Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr
Referat: Oskarshamns AIK - Eskilsminne IF
Eskils föll tungt i Oskarshamn
2020-09-27 18:46, Herr
En tung inledning av matchen gjorde att Eskilsminne IF direkt hamnade i uppförsbacke borta mot Oskarshamns AIK. Trots en kraftig speluppryckning i andra halvan av första halvlek fick inte Eskils in vad som hade varit en välbehövlig reducering. I andra halvlek orkade inte gul-blått och när sedan lagets målvakt Pontus Löfvenmark blev frilägesutvisad var dagen förstörd. Matchen slutade 4-0 (2-0) och tyvärr kommer ytterligare två spelare vara avstängda i nästa match på grund av fyra varningar.
Herr
André Petersson: ”Vi måste vara på tårna direkt”
2020-09-27 13:17, Herr
Det ljusnar på Eskilsminne IF:s skadefront inför söndagens bortamatch mot Oskarshamns AIK. Pontus Löfvenmark är tillbaka mellan stolparna och på bänken kommer Filip Lundeberg att få inleda efter en tids skadefrånvaro. Med tanke på Eskils tabellplacering är detta ännu en viktig match i raden poängterar tränare André Petersson.
Dam A
Referat: Eskilsminne IF - Dösjöbro IF
Målexplosion för Eskils mot Dösjöbro
2020-09-26 19:03, Dam A
Inför mötet mellan Eskilsminne IF och Dösjebro IF på lördagen handlade det inte så mycket om vilket lag som skulle vinna. Förutsättningarna gällde hur många mål Eskils skulle producera då kampen om seriesegern i Division 1 Södra skulle kunna bli en målskillnadshistoria. Matchen slutade 13-0 (7-0) och det var ett resultat i underkant. Tyvärr lär inte denna målexplosion betyda något då Borgeby körde över Hittarp med 6-0 och skaffade sig ett guldläge inför sista omgången.
Dam A
Eskils går för seger med stora siffror mot Dösjöbro
2020-09-25 18:28, Dam A
För Eskilsminne IF är två saker prioriterade inför lördagens seriematch hemma på Västergård kl 15 mot Dösjöbro IF. Först och främst seger men också en rejäl målmarginal då det kan bli frågan om målskillnad när seriesegraren ska utses.
Projekt ”Fotbollens balans i livet” är igång!
2020-09-25 13:02
I syfte att stärka våra ungdomar och följa vår mission om att utveckla människor har Eskilsminne IF startat ett projekt tillsammans med den f.d. Elitspelaren Markus Holgersson som i sex olika moduler kommer att förläsa för F17, P17 och P19 under hösten. Vad är ett framgångsrikt lag? Vilka egenskaper behöver vara i balans för att må bra? Vad är målmedvetenhet och vems ansvar är ansvaret? Hur coachar vi varandra genom kommunikation? Föreläsningarna berör olika teman inom ämnet ”Fotbollens balans i livet” och grupperna kommer förutom att lyssna på Markus egna erfarenheter att diskutera och arbeta med olika typer av grupparbeten för att själva reflektera och utmanas. 

 

Markus Holgersson har en bakgrund som elitspelare i Helsingborgs IF innan hade en lång utlandskarriär Red Bull New York, Wigan, cypriotiska Anorthosis Famagusta, Aalborg och spanska Lorca, och till slut återvände till Helsingborgs IF. En spelarkarriär som kantats av motgångar som ungdomsspelare för att sedan skapa sig själv förutsättningarna för en lång och fin karriär inom proffsfotbollen. 

 

Projektet möjliggörs genom ett gott samarbete med vår konsulent Vidar Wallin Jonsson på RF SISU och genomförs i syfte att uppmuntra ungdomar att fortsätta satsa på idrotten, samt att utvecklas på det personliga och idrottsliga planet. Genom en större förståelse för ämnen som fotbollen innefattas av skapar vi verktyg för Eskilsspelarna att ta nästa kliv idrottsligt och på ett bättre liv få ihop livspusslet och få balans i livet. 

Dam A
Motståndarkollen: "Vi åker dit för att vinna"
2020-09-25 11:04, Dam A
Inför årets seriespel drabbades Dösjebro IF:s damlag av en rejäl åderlåtning. I princip hela laget - med tränare - försvann. Men trots detta bakslag så kämpar man på i Division 1 med huvudena högt och med inställningen att bygga ett nytt starkt damlag för framtiden förklarar nye tränaren Pierre Fredriksson.
BLI MEDLEM
Stötta Eskils genom BingoLotto
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se

 
Kommande matcher Ettanplay