SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr
Referat: Eskilsminne IF - Onsala BK
Eskils reste sig efter kalldusch
2022-07-30 20:39, Herr

Publiken hade knappt hunnit bänka sig innan man bjöds på en rejäl kalldusch i sommarvärmen på Harlyckan. Eskilsminne IF:s gäster denna soliga lördag - Onsala BK - prickade nämligen in 0-1 redan i den 3 minuten. Hemmalaget visade dock varför de leder serien då man kom tillbaka och tog en kassaskåpssäker seger med 3-1 (2-1) mot ett Onsala som bara hade en enda riktigt vass chans efter ledningsmålet.

Herr
Höstupptakt mot Onsala för Eskils herrar
2022-07-28 20:43, Herr

På lördag klockan 16 drar allvaret igång på Harlyckan. Eskilsminne IF tar emot Onsala i höstpremiären och det blir med en Eskilstrupp som kommer att skilja sig en del från den som avslutade vårsäsongen. Två spelare har lämnat medan tre gör come back efter skadeelände. Matchem kommer att bli en bra indikator på om serieledande Eskils blir att räkna med även under en tuff höst.

USA-studier för Saga och William
2022-07-28 20:33

Det är med glädje och stolthet vi kan berätta att två genuina Eskilsminne IF-produkter båda antagits till fyraåriga collegeutbildningar i USA. Det handlar om damlagets Saga Andersson - 19 år - och herrlagets William Nilsson - 20 år som lämnar Sverige inom de närmaste dagarna för att utbilda sig och spela fotboll i det stora landet i väster.

Herr
Eskilsminne IF - Onsala BK
2022-07-28 11:19, Herr

Sommaruppehållet är över och en spännande höst väntar Eskilsminne IF! Laget går in i hösten som serieledare och tar sig direkt an Onsala BK på hemmaplan. Efter en bra helg i Båstad som uppstart och en genomkörare mot Falkenbergs FF vill Eskilsminne nu starta igång på bästa sätt. Sjätteplacerade Onsala genrepade i en målrik tillställning mot division 2-laget Ahlafors IF där man förlorade med 5-4. Onsala är av tradition ett passningsskickligt lag och en bra och spännande fotbollsmatch är att vänta. Mot tre poäng!

Dam A
Eskilsdamerna har startat höstsäsongen
2022-07-27 11:48, Dam A

Eskilsminne IF:s damer har startat upp höstsäsongen. Träningen inleddes på måndagen och rullade på under tisdagen i behagligt väder. Full fart på Västergårds naturgräs där det märktes att spelglädjen finns bevarad i truppen. God stämning och bra fokus i övningarna.

Eskils P18 vann B-final i Gothia Cup
2022-07-23 20:12

Det blev ett strålande facit för Eskilsminne IF:s ungdomslag i årets upplaga av Gothia Cup. På lördagen krönte P18-laget klubbens fina insats med en solklar seger i B-finalen mot det franska laget AS Meudon med 2-0. Vägen till finalen gick via meriterande segrar mot Djurgården i kvartsfinalen och Mexikanska Club Independiente i semifinalen.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se