endast till hemmasupportrar enligt principen ”först till kvarn”. Biljetten kostar 100 kr/st och för medlem 75 kr/st.

 

För att köpa biljett skickas en intresseanmälan via mail till Oscar Lomsten på oln@eskils.nu som i vändande mail återkommer med instruktioner för inbetalning. Föst när biljetten är betald är bokningen bekräftad och biljetten säkrad. Inget biljettköp eller betalning kommer att vara möjlig vid entrén. Frikort, sponsorkort eller medlemskort är ej tillämpade under dessa matcher, då detta följer SvFF:s riktlinjer.

 

Matchen kommer också att livesändas via appen Min Fotboll för er som inte har möjlighet att närvara. Nytt för hösten är att de tar ut en avgift för att kunna se matchen á 29 SEK som ni betalar via Swish genom instruktionerna i appen när ni går in på matchen. Intäkterna delas mellan Svenska Fotbollsförbundet som driver appen och föreningen.

Herr
André Petersson vill se ett snabbare passningsspel mot Karlskrona
2020-09-22 19:52, Herr
Tre spelare tillbaka när skadeläget ljusnar i Eskilsminne IF inför onsdagens seriematch på Harlyckan mot Karlskrona. Lagkaptenen Mathias Unkuri som missat ett par matcher är åter startklar medan Jesper Lundborg och Linus Persson återfinns på avbytarbänken i denna oerhört viktiga match.
Herr
Eskilsminne IF - FK Karlskrona
2020-09-22 11:06, Herr

Bråda dagar! Efter krysset mot Lunds BK i helgen är det redan imorgon dags för ny hemmamatch då FK Karlskrona kommer på besök. En viktig match för båda lagen som båda vill lyfta i tabellen!

 

Under våren har det som bekant varit publikfritt på samtliga fotbollsmatcher men nyligen uppdaterades riktlinjerna från Svenska Fotbollsförbundet, vilka säger att det är tillåtet med publik upp till max 50 personer. För att ha kontroll på att maxgränsen inte överskrids kommer vi att sälja förköpsbiljetter och detta endast till hemmasupportrar enligt principen ”först till kvarn”. Biljetten kostar 100 kr/st och för medlem 75 kr/st.

 

För att köpa biljett skickas en intresseanmälan via mail till Oscar Lomsten på oln@eskils.nu som i vändande mail återkommer med instruktioner för inbetalning. Föst när biljetten är betald är bokningen bekräftad och biljetten säkrad. Inget biljettköp eller betalning kommer att vara möjlig vid entrén. Frikort, sponsorkort eller medlemskort är ej tillämpade under dessa matcher, då detta följer SvFF:s riktlinjer.

 

För er som inte lyckas få biljett denna gång eller inte har möjlighet att närvara fysiskt finns fortfarande möjligheten att via SportExpressen Play eller Helsingborgs Dagblad Premium följa matchen hemma från soffan. Du kan antingen skaffa ett abbonnemang på SportExpressen Play om du vill se samtliga 480 matcher i division 1 och mer därtill, eller en prenumeration på HD.se om du bara vill se Eskils matcher. På båda sajter kan du dessutom köpa matcher styckvis om du hellre vill följa den klassiska fotbollsklyschan och "ta en match i taget".

Herr
Motståndarkollen: Skadedrabbat Karlskrona gästar Harlyckan
2020-09-22 10:21, Herr
Eskilsminne IF har stundtals drabbats hårt denna säsong av skador och sjukdomar. Klubben har har inte vid en enda match under året kunnat presentera en trupp utan skador eller sjukdom. I samma läge har onsdagens motståndare på Harlyckan - FK Karlskrona - befunnit sig. Situationen är i det närmaste brutal menar klubbens sportchef Peter Christenson.
Erbjudande till Eskilsmedlemmar att införskaffa din Eskilskeps!
2020-09-21 11:17

Tillsammans med Black Clover finns nu ett förmånligt erbjudande för Eskilsmedlemmar att införskaffa en Eskilskeps till fint rabatterat pris.

Vi har tagit fram tre olika varianter i Eskilskepsar, en i Eskils Gul/Blåa färger men också två andra i annan färgkombination men samtliga tre med Eskilsemblemet broderat på sidan.

Kostnaden per keps är 299:- (ord. pris 419:- ) och utkvitteras i klubbstugan på Harlyckan vid leverans.

Beställning och betalning av respektive keps gör via nedan länk, sista beställningsdatum är 30/9.

https://sportadmin.se/book/?F={97B242C1-29C1-493D-A1A5-A0DD7A6C8174}

OBS! Dubbelkolla att din beställning avser den färg och keps du önskar köpa för att undvika felbeställningar.

 

Premium Clover #81

Unisex

Fitted, (i.e. den finns i två storlekar): S/M och L/XL

Sizeguide: Se bifogad storleksguide

 

Two Tone Vintage #15

Unisex

Snapback, (i.e. justerbar nacke)

 

Youth Two Tone Vintage #13

Unisex

Riktad till barn ca 6-10 år 

BLI MEDLEM
Stötta Eskils genom BingoLotto
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se

 
Kommande matcher Ettanplay