SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr
Casper Seger: ”Jag har inga fjärilar i magen"
2023-03-31 21:50, Herr

När Filip Lundeberg nu är långtidsskadad och troligtvis borta hela säsongen är Casper Seger den spelare som har flest säsonger bakom sig i Eskilsminne IF:s A-trupp. Casper har växt ut till en stabil och pålitlig pjäs som alltid levererar en maximal arbetsinsats och inte sällan både mål och assist. Det vi lätt glömmer är att denne högerwingback - som kom till Eskils från HIF inför säsongen 2019 - faktiskt bara är 23 år. En normalt ganska låg ålder för en ”veteran”.

Dam A
Genrep mot starkt motstånd
2023-03-31 20:50, Dam A

Lördagens genrep borta Husqvarna blir en bra värdemätare för Eskilsminne IF:s damer. Husqvarna - som spelar i serien med mestadels lag från Stockholmsregionen - har svarat för en mycket stark försäsong.

Hög energi med Eskilsnätverket på Scandic Nord!
2023-03-31 19:16

Idag var det åter dags för en nätverkslunch på Scandic Nord för Eskils Partnernätverk!

 

Inför stundande säsongspremiärer bjöds vi på intervjuer med spelare och ledare från både dam- och herrlaget som berättade om sina känslor inför säsongen som väntar. Vi fick också besök av Filip Egger från Quickbutik som berättade om AI-teknik, och Jimmy Fors som berättade om Ettanfotbolls hållbarhetsarbete och vilken samhällsnytta Eskilsminne IF bidrar med i siffror. Väldigt intressant från samtliga talare!

 

Nästa träff äger rum på Scandic Oceanhamnen onsdagen den 17:e maj. Vill du bli en del av nätverket? Kontakta gärna Klubbchef Karl-Johan Hallenborg Olsson på kjo@eskils.nu

Herr
Patrik Ingelsten: ”Vårt fokus ligger på att göra jobbet"
2023-03-31 09:37, Herr

”Äntligen dags för en tävlingsmatch” - Eskilsminne IF:s tränare Patrik Ingelsten sammanfattar pricksäkert vad nog alla Eskilssupportrar känner inför lördagens seriepremiär hemma mot Ariana FC från Malmö. Sensationslaget Ariana är liksom Eskils nykomling i serien vilket naturligtvis ger matchen en extra krydda när domaren blåser igång den klockan 13.

Seriepremiär: Eskilsminne IF - Ariana FC
2023-03-30 16:58

Äntligen dags för seriepremiär! Eskilsminne IF tar emot Ariana FC nu på lördag klockan 13:00 på Harlyckans IP i första omgången av Ettan Södra. Båda lag kommer från ett starkt 2022, där man vann sin division 2-serie och säkrade avancemang till Ettan. Nu väntar nya utmaningar i en högre serietillhörighet och i förhandsrapporteringen har båda beskrivits som spännande nykomlingar som väntas överraska många.

 

Genom TicketCo.se kan du köpa förköpsbiljetter eller årskort om du redan på förhand vill säkra din biljett digitalt.

 

Klicka här för att komma till biljettsidan för seriepremiären Eskilsminne IF – Ariana FC.

 

Klicka här för att komma till sidan för köp av årskort.

 

Vi ser fram emot en spännande seriepremiär och hoppas på ett fint vårväder och en stor publik. 

 

Varmt välkomna till Harlyckans IP!

Dam A
Rutinerad förstärkning till damlaget
2023-03-30 16:28, Dam A

Eskilsminne IF:s damtrupp har knutit till sig en rutinerad och meriterad förstärkning i form av mittfältaren Isabel Aguilar inför säsongen som startar om en dryg vecka. Isabel spelade visserligen tre matcher med klubbens Akademilag under fjolåret där hon hann göra sex mål, men nu handlar det för första gången om spel i Eskils A-lag för Isabel som tillhör det svenska Futsal-landslaget och som spelar futsal för Rosengård i högstaligan.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se