SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Bil tränare i Eskilsminne IF!
2023-09-29 11:32

Planeringen för säsongen 2024 är i full gång och Eskilsminne IF vill gärna bli fler tränare i både vår Akademiverksamhet (15–19 år) och i vår övriga ungdomsverksamhet. Med runt 1250 aktiva spelare i vår verksamhet är vi alltid intresserade av nya tränarförmågor som vill vara en del av vår förening och jobba med ungdomsutveckling i olika roller som huvudtränare, assisterande tränare eller lagledare.

 

Du har självklart ett stort fotbollsintresse och brinner för att utveckla unga som både spelare och människor. Då vi söker olika roller ser vi att du antingen kan komma in som etablerad tränare med erfarenhet och utbildning i bagaget eller du som lagt skorna på hyllan som spelare och vill påbörja din tränarresa. Vi erbjuder utbildningar som Tränarutbildning SvFF D och UEFA C i egen regi, men i övrigt ser vi enbart positivt på dig som har tagit eller vill ta ytterligare kliv i utbildningsstegen och vill hjälpa till med detta.

 

Som huvudtränare i våra Akademilag (15–19 år) ser vi gärna att du har UEFA B som lägsta utbildningsnivå.

 

Är du intresserad av en roll i Eskilsminne IF? Kontakta Sportchef Adrian Andersson på 073-158 79 88 eller aan@eskils.nu för en vidare dialog.

Dam A
Lödöse/Nygård en jobbig motståndare
2023-09-29 09:18, Dam A

Matcherna duggar åter tätt för Eskilsminne IF:s damlag. Knappt har DM-finalen mot Malmö FF klarats förrän det är dags för seriespel igen. På lördagen möter Eskils damer Lödöse/Nygård borta. En match som tränare André ”AP” Petersson hissar en varningsflagg för.

Herr
Skador och sjukdom oroar
2023-09-29 09:16, Herr

På lördag åker Eskilsminne IF:s herrar till gamla Allsvenska trakter då man beger sig till Ljungskile för att möta ett hemmalag som just nu ligger på nedflyttningsplats. Med andra ord en match mot ett lag som befinner sig i en situation där man desperat slåss för poäng för att ta sig upp på säker mark. Mot Oddevold senast så föll man med 0-1 och hade ett kvitteringsmål inne på övertid. Ett mål som dock dömdes bort för offside.

Dam A
Matilda Eriksson: ”Kroppen håller"
2023-09-28 22:03, Dam A

Efter att ha missat nästan ett helt år på grund av skada har Eskilsminne IF:s Matilda Eriksson nu kommit tillbaka och gjort ett antal framträdanden i A-laget. Det har handlat om inhopp då det gäller att skynda långsamt då konditionen ännu inte är på topp. Men för lagets veteran och viktiga mittback är prognosen gynnsam och snart hoppas hon kunna klara 90 minuter.

Herr
Ljungskile SK - Eskilsminne IF
2023-09-28 14:59, Herr

Eskilsminne IF åker till Ljungskile SK på lördag för att studsa tillbaka efter den tunga förlusten mot Oskarshamns AIK senast. Hemmalaget är just nu på nedflyttningsplats i tabellen och kommer att göra allt för att ta en seger och lyfta över strecket. För Eskils del är laget fast beslutna om att vinna igen efter förlusten senast och bygga vidare på det spel som visades upp. Vi hoppas på tre gulblå poäng med hem i bussen!

Dam A
Lödöse Nygård IK - Eskilsminne IF
2023-09-28 14:53, Dam A

Redan på lördag är det dags för ny match för Eskilsminne IF i division 1-spelet efter DM-finalen igår. Hemmalaget Lödöse Nygård IK befinner sig just nu på rätt sida strecket i bottenstriden efter en stark 3-0-seger mot IFK Värnamo senast. För Eskils del kommer man från två starka vändningar i slutet av matcherna i serien mot IFK Göteborg och Mariebo IK, och det gäller att snabbt skaka av sig DM-förlusten mot Malmö FF för att hitta tillbaka till segerstigen. Vi hoppas på en bra match och tre nya poäng!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se