SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr
Eskilscoachen känner ingen derbynerv
2022-08-13 19:33, Herr

På söndagen väntar höstens första Nordvästskånska derby för Eskilsminne IF:s herrar. Klockan 14 möter man Hittarps IK på Laröds IP. För många kittlar derbynerverna alltid när Eskils möter Hittarp men för tränare Patrik Ingelstens del handlar det inte om att jaga upp några överdrivna känslor.

Dam A
Referat: Eskilsminne IF - Färjestadens GOIF
Klar arbetsseger för Eskilstjejerna
2022-08-13 18:40, Dam A

I högsommarvärmen på Västergårds IP kunde Eskilsminne IF:s damer ta en gedigen arbetsseger mot gästande Färjestaden. Matchen slutade 4-0 (2-0) och inte någon gång under matchen kändes det som om gästerna kunde hota ett för dagen mycket fokuserat och hårt jobbande hemmalag. Skyttedrottningen Johanna Olsson svarade för två fullträffar i en match där resultat med lite bättre skärpa och en något mera mänsklig målvakt i gästernas lag kunnat slutat med betydligt större siffror.

Dam A
Eskilscoachen kräver skärpa inför mötet med Färjestaden
2022-08-12 19:36, Dam A

Klockan 14 på lördagen tar Eskilsminne IF:s damer emot gästande Färjestaden i en så kallad måstematch. Vill Eskils vara med och kriga om seriesegern går det inte att släppa poäng hemma på Västergård. Färjestaden har under sommaruppehållet tappat sin vassaste målskytt - Ofelia Medhammar - till Ifö/Bromölla men tränare ”André ”AP” Petersson varnar för alla tankar som leder till bekvämlighet.

Fotbollsskola
Fotbollsskolan startar upp träningen igen!
2022-08-12 10:43, Fotbollsskola

Efter några härliga semesterveckor är det så äntligen dags att dra igång träningen igen för Eskils yngsta ungdomslag i fotbollsskolans regi flickor och pojkar födda 2018-2016. Imorgon lördag den 13/8 kl. 09.00 på Harlyckans IP vevar vi igång andra halvan av fotbollssäsongen 2022! 
Utomhusträningen bedrivs därefter veckovis på lördagar kl. 09.00 fram till vecka 42, innan inomhusträning vidtar. 

Väl mött!  

Eskilscupen 2022 - Vi är tillbaka!
2022-08-12 09:30

Äntligen var vi tillbaka efter två års frånvaro och i helgen avslutade vi den 53:e upplagan av Eskilscupen i Helsingborg.

 

Totalt spelades det 2300 matcher på fantastiskt fina gräsplaner under tre intensiva dagar av de 718 deltagande lagen.

Våra gäster inkvarterades på tolv skolor och flera på våra samarbetshotell i vårt fina Helsingborg.

Uppdukat för en härlig fotbollsfest som startade med ca 5000 personer i Grytan under invigningen.

 

Från Eskilscupens styrgrupp vill vi rikta varmaste och djupaste tack till alla medlemmar och funktionärer som möjliggör detta arrangemang och som vi känner så stor stolthet för.

 

Starka föräldrarkollektiv som tar sig an sina uppdrag på ett fantastiskt sätt och levererar bemötande och service av högsta klass. Vilken kraft vi är tillsammans i vårt gemensamma Eskils!

Tillsammans med våra partners bidrar vi till en fotbollscup som får väldigt goda recensioner av våra gäster och deltagande lag.

 

Eskilscupen är förenings lok och är starkt bidragande till den verksamhet och innehåll som vi kan bedriva i vår vardag – som en del i detta vill vi betona och understryka vikten och betydelsen av alla de goda insatser som görs under dessa dagar för vårt Eskils.

 

TACK!

Dam A
Eskilsminne IF - Färjestadens GoIF
2022-08-11 15:53, Dam A

Första seriematchen efter sommaruppehållet när Färjestadens GoIF kommer på besök till Västergårds IP. Gästerna har en tuff säsong hittills och ligger på en tiondeplats i tabellen. Senast fick man ett kryss borta mot FC Staffanstorp. Eskils har sex raka segrar i serien och vill fortsätta trumma på i kampen om seriesegern! Vi hoppas på tre nya poäng och en bra match i solen! 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se