SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr
Endrit Ibishi klar för Eskils
2023-01-26 21:39, Herr

Det är med glädje vi kan berätta att Eskilsminne IF knutit till sig en rutinerad mittback i form av 25-årige Endrit Ibishi som närmast kommer från spel med Pierikos i grekiska Super League 2. Endirt är fostrad i Halmstads BK men har under sin karriär skaffat sig internationell erfarenhet med spel även på Island och i Tyskland.

Herr
Eskils nye fystränare hyllas av alla
2023-01-25 09:38, Herr

Eskilsminne IF:s nye fystränare Gustav Larsson har bara hunnit verka drygt 14 dagar i klubben och redan hyllas han av både spelare och ledare i klubben. Laholmskillen som numera flyttat till Helsingborg för ett jobb på Capio känns som ett riktigt kap inför säsongen 2023. Gustav har en gedigen utbildning och han berättar gärna om hur bra han funnit sig tillrätta i Eskils.

Dam A
Come back för Slavik Jevtushenko
2023-01-19 20:49, Dam A

Det är med stor glädje vi kan berätta att Slavik Jevtushenko gör come back i Eskilsminne IF. 2018 tvingades han lämna sitt uppdrag som assisterande i herrseniortruppen då det inte gick att kombinera fotbollen med det civila livet. Nu - snart fem år senare - kan vi konstatera att den oerhört omtyckte och inte minst kompetente Slavik återvänder till gul-blått. Fast denna gång på ett för honom honom nytt spår - som assisterande till huvudtränare André Petersson i damseniorlaget.

Herr
Lucas Larsen klar för Eskilsminne
2023-01-08 20:26, Herr

Eskilsminne IF har gjort klart med ännu ett spännande nyförvärv inför årets come back i Ettan. Det är den 20-årige mittbacken Lucas Larsen som ansluter till gul-blått. Eskils får här en spelare med precis de egenskaper som behövs i form av bland annat goda ledaregenskaper och bolltrygghet. Lucas spelade under fjolåret en halv säsong med AFC Eskilstuna men avslutade säsongen i Ängelholms FF.

Eskils imponerade i Nyårssaluten
2023-01-08 19:42

På söndagen tog Eskilsminne IF:s seniorherrar hem årets första titel. I årets upplaga av Nyårsaluten besegrades nämligen Hittarps IK med 3-0 sedan Eskils kontrollerat i princip samtliga 18 minuters speltid. Innan dess hade laget även klarat av att besegra Bosna i kvartsfinalen med 3-0 och Helsingborgs Bois i semifinalen med samma siffror. Tyvärr föll Eskils Akademidamer i semifinalen sedan Kullabygden vunnit på straffar i en match där gul-blått dominerade klart utan att få hål på motståndet.

Blandad utdelning för Eskils i Saluten
2023-01-07 20:13

Det blev blandad utdelning för Eskilsminne IF:s seniorlag när Nyårssaluten spelades på lördagen. Det var både upp och ner. Herrarna tog sig vidare i sudden death, damernas Akademilag vann på w.o medan damlaget fick inkassera en 0-2-förlust mot arrangörsklubben HIF och hoppet står nu till Akademilaget i damklassen.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se