Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr
Stor besvikelse efter kryss mot Motala
2020-07-05 18:19, Herr
Upp som en sol och ner som en pannkaka! Söndagens match mellan Eskilsminne IF och nykomlingen Motala AIF bjöd verkligen på en veritabel berg- och dalbana. Tyvärr var det hemmalaget som höll i spakarna och mer eller mindre bjöd bort poängen till ett Motala som med normal effektivitet skulle städats av redan i första halvlek. Nu slutade matchen 2-2 (2-0) efter en mindre bra andra halvlek från hemmalaget.
Herr
Mattias Lindström: ”Jag kräver fullt fokus mot Motala”
2020-07-05 11:48, Herr
Eskilsminne IF ges en chans att snabbt studsa tillbaka efter onsdagens förlust borta mot serieledande Lunds BK. Eskils föll med 1-3 och det saknades mycket koncentration och det slarvades för mycket i den matchen menade tränare Mattias Lindström efter matchen. Mot nykomlingen Motala AIF finns det inte utrymme för samma inställning poängterar Mattias.
Herr
Pontus Löfvenmark önskar snabb revansch mot Motala
2020-07-03 18:20, Herr
På söndag tar Eskilsminne IF emot nykomlingen Motala AIF hemma på Harlyckan. För målvakten Pontus Löfvenmark gäller snabb revansch för nederlaget mot Lunds BK borta i veckan. Pontus är inne på sin sjätte säsong i Eskils. Han kom som 16-åring från HIF och som 19-åring gjorde han sin första säsong i A-laget. De första stegen på en fotbollsplan tog han dock i Rydebäck.
Herr
Eskilsminne IF - Motala AIF
2020-07-03 11:55, Herr
Ny match redan på söndag när nykomlingarna Motala AIF gästar Harlyckans IP och återigen står tre färska poäng på spel! 

Tills vidare är det publikfritt på samtliga matcher, men via SportExpressen Play eller Helsingborgs Dagblad Premium kan du följa matchen hemma från soffan. Du kan antingen skaffa ett abbonnemang på SportExpressen Play om du vill se samtliga 480 matcher i division 1 och mer därtill, eller en prenumeration på HD.se om du bara vill se Eskils matcher. På båda sajter kan du dessutom köpa matcher styckvis om du hellre vill följa den klassiska fotbollsklyschan och "ta en match i taget".

Mot tre pinnar!
Välkomna till sommarens andra Eskilspadel på Padel Crew!
2020-07-02 17:17
Idag genomfördes sommarens första Eskilspadel då flickor och pojkar i åldern 11-16 från Eskils fyllde 12 banor på Padelcrew för intensivt spel. Efter dagens succé bokar vi direkt in ett andra tillfälle torsdagen den 9/7 10:00-11:00 och ni anmäler er enligt nedan förfarande.
Dam A
Lovisa Pigg imponerar i sin comeback
2020-07-02 08:00, Dam A
För ett par år sedan tog Lovisa Pigg steget ner från A-truppen till Eskilsminne IF:s Akademi. Denna säsong är hon tillbaka och i hemmamatchen mot toppkonkurrenten Trelleborgs FF visade Lovisa upp en utveckling och prestation som imponerar. På sin vänsterbacksplats dominerade hon stort och 20-åringen visade med eftertryck att hon definitivt vill behålla sin plats i laget.
BLI MEDLEM
Stötta Eskils genom BingoLotto
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se

 
Kommande matcher Ettanplay