SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr
Eskils knyter vass wingback till laget
2022-12-05 18:47, Herr

Den vänsterfotade wingbacken Robin Wendin Thomasson har funnits på Eskilsminne IF:s sportchef Adrian Anderssons önskelista en tid. Och på måndagen blev det klart att den 23-årige Robin som senast avverkat tre säsonger i Hittarps IK tar det inte alltför långa steget från Laröds IP till Harlyckan.

Herr
Trotjänaren ”Vigge” varvar ner
2022-12-05 17:01, Herr

Det är med vemod och saknad vi i dag tar farväl av en duktig fotbollsspelare och en god kompis. Victor ”Vigge” Wahlgren har bestämt sig att det fick räcka med åtta år i Eskilsminne IF och väljer nu att varva ner i Division 4 och därmed kunna satsa mera på sin familj som för en tid sedan utökades med en dotter. Dessutom har ”Vigge” ett heltidsjobb som tar sin tid. Men naturligtvis är han alltid välkommen tillbaka i Eskils i någon roll i framtiden. Något han också flaggar för själv.

Herr
Harry Lomsten & Johan Albin tar klivet upp helt i A
2022-12-05 11:42, Herr

Under den gångna säsongen har de båda egna produkterna Harry Lomsten och Johan Albin - båda 19 år - fått prova vingarna i Eskilsminne IF:s A-lag. För mittbacken Johan har det blivit totalt 13 matcher i A-lagströjan varav sju från start i seriespelet. Målvakten Harry har inte spelat i serien men väl fått göra två matcher i Svenska Cupens gruppspel. Efter ett år där de kunnat kombinera P19-spel med A-lagsspel är det nu klart att båda flyttas upp permanent.

Herr
Patrik Ingelsten fortsätter som huvudtränare
2022-11-29 18:24, Herr

Nu är det klart! Tränare Patrik Ingelstens framgångssaga med Eskilsminne IF fortsätter. På tisdagen blev det klart att Patrik väljer att fortsätta träna det lag han förde till serieseger i årets Division 2. Av förståeliga skäl har Patrik haft olika anbud att fundera kring men när allt lades i vågskålen vägde den klart över till det lag han själv format under två säsonger.

Dam A
Lovisa Ohlander ser fram emot en ny säsong i Eskils
2022-11-29 18:07, Dam A

Lovisa Ohlander - 22-årig yttermittfältare - har signerat nytt kontrakt med Eskilsminne IF. För Lovisa var det en självklarhet att fortsätta karriären i Eskils och om den planerade fotoperationen om två månader lyckas blir det förhoppningsvis en mycket trevlig säsong för henne 2023. Årets seriespel stannade vid två matcher innan skadan satte stopp för hennes medverkan på plan.

Köp din Eskilströja under december!
2022-11-29 10:24

När black friday nu är över har Oscar bestämt sig för att köra ”Gul-Blå December” i Eskilshuset.
Vill du införskaffa din Eskilsmatchtröja från förra kollektionen så kan du svänga förbi och göra detta i Eskilshuset på Harlyckan för enbart 20kr / tröja.
Perfekt till gympan, som supportertröja eller när man vill klä sig extra fin.
Gäller under december så länge lagret av alla senior- & ungdomströjor räcker - välkomna in!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se