SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Tillsammans kan vi göra mer, men då behöver vi bli fler!
2024-03-18 08:57

Vid matchevenemang i Ettan finns det krav som vi måste uppfylla vilket kräver en viss bemanning på Harlyckan när herrarna spelar sina hemmamatcher.

 

Utöver det finns det en mängd idéer på kringarrangemang för att skapa extra trevlig stämning både på Harlyckan och Västergård när det är match. Men för att klara av det behöver vi utöka med ytterligare ideella krafter. Är du intresserad av att vara en del av organisationen kring matcherna på Harlyckan?

Dam A
Referat: Trelleborgs FF - Eskilsminne IF
TFF bjöd Eskils damer på för stort motstånd
2024-03-16 22:46, Dam A

Eskilsminne IF:s damer gjorde tyvärr en slät figur när man mötte Allsvenska Trelleborgs FF på lördagen. Hemmalaget vann med 6–1 (3–0) sedan de gul-blå inte var tillräckligt bra för att skaka motståndet. Det var bara första 20 minuterna som man hotade Allsvenskarna och då kunde man med lite tur tagit ledningen.

Trots stark inledning föll Eskils mot Hässleholms IF
2024-03-16 17:34

Efter en bra första halvlek där Eskilsminne IF hade ledningen med 1–0 efter mål av Oliver Åkerman tappade gul-blått skärpan och förlorade till slut med 1–3 (1–0) borta mot Division 2-laget Hässleholms IF. Slarviga passningar och bolltapp ledde till att ett heltaggat hemmalag kunde vinna matchen.

”Bobbe” tog steget från Eskils till Allsvenskan
2024-03-15 15:00

Säsongen 2023 var vänsterbacken Robin ”Bobbe” Wendin Thomasson genomgående en av Eskilsminne IF:s bästa spelare. Hans spel skvallrade om en kapacitet som borde duga i betydligt högre sammanhang. Och när seriespelet var över så kom också anbuden. ”Bobbe” valde att ta steget till nykomlingen i Allsvenskan – till det legendariska Göteborgslaget Gais.

Eskils damer möter allsvenskt motstånd
2024-03-15 10:32

På lördag är det dags för Eskilsminne IF:s damer att för andra gången under försäsongen möta ett lag från Allsvenskan. Klockan 15 sparkar man igång matchen som spelas i Trelleborg. Inför denna drabbning vill tränare Pierre Persson se att laget fortsätter att ta steg framåt nu när man är inne på de sista veckorna innan seriepremiären.

Eskils möter Hässleholms IF i näst sista träningsmatchen
2024-03-14 12:33

Det är lite drygt två veckor kvar till Eskilsminne IF ska ta emot Tvååker hemma på Harlyckan i säsongspremiären i Ettan. Två träningsmatcher återstår och på lördag möter man ett av fjolårets topplag i Division 2 – Hässleholms IF på bortaplan.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag