SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet

Bli medlem i Eskilsminne IF
Anmäl er här
Dam A
Referat: Eskilsminne IF - Helsingborgs IF
Platt fall för Eskils i derbyt
2024-04-13 19:40, Dam A

Upp som en sol och ner som en pannkaka. Efter 7-2 borta mot Örgryte i premiären blev det platt fall hemma i lokalderbyt mot HIF på Västergårds IP på lördagen. Matchen slutade 1-2 (1-2) och det finns inte mycket att invända mot resultatet med tanke på den match Eskilsspelarna svarade för. Förlusten i sig var svidande men än värre var att Matilda Andersson fastnade med ena foten i gräset och troligen åkte på en allvarlig skada i den 37 minuten.

Dam A
Hemmapremiär och derby mellan Eskils och HIF
2024-04-13 08:15, Dam A

Välkomna till en spännande och trevlig eftermiddag på Västergårds IP.

 

Köp med fördel din biljett här

👉 Biljetter via LiveDay

 

🚙 Tips! Kom i god tid och lämna bilen hemma.

Herr
Referat: Lunds BK - Eskilsminne IF
Konstmål gav Eskils segern mot Lund
2024-04-13 00:31, Herr

Eskilsminne IF:s tränare Martin Pringle har matchat nyförvärvet Vincent Poppler från Division 2-laget Nyköpings BIS försiktigt i vår. På fredagen fick han chansen att göra första matchen från start sedan Oliver Åkerman tvingats kasta in handduken på grund av skada. Och tala om att Vincent tog tillfället i akt. En fantastisk arbetsinsats där han låg bakom många av de farligheter Eskils skapade och sedan som kronan på verket segermålet 2-1 som länge kommer vara säsongens snyggaste fullträff.

Dam A
Pierre Persson: ”Fokus ligger på vårt spel"
2024-04-12 15:00, Dam A

Text: Lasse Möller ▫️ Bild: Peter Werner

 

I morgon är det dags för årets första Helsingborgsderby i damernas Division 1 Södra. Eskilsminne IF tar emot HIF på Västergårds IP med avspark klockan 13:00. En match som många spetsat in sig på men där tränare Pierre Persson i Eskils inte lägger större vikt vid den uppgörelsen än någon annan seriematch.

Herr
Tuff uppgift väntar mot serieledaren
2024-04-12 07:00, Herr

Text: Lasse Möller ▫️ Bild: Stefan Robèrt

 

För Eskilsminne IF:s herrar väntar en ny tuff bortauppgift då man på fredag möter en av årets heta seriefavoriter, Lunds BK, på Klostergårdens IP:s konstgräs i Lund. Motståndet har man stött på åtskilliga gånger de senaste åren och det är nästan alltid täta jämna matcher. Dock med en klar hemmafördel för Lunds BK.

Dam A
Alma Bertilsson: ”Vill inte fira 25-årsdagen med en derbyförlust"
2024-04-11 14:00, Dam A

Text: Lasse Möller ▫️ Bild: Peter Werner, Sportibild

 

Ifjor var Eskilsminne IF:s forward Alma Bertilsson rykande het. Hon slog igenom med besked på seniornivå och vann den interna skytteligan. Förra helgen inledde hon årets serie med att göra imponerande fem mål i premiärmatchen borta mot Örgryte IS. På lördag väntar ett derby mot HIF som det redan snackas mycket om och Alma är återigen i fokus.

Anmäl er här
Nyheter från våra lag