SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Fotbollsskola
Fotbollsskolan avslutar utomhussäsongen!
2021-10-26 21:24, Fotbollsskola

Eskils yngsta lirare (flickor och pojkar 5-6 år) kan nu summera ihop en strålande utomhussäsong och blicka fram emot inomhussäsongen som tar vid inkom kort. Vi gratulerar våra yngsta förmågor till en väl genomförd säsong med match och träningar i fotbollsskolans regi och ser fram emot att följa deras Eskilsresa vidare 💙💛

Dam A
Julia Nilsson en Eskilstalang som vill gå långt
2021-10-26 18:36, Dam A

Eskilsminne IF fostrar ständigt nya fotbollstalanger. Tjejer och killar som varje säsong knackar på A-truppernas dörrar. I år lyftes 16-åriga Julia Nilsson upp i A-truppen och fick ett lärlingskontrakt. Julia är en genuin gul-blå produkt, uppskattar chansen hon fått och har en klar målsättning för framtiden.

Herr
Eskilsminne IF - Sävedalens IF
2021-10-26 10:14, Herr

På lördag är det äntligen dags för hemmamatch igen när Eskilsminne IF tar emot Sävedalens IF på Harlyckans IP. Gästerna är placerade på en femteplats i tabellen och vill hitta tillbaka till formen efter två raka förluster. Eskils är inne i en positiv trend med sju raka utan förlust och tre raka segrar, och vill naturligtvis fortsätta på den inslagna vägen. Välkomna!

Interna tränarutbildningarna igång igen!
2021-10-24 19:10

Äntligen har vi kunnat återuppta tränarutbildningen igen för våra ungdomsledare i Eskils efter pausade möjligheter kopplat till restriktionerna under pandemin. 32 st av föreningens ungdomstränare påbörjar nu Tränarutbildning C vilket är instegsutbildningen i förbundets tränarkurser. Första tillfället präglades av härlig energi, bra diskussioner och givande erfarenhetsutbyte 💪🏻

Herr
Referat: Ullareds IK - Eskilsminne IF
Välförtjänt uddamålsseger för Eskils
2021-10-24 17:09, Herr

Utan att man spelade en av de bästa matcherna för säsongen kunde Eskilsminne IF tämligen smärtfritt kontroller hemmalaget Ullared. Visserligen blev det en uddamålsseger - 1-2 (0-1) - men tränare Patrik Ingelsten menade att laget inte minst under sista fasen av matchen skapade så många chanser att det borde blivit några mål till i utdelning.

Herr
Ullareds IK - Eskilsminne IF
2021-10-24 11:05, Herr

Eskilsminne beger sig upp till Ullared idag för en ny match i Division 2 Västra Götaland. Hemmalaget befinner sig på nedre halvan av tabellen och har blandat och gett lite under året. Eskils är inne i en bra trend och söker revansch för hemmamatchen lagen emellan där man fick nöja sig med en pinne. Mot tre poäng!

BLI MEDLEM
Stötta Eskils genom Gräsroten
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se