SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr
Eskilscoachen beredd på offensivt Torslanda
2021-09-16 20:32, Herr

Eskilsminne IF:s herrar ska på lördag klockan 14 ta sig an nykomlingen Torslanda IK för första gången denna säsong. En match som Eskilstränaren Patrik Ingelsten förutsätter kommer bli en rolig match då motståndarna klart deklarerat hur de vill spela fotboll.

Dam A
Fokuserat Eskils inför Laholm
2021-09-16 14:50, Dam A

I våras lyckades Eskilsminne IF vända ett 0-2-underläge i paus till seger med 4-3 borta mot Laholm. På lördag klockan 14 är det dags för returmatch på Västergård och Eskilstränaren Patrik Lennartsson lovar att man är både välförberedda och förvarnade om vad som väntar. Eskils tänker inte lämna något åt slumpen nu när man intensivt jagar en slutlig Topp 3-plats i tabellen.

Herr
Motståndarkollen: Ungt Torslanda vill dominera spelet
2021-09-15 11:38, Herr

Nykomlingen Torslanda IK är nästa uppgift för Eskilsminne IF:s herrar. En nykomling som kanske har seriens yngsta lag och som också har överraskat med att stundtals spela riktigt bra fotboll och just nu ligger laget på sjätte plats. Torslanda har liksom Eskils en föreningsprofil med stor ungdomsverksamhet och satsning på egna talanger. Något som ska bli ännu mera markerat i framtiden förklarar lagets sportchef Daniel Keat.

Dam A
Nu är livet som vanligt igen för Jasmine Hansen
2021-09-15 09:22, Dam A

För Eskilsminne IF:s anfallsspelare Jasmine Hansen var och är fotbollen något av livsnerven. Den 4 juli 2019 bröt hon sitt ena ben i en närkamp hemma på Västergård. På grund av ständiga motgångar dröjde det hela 766 dagar innan hon äntligen kunde göra come back. Drygt två år efter det svåra benbrottet har Jasse gjort inhopp i fyra seriematcher och senast borta mot Hammenhög kom det första efterlängtade målet sedan återkomsten.

Dam A
Eskilsminne IF - Laholms FK
2021-09-14 10:02, Dam A

På lördag är det åter dags för hemmamatch när Eskilsminne IF tar emot Lahoms FK. Ett Laholm som kämpar i mittens rike kommer närmast från hemmaförlust mot Trelleborg. Eskils tog femte raka segern i serien senast och fortsätter att jaga i toppen. Mot tre nya poäng!

Dam A
Referat: Hammenhögs IF - Eskilsminne IF
Eskils upp på andraplatsen efter storseger
2021-09-12 18:08, Dam A

Hela veckan har Eskilsminne IF:s huvudtränare Patrik Lennartsson och hans stab tjatat och påmint spelarna om att söndagens bortamatch mot nästjumbon Hammenhög inte fick nonchaleras. Och uppenbarligen gjorde detta nytta. Eskils vann stort mot hemmalaget med 8-1 (4-0) och var aldrig i närheten av att förlora. Redan i paus hade Eskils avgjort. I och med denna urladdning klev Eskils upp på andra plats i tabellen före Rosengård som dock har en match mindre spelad. Denna dag fanns det många saker att glädjas åt - Julia Lennartsson svarade för fyra mål och Jasmine Hansen som varit borta för skada i drygt två år fick göra sitt första mål sedan come backen.

BLI MEDLEM
Stötta Eskils genom Gräsroten
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se