Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Eskilsbladet #3 - Maj 2019
2019-05-23 18:15
Nytt nummer av populära Eskilsbladet finns nu tillgängligt.
Som vanligt inblick i ungdomslagen, erbjudande från föreningspartners samt presentation av ny medlem i Eskilsfamiljen - Valvet mäklarbyrå.

Ta del av hela bladet i länken nedan och håll tillgodo för fler under 2019! 

Trevlig läsning!

Eskilsbladet nr 3.pdf »

Heja Eskils!
Herr A
Niklas och Isak nya namn på skadelistan
2019-05-23 13:05, Herr A

Ett redan skadedrabbat Eskilsminne IF måste tyvärr räkna med att två av lagets nyförvärv kommer att bli borta ett antal veckor. Niklas Jönsson drabbades i matchen mot Utsikten av en brott på ett ben i ena foten och blir troligen borta minsta ex veckor. Isak Pettersson fick samtidigt konstaterat en stressfraktur i en fot och är borta minst tre veckor.

 


Herr A
BoIS på hemmaplan i DM:s åttondelsfinal
2019-05-23 07:49, Herr A
Det blev en tuff lottning för Eskilsminne IF:s herrar i nästa omgång av DM. Seriekonkurrenten Landskrona BoIS kommer att stå för motståndet i en match som ska spelas på Harlyckans IP senast onsdagen den 12 juni. Eskils tränare Mattias Lindström beklagar till en del att laget redan i denna omgång ställs mot BoIS.
Dam A
Bekvämt och slarvigt - då blev det cupförlust
2019-05-22 22:28, Dam A
Det tycks vara omöjlig för Eskilsminne IF:s damer att besegra IS Halmia denna säsong. På onsdagen blev det stryk i Svenska cupen när lagen mötte varandra på Västergårds IP. Matchen slutade 0-3 (0-1) och tränare Izet Kaljic var minst sagt missnöjd med lagets insats.
Dam A
Eskilstjejerna tog skalpen på topplag
2019-05-18 21:59, Dam A
Eskilsminne IF:s damer rider vidare på framgångsvågen. Den gångna veckan har varit i det närmaste euforisk. Först seger borta mot Karlskrona i serien, sedan DM-seger borta mot Staffanstorp och nu i dag seger hemma i Division 1 södra mot serietvåan Färjestadens GoIF med 3–2 (1–0).
Nyheter från våra lag
 
 
 
Senaste från Bildburken:

Våra herrar tvingades att släppa kvalplatsen till Superettan till gästande Oskarshamn. Gästerna kunde lämna Harlyckan med en 2-1 seger. En spännande fortsättning följer, 2 matcher återstår!

Hitta fler bildspel på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se

 
Kommande matcher Ettanplay