Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet

Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Flickor 2007
Fotboll är inte bara tävling
2020-02-24 09:00, Flickor 2007
Tjejerna under ett av träningspassen på Harlyckans IP

Eskilsminne IF:s och Kullavik IF:s F13-lag är beviset för att fotboll inte bara är kamp mot motståndare utan också ett sätt att knyta kontakter, finna nya vänner och utveckla sig som människa och spelare. De båda lagen fann varandra under Eskilscupen för några år sedan. Spelare och ledare tyckte sig ha en hel del gemensamt och beslöt sig för att bygga vidare på detta.


Herr A
Dubbel olycka mot Östersund
2020-02-23 21:31, Herr A
Söndagens cupmatch på Olympiafältets konstgräs blev en svidande förlust för Eskilsminne IF. Ett effektivt och starkt Östersunds FK visade skillnaden på Allsvenskan och Division 1 idag. Matchen slutade 0-5 (0-2). Trots förlusten var det dock en befarad allvarlig knäskada på Eskils nyförvärv Alexander Engholm som oroade mest denna kväll.
Dam A
Eskils damer besegrade seriekollega
2020-02-22 19:17, Dam A
Lördagens blåsiga väder på Västergårds IP påverkade trots allt inte matchen mellan Eskilsminne IF:s damer och seriekollegan Laholm speciellt mycket. Matchen slutade 3–2 (2–2) och innebar att tjejerna tog sin första seger för året om vi undantar inomhuscuperna.
Akea stolt samarbetspartner till Eskilsminne IF
2020-02-22 12:38

Anläggningsföretaget Akea AB och Eskilsminne IF har under flera år haft ett nära samarbete och när vi nu går in i säsongen 2020 är Akea självklart en betydelsefull partner för Eskils.

 

-       Akea är en viktig partner för oss och vi är glada att det goda samarbetet fortsätter framåt. Det är ett bolag som främjar föreningslivet och både ser och uppskattar Eskilsminnes breda och ansvarstagande verksamhet, konstaterar Eskilsminne IF:s klubbchef Karl-Johan Hallenborg Olsson.

 

-       Akea är övertygade att föreningslivet är och kommer vara en vital del av samhällets hållbara utveckling. Eskils har en verksamhet som imponerar med likvärdig föreningsresa för flickor och pojkar, med mängder av ”goda vuxna” som ledare, med god organisation i Eskilshuset. Att föreningen dessutom arrangerar Sveriges näst största ungdomsturnering i fotboll, Eskilscupen, gör Eskilsminne IF till en av de vassaste fotbollsföreningarna i vårt upptagningsområde. Akea är stolt partner till Eskilsminne IF och vi ser framemot vår gemensamma resa framåt, säger Akeas sponsoransvarige Ingemar Queckfeldt.

 

Herr A
Snabba kliv för Linus Persson
2020-02-21 18:12, Herr A
Från matcher mot lag som Vinberg och Stafsinge i division 2 direkt in i hetluften i Svenska cupen mot allsvenska Östersunds FK. 20-årige mittbacken Linus Persson har just nu lite svårt att greppa de snabba rycken i sin fotbollskarriär. Men den Svalövsfödde killen som de senaste två säsongerna spelade Division 2-fotboll i Eslövs BK njuter av stunden.
Flickor 2006
Inte bara fotboll för Eskils F14
2020-02-21 17:31, Flickor 2006
Christer Engdahl - som tränar Eskilsminne IF:s F14-lag sedan några år tillbaka - har lång erfarenhet av att träna olika ungdomslag i klubben. Genom åren har han arbetat fram ett vinnande koncept när det gäller att få spelarna att behålla intresset och skärpan på träningen. Allt handlar enligt Christer om ett ledarskap med sunt förnuft där man varierar innehållet för att det inte ska uppfattas som tråkigt och jobbigt.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Flickor 2007, 24/02 09:00 
Herr A, 23/02 21:31 
P16, 23/02 19:39 
Herr A, 21/02 18:12 
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se

 
Kommande matcher Ettanplay