SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr
Referat: Eskilsminne IF - Torslanda IK
Onödigt spännande när Eskils vann mot Torslanda
2021-11-28 18:03, Herr

I säsongsepilogen tog Eskilsminne IF emot Torslanda IK på Harlyckans konstgräs denna kalla novembereftermiddag. Eskils tog tag i taktpinnen direkt från start och drog upp ett rasande tempo som gästerna hade svårt att hänga med i. 3–0 i halvtid var nästan i underkant och spelet värmde den publik som letat sig ner till Harlyckan trots kylan. Dessvärre tappade hemmalaget glöden något i den andra halvleken och slutresultatet 3–2 var nära att bli ett kryss i slutminuterna när gästerna prickade stolpen.

Herr
Eskils vill avsluta med hemmaseger
2021-11-26 11:32, Herr

På söndagen klockan 14 är det dags att sätta punkt för Eskilsminne IF:s herrars A-lagssäsong. Avslutningen spelas mot Torslanda IK och hemma på Harlyckan och det råder ingen tvekan om att ledare och spelare är helt eniga om att serien ska avslutas på bästa sätt. Höstsäsongen har varit stark från Eskils sida och en andraplats är i händelse av segern definitivt klar.

Gräsroten gav Eskils 85 946 kronor
2021-11-25 12:47

I svåra tider då Coronapandemin drabbat idrotten och då även Eskilsminne IF hårt är det roligt när det plötsligt dyker upp positiva händelser. I dagarna fick nämligen Eskils besked att Svenska Spels intiativ ”Gräsroten” har resulterar i att klubben får utbetalt 85 946 kronor. Pengar som genereras från alla som spelar på Svenska Spel och har valt Eskilsminne IF som Gräsrotsförening.

Herr
Eskilsminne IF - Torslanda IK
2021-11-25 12:14, Herr

Säsongen går mot sitt slut och Eskilsminne IF tar emot Torslanda IK i den sista omgången av Division 2 Västra Götaland på söndag! Eskils befäster andraplatsen vid seger eller poäng beroende på målskillnad och vill så klart avsluta säsongen med 12:e raka utan förlust. Gästerna Torslanda ligger för närvarande på en sjätteplats i tabellen och tog en stark bortaseger mot Onsala BK senast. Matchen spelas på konstgräset på Harlyckan och Eskilsminne IF bjuder publiken på fritt inträde till denna avslutningsmatch. Varmt välkomna!

Dam A
Eskilsfostrade Nova Karlsson till Allsvenskan
2021-11-24 20:56, Dam A

Ännu en fotbollstalang som fostrats i Eskilsminne IF har fått ett allsvenskt kontrakt. Denna gång är det 19-åriga Nova Karlsson som kom till Eskils vid 10 års ålder och lämnade klubben först inför innevarande säsong då hon gick till Elitettanlaget Borgeby där hon varit en bärande spelare med tio mål på 26 matcher. Nova tar nu klivet över till Vittsjö som har som målsättning att tillhöra toppen i Damallsvenskan.

F17/16 (F04-05)
Eskilstjejer i Cup Kommunal
2021-11-24 16:34, F17/16 (F04-05)

I helgen har det spelats gruppspel i Distriktsturneringen Cup Kommunal för flickor födda 2005! Eskilsminne IF var representerade av Maja Nilsson, Maja Stevén, Alma Manner, Tilde Wahrenberg och Ebba Berg i Skånes 18-mannatrupp Även Elsa Isaksson var uttagen men fick tyvärr kasta in handduken på grund av sjukdom.  

Skåne besegrade under fredagen Östergötland med 7-2 där Alma Manner gjorde ett av målen och under söndagen besegrades Göteborg med 3-0.
Vi gratulerar tjejerna och hela Skånelaget till en lyckad helg och ser fram emot att följa dem vidare i turneringen
BLI MEDLEM
Stötta Eskils genom Gräsroten
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se