SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Dam A
Referat: Jitex BK - Eskilsminne IF
Meriterande träningsseger
2024-02-17 19:26, Dam A

Trots att Eskilsminne IF:s damer var halvsega efter en riktigt tuff vecka med tre träningsmatcher plus träningspass kunde laget ta en meriterande seger i träningsmatchen borta mot Elitettanlaget Jitex i Mölndal. Eskils vann matchen med 2-1 (1-1) efter en stark insats från hela kollektivet.

Herr
Referat: Eskilsminne IF - Torns IF
Oavgjort men ett fall framåt
2024-02-17 19:21, Herr

Eskilsminne IF:s tränare Martin Pringle var nöjd med spelarnas insats efter lördagens träningsmatch hemma på Harlyckan mot Torns IF. Matchen slutade 1-1 (0-0) sedan gästerna lyckats kvittera med fem minuter kvar i ett av deras få anfall under den andra halvleken.

Dam A
Eskils möter Elitettanlag
2024-02-17 00:28, Dam A

Eskilsminne IF:s damer matchar tätt nu. På lördag är det dags för den tredje matchen på en vecka. För motståndet står Elitettanlaget Jitex från Mölndal och matchen spelas på bortaplan liksom i onsdags mot Kristianstad.

Herr
Eskilscoachen: ”Vi behöver matcher i benen"
2024-02-16 10:02, Herr

Eskilsminne IF:s tränare Martin Pringle kan lämna både positiva men tyvärr även lite negativa besked inför lördagens träningsmatch hemma på Harlyckan på lördag med start klockan 12. Det är främst sjukdomar som stör ritningarna just nu.

André är nominerad till Årets Eventskåning 2023
2024-02-15 09:08

Finalisterna till det nya stora besöks- och evenemangspriset Hylla Skåne är nu utsedda och André Petersson är en av de nominerade till priset för Årets Eventskåning 2023. Priset har skapats av Visit Skåne för att uppmärksamma och hylla de personer som gör Skåne till en blomstrande region full av unika upplevelser och evenemang.

 

Nu kan vi tillsammans göra André till vinnare och samtidigt lyfta Eskilscupen och vad den gör för såväl alla fantastiska fotbollsspelare som Helsingborgs stad.

Rösta här!

Dam A
Referat: Kristianstads DFF - Eskilsminne IF
Stark insats mot Allsvenskt motstånd
2024-02-14 23:44, Dam A

Det blev ett klart fall framåt när Eskilsminne IF:s damer mötte Allsvenska Kristianstad på bortaplan på onsdagen. Hemmalaget vann matchen med 2-1 (2-1) men det var inga glada miner hos Eskilstjejerna när domaren godkände Kristianstads segermål som Eskilstränaren konstaterade var flera meter offside.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
 

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se