SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr
Referat: Assyriska BK - Eskilsminne IF
Stark andrahalvlek gav Eskils ny seger
2022-06-23 23:26, Herr

Det blev en snygg punkt på vårsäsongens seriespel för Eskilsminne IF:s herrar. Torsdagens  bortamatch mot Assyriska BK slutade med en kassaskåpssäker seger. Matchen slutade 0-2 (0-0) sedan Eskils efter en mindre inspirerad första halvlek steppade upp i normal standard och tog över i den andra.

Dam A
Referat: Södra Sandby IF - Eskilsminne IF
Kämpainsats gav seger mot Södra Sandby
2022-06-23 23:19, Dam A

Eskilsminne IF:s damer visade återigen hur man ska tas med det som rubricerats som säsongens överraskning - Södra Sandby. På torsdagen kunde Eskils åka hem med en stark bortaseger 2-4 (1-2) sedan lagets båda anfallare Nova Karlsson och Johanna Olsson svarat för två mål vardera. En viktig seger i den heta toppstriden som gör att Eskils i allra högsta grad är med och slåss om förstaplatsen.

Herr
Assyriska BK - Eskilsminne IF
2022-06-23 08:00, Herr

Eskilsminne IF reser till Göteborg för att gästa Assyriska BK i vårens sista seriematch när serien vänder. Hemmamötet slutade 1-0 tidigt i våras och sedan dess har Eskils spelat till sig en serieledning medan Assyriska just nu befinner sig på jumboplatsen. Ett hårt kämpande hemmalag i starkt poängbehov mot Eskils som vill bibehålla serieledningen. Vi hoppas på en bra match och tre poäng hem till Harlyckan!

Dam A
Södra Sandby IF - Eskilsminne IF
2022-06-23 07:00, Dam A

Eskilsminne IF gästar Södra Sandby IF för ny toppmatch i Division 1 Södra Götaland! Eskils kommer närmast från en 0-1-seger borta mot Halmstads BK medan Södra Sandby besegrade FC Staffanstorp med 0-7. Båda lagen står på 25 poäng och en delad andraplats, och en tuff batalj mellan två lag som vill vinna och haka på i toppstriden är att vänta!

Herr
Casper Seger missar matchen mot Assyriska
2022-06-22 22:39, Herr

För Eskilsminne IF:s herrar avslutas vårsäsongen med en bortamatch mot Assyriska BK på torsdagen. I våras var det tajt mellan de båda lagen när Eskils tog en seger. Efter den matchen har formkurvorna gått åt helt olika håll för de båda lagen. Eskils i topp och Assyriska i botten. Men för den skull går det inte att ställa ut skorna och tro att man kan åka hem med tre lätta poäng.

Herr
Hampus på väg hitta flowet igen
2022-06-22 22:37, Herr

I fjol firade Eskilsminne IF:s då blott 16-årige Hampus Stoltz stora framgångar i seriespelet innan en skada satte stopp för honom. Innevarande säsong har varit betydligt tuffare för 17-åringen som drabbats av skador men inte minst sjukdom. Nu verkar det dock som om Hampus är på väg mot storformen och de mål som han så hett efterlängtar.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se