Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Herr A
Referat: Eskilsminne IF - Skövde AIK
Tredje raka för ett formtoppat Eskilsminne
2019-10-12 18:24, Herr A

Eskilsminne IF har fått upp farten rejält och kunde under lördagen ta sin tredje raka trepoängare när toppjagande Skövde AIK var på besök. En intensiv tillställning med många heta målchanser åt båda håll slutade till slut 2–0 efter mål från yttermittfältarna Isak Petersson och Jesper Larsson.

Fotbollsskola
Utomhusavslutning för Eskils fotbollsskola!
2019-10-11 16:02, Fotbollsskola
Efter två terminers entusiastiskt fotbollstränande i Eskils fotbollsskola är det imorgon dags för sista utomhuspasset för året. Uppstarten v.14 bjöd på en magnifik inramning med många både bekanta och nya blå/gula fotbollsstjärnor  närvarande som därefter ständigt varit fallet på Harlyckans IP under lördagsförmiddagarna. 

- En riktigt härligt utomhussäsong i fotbollsskolan är till ända. Kul att se så många tjejer och killar återkommande till Harlyckan varje vecka, det visar verkligen på att våra ledare gör ett fint avtryck i vardagen och ett gott kvitto till återväxten i föreningen. Tjejerna och killarna i fotbollsskolan är morgondagens ungdomsspelare & seniorspelare i Eskils, vilket givetvis värmer lika gott i Eskilshjärtat för varje lördagsförmiddag när glädjen lyser i barnens ögon säger André Petersson U-ansvarig Eskils.

Nu vidtar istället inomhusträning för respektive träningsgrupp enligt nedan;

F2011- 2012 
Elinebergsskolan (två salar) onsdagar 18:00 - 19:30
Elinebergsskolan (två salar) lördagar 10:00 - 11:30

F2013-2014
Elinebergsskolan (två salar) lördagar 09:00 - 10:00

P2012
Västergårdshallen lördagar 09:00 - 10:30 

P2013
Västergårdshallen söndagar 09:00 - 10:30

P2014
Elinebergsskolan (två salar) söndagar 09:00 - 10:30

Eskils tackar samtliga spelare, ledare och föräldrar för ett härligt år tillsammans på Harlyckan.
Vi välkomnar nya tjejer och killar till respektive grupp för träning genom kontakt till respektive ledare, kontaktinfo finns under lagets sida här på eskils.nu 

Herr A
Referat: Eskilsminne IF - Lindome GIF
Krigarinsats bakom tre nya poäng
2019-10-05 16:36, Herr A

Nykomlingen och göteborgslaget Lindome GIF gästade under lördagen Harlyckans IP för match mot formstarka Eskilsminne IF. Vårens möte mellan lagen slutade 0–0 i en jämn match sedan Eskilsminne fått en utvisning tidigt i den andra halvleken. Det skulle bli en målsnål historia även idag, men Eskilsminne kunde ta alla tre poäng efter att Noel Mbo gjort matchens enda mål i slutet av den fösta halvleken.

Dam A
Referat: Eskilsminne IF - Dösjöbro IF
Dösjöbro starkast i seriefinalen
2019-09-29 17:02, Dam A

Seriefinal i sista omgången av serien och mycket på spel för både serieledande Dösjöbro IF och jagande Eskilsminne IF. Matchens betydelse hade sin prägel på matchbilden och det var två oerhört jämna lag som inte någon av dem ville vika ner sig. Till slut drog Dösjöbro längsta strået och kammade hem seriesegern när de kunde kontra in 1–3 mitt i Eskils kvitteringsjakt.

Herr A
Referat: Oskarshamns AIK - Eskilsminne IF
Dramatisk seger i svängig match
2019-09-28 16:25, Herr A
Efter förra omgångens kryss i Skånederbyt nere i Stångby var det under lördagen dags för ny bortamatch då Eskilsminne IF reste en bra bit nordöst för match mot Oskarshamns AIK. Oskarshamn är av tradition starka hemma på sitt konstgräs så att det skulle blir en svår nöt att knäcka var det gulblå laget väl förberett på, men en stark laginsats lade grunden för tre poäng trots en dramatisk avslutning på matchen.
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se

 
Kommande matcher Ettanplay