SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Dam A
17-årig egen produkt till A-laget
2023-03-28 17:48, Dam A

Inför seriestarten lyfter Eskilsminne IF upp 17-åriga Elsa Isaksson i A-truppen. Elsa är en genuin Eskilsprodukt som startade sin fotbollskarriär i gul-blått som sjuåring och nu har hon tagit det viktiga steget upp i seniorlaget och väntande Division 1-spel.

Dam A
Referat: Eskilsminne IF - Älmhults IF
Klar seger för Eskilsdamerna
2023-03-25 19:35, Dam A

Eskilsminne IF:s damer svarade för en stabil insats när man på lördagen träningsspelade mot Älmhult på Västergård. Älmhult svarade för en stark säsong i fjol men lyckades inte ta sig upp på en femteplats och rädda sig kvar i Division 1. Lördagens match vann Eskils med 6-1 (2-0) där en kuriositet fanns då hemmalagets båda målvakter spelade vardera 90 minuter!

Herr
Referat: Eskilsminne IF - Kristianstad FC
Eskils imponerade i genrepet
2023-03-25 19:26, Herr

Om man tittar på resultatet i Eskilsminne IF:s genrep mot Kristianstad på lördagen - 4-0 (2-0) så kan det ju se ut som om de gul-blå spelarna var ganska nöjda efter domarens sista signal. Men frågan var om inte flera av killarna var lite smått missnöjda. Detta var nämligen en match där Eskils visade upp en bedövande dominans. Ingen hade kunnat klaga på om segersiffrorna blivit de dubbla. Så stor var skillnaden på lagen denna dag.

Summering av årsmötet 2022
2023-03-24 15:12
(Eskils Vänners Jörgen Lindqvist delade ut årets stipendium till Maja Lindroos)

I onsdags genomfördes årsmötet i Hotell Elite Mollbergs trevliga lokaler. Ordförande Claes Ohlsson öppnade mötet för att sedan låta klubbchef Karl-Johan Hallenborg Olsson redogöra för verksamhetsberättelsen i kort summering. Ett bra verksamhetsår med tillväxt av medlemmar, många aktiviteter och goda resultat speglade 2022 på ett fint sätt.

 

Även Eskilscupens come back efter pandemin var väldigt betydelsefullt för föreningen och väldigt roligt att vi åter kan fylla Helsingborg med glada spelare och medresenärer.

Detta följdes upp med den ekonomiska berättelsen och vår kassör Ola Lindell redogjorde för årets räkenskaper som är fortsatt stark och ger framtidstro. Mazars auktoriserade revisor Andreas Brodström tillstyrkte räkenskaperna.

 

Årsmötet biföll enhälligt valberedningens förslag av styrelse vilket gav följande:

Omval av ordförande Claes Ohlsson

Omval på två år, Ola Lindell, Per Sylvan och Göran Bengtsson.

Kvarstående ledamöter vars mandattid går ut 2023 är Annika Dolk, Maja Olofsson och Peter Nilsson.

 

Vi vill rikta ett stort tack till Lars-Ingvar Petersson för hans insatser genom åren. Lars-Ingvar har respektfulla 11 år i Eskilsminne IF:s styrelse och lämnar nu denna.

 

Ordförande Claes Ohlsson avslutade mötet med en strategibeskrivning och ett framåtperspektiv för vår förening och alla de möjligheter som ligger framför oss.

 

I samband med årsmötet utdelades även Eskils Vänners nystiftade stipendium på 2500 kr för särskilda föreningsinsatser under året. Priset gick välförtjänt till vår uppskattade Maja Lindroos.

Herr
Eskilscoachen: ”Bästa laget för dagen startar alltid"
2023-03-24 10:49, Herr

På lördagen spelar Eskilsminne IF:s genrep inför seriestarten den 1 april. Herrarna möter Kristianstad på Harlyckans IP:s konstgräs, då vädret i veckan inte gör spel på Västergårds naturgräs möjligt. Planen är dock fortfarande att seriepremiären hemma på Harlyckan när man möter Ariana ska spelas på gräs.

Helgens träningsmatcher!
2023-03-24 10:10

Det börjar närma sig seriepremiär för herrarnas del och på lördag tar Eskils emot division 2-laget Kristianstad FC klockan 12:00 i genrepet inför nästa helg. Tanken var att spela matchen på naturgräs på Västergård, men på grund av vädret är matchen flyttad till Harlyckans IP:s konstgräs. För damernas del ligger seriepremiären en vecka längre bort och man tar på lördag emot förra årets seriekollega Älmhults IF på Västergårds konstgräs klockan 14:00. Varmt välkomna till en heldag med Eskils!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se