Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr
Motståndarkollen: Torns IF har inlett starkt
2020-08-11 09:24, Herr
På onsdag den 12 augusti är det dags för ny bortamatch då Eskilsminne IF:s herrar ställs på prov igen då man möter femteplacerade Torns IF på bortaplan. Tränare Richard Ringhov har skapat ett lag som är starkt på sin hemmaplan i Stångby där de visat att de är svåra att få hål på. 
Dam A
Referat: Eskilsminne IF - Nättraby GoIF
Knapp seger i jämn tillställning mot Nättraby
2020-08-08 20:01, Dam A

Nykomlingarna Nättraby GoIF är ett lag som kommer ställa till det för många lag i serien i år. Det visade man inte minst i dagens täta match mot Eskilsminne IF som verkligen fick slita för poängen och kom undan med andan i halsen på ett soldränkt Västergårds IP.

Herr
Referat: FK Karlskrona - Eskilsminne IF
Stark upphämtning mot Karlskrona lovar mer
2020-08-08 19:18, Herr
André Peterssons gjorde under lördagen sin första match som huvudtränare för Eskilsminne IF:s herrlag när de bortspelade mot FK Karlskrona i Blekinge. Efter en turbulent vecka var det ett taggat lag som reste iväg fast beslutna om att plocka tre poäng med sig hem. Efter första halvlek låg laget istället under med 2-0, men en mycket stark andra halvlek gav till slut ett kryss med mersmak. 
Herr
FK Karlskrona - Eskilsminne IF
2020-08-08 10:05, Herr
Ett taggat Eskilsminne IF besöker idag ett soligt Blekinge för match mot nykomlingen FK Karlskrona som fortfarande väntar på sin första seger för säsongen. 

Glöm inte att du kan se matchen genom SportExpressen Play eller HD.se genom att skaffa abonnemang/prenumeration eller köp matcherna styckvis genom "pay-per-view"-konceptet.

I rutan har du också möjligheten att swisha till föreningen för att visa ditt stöd!
Herr
Motståndarkollen: Karlskrona vill ta sin första seger
2020-08-08 10:01, Herr
Dagens motståndare Karlskrona AIF dragits med en uppsjö av skador under första delen av seriespelet. Trots detta försäkrar sportchef Peter Christenson att stämningen är på topp i truppen. Eskils entledigade som bekant huvudtränare Mattias Lindström inför denna match men i Karlskrona finns det inga planer på sådan förändring.
Herr
Nye coachen hoppas geisten ska bära långt
2020-08-07 19:58, Herr
På lördagsförmiddagen sätter sig Eskilsminne IF:s A-lagstrupp i bussen för att åka till Blekinge för match mot jumbon FK Karlskrona. Eskils nye huvudcoach André Petersson är imponerad av den inställning och tändning han sett hos sina spelare denna träningsvecka.
BLI MEDLEM
Stötta Eskils genom BingoLotto
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se

 
Kommande matcher Ettanplay