SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Bulle med bulle avslutade lyckad Fotbollsskola
2021-04-10 14:23

Det blev extra festligt när Eskilsminne IF hade inskrivning och första träningen i Fotbollsskolan på lördagen. Eftersom det även var ”Bulle med bulle-dagen” avslutades det lite kyliga men ändå soliga träningspasset med en mumsig Bulle med bulle medan de medföljande vuxna fick njuta av nybryggt Zoegaskaffe.

Eskilsminne IF och Vasatorps GK startar samarbete
2021-04-09 12:00

Det gäller att tänka utanför boxen och vidga ramarna. En filosofi som ligger bakom det samarbete som nu Eskilsminne IF och Vasatorps Golfklubb etablerat. Ännu så länge är detta partnerskap i ett inledningsskede men naturligtvis finns det förhoppningar från båda föreningarna om att detta ska bli en fruktbar symbios i framtiden.

Herr
”Mackan” Nilsson skrev på nytt kontrakt
2021-04-08 09:39, Herr

Eskilsminne IF kan i dag berätta den glädjande nyheten att klubbens i särklass mest meriterade spelare har skrivit på nytt kontrakt. Marcus ”Mackan” Nilsson har efter en skadedrabbad höstsäsong i fjol kunnat rehabilitera sig i lugn och ro. Han har i en dryg månad kunnat träna för fullt och den landslagsmeriterade och det före detta proffset ser nu riktigt ljust på framtiden.

Inskrivning för Eskils nya stjärnskott!
2021-04-07 08:22

ÄNTLIGEN! 🤩

Det har blivit dags för årets knatteinskrivning och träningsstart i Eskilsminne IF.
Flickor och pojkar födda 2015 och 2016 hälsas varmt välkomna till Harlyckans IP lördagen 10/4, träningen startar kl. 09:00! 

Inskrivning är möjligt redan från idag och görs smidigt via länken nedan men kan också göras på plats innan eller efter träningen. 

https://www.eskils.nu/newMember/?ID=18273

 

Varmt välkomna! 💙💛

SUMMERCAMP HELSINGBORG
2021-04-06 09:00

Vår samarbetspartner Coerver låter meddela följande...

För er som vill träna era "Skills" på sommarlovet och träffa nya och gamla kompisar. Det är nu dags anmäla sig till sommarens happening Coerver Summercamp i Helsingborg. Besök gärna Coerver Sverige på Facebook. Mer information finner ni på bilden.

 

Ha en fortsatt bra dag.

Dennis och Jesper

Coerver Coaching

Rabatterbjudande från Stadium
2021-03-31 16:00

Nej, det är inget aprilskämt :)

Mellan den 1 april till den 15 april har vår sammarbetspartner Stadium tillsammans med vår märkesleverantör Puma gett oss lite extra rabatt på Pumas fotbollssortiment. Vi får hela 20% rabatt på ordinarie pris. Ni kan göra er beställning via Stadiums hemsida

Notera att rabatt gäller även på samma produkter i butiken på Väla mot uppvisande av kupongkod(bild ovan).


Vill ni samtidigt hjälpa Eskilsminne IF att få 3% extra bonus på allt ni handlar på Stadium och på stadium.se samtidigt som ni behåller er egen bonus? Då är Stöd din förening en sak ni ska kika närmre på genom att följa länken: www.stadium.se/teamsales  

BLI MEDLEM
Stötta Eskils via BingoLotto!
Stötta Eskils genom Gräsroten
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se