Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Rabatterbjudande från Stadium Väla
2021-01-15 16:00
Nu till helgen och kommande vecka har Stadium på Väla gett oss lite extra rabatt. Vi får hela 20% rabatt på ordinarie pris. Vill ni samtidigt hjälpa Eskilsminne IF att få 3% extra bonus på allt ni handlar på Stadium och på stadium.se samtidigt som ni behåller er egen bonus? Då är Stöd din förening en sak ni ska kika närmre på genom att följa länken: https://www.stadium.se/teamsales  
Herr
Martin Falck lyfts upp i A-truppen
2021-01-15 11:17, Herr
Eskilsminne IF:s ungdomsavdelning fortsätter oförtrutet att säkerställa återväxten i föreningen. Senaste tillskottet på seniornivå är Martin Falck, född 2002, som nu lyfts upp från P19 på vad som kan beskrivas som ett lärlingskontrakt. Martin är en synnerligen lovande vänsterback som omskolats från en central mittfältsroll.
Herr
HIF-trio provtränade på Eskilspremiären
2021-01-14 22:29, Herr
Danijal Omanovic, Andreas Quist Svensson & Adham El-Youssef
Den första riktigt bitande vinterdagen 2021 startade Eskilsminne IF:s herrar träningen på Harlyckan under nye huvudcoachen Patrik Ingelsten och med André Petersson tillbaka i rollen som assisterande. Torsdagens pass genomfördes på den nya konstgräsmattan och det var förstås extra spännande med en del nya ansikten. Det tog dock inte lång stund innan Patrik och André fått full fart på killarna i vinterkylan.
Dam A
Härlig stämning på damernas premiärträning
2021-01-13 10:56, Dam A
På tisdagen var det dags för den riktiga träningspremiären för Eskilsminne IF:s damer. På en av Västergårds konstgräsplaner kunde nye tränaren Patrik Lennartsson, för dagen assisterad av Jasmine Hansen som ännu inte kan börja träna på riktigt men kommer att vara behjälplig på träningen. Det var pigga glada tjejer som fick köra det första riktiga passet för nye tränaren.
Herr
Nye Eskilscoachen: ”Vi har en slagkraftig trupp"
2021-01-12 14:21, Herr
På torsdagen drar Eskilsminne IF:s herrtrupp igång 2021 års säsong under nye tränaren Patrik Ingelsten och med André ”AP” Petersson tillbaka som assisterande. En ny spännande säsong väntar i en Division 2-serie där Eskils möter 14 helt nya lag jämfört med fjolårets säsong. Serien innehåller endast tre Skånelag så derbyna blir få men det behöver inte vara en nackdel anser Patrik Ingelsten.
Dam A
Eskils damer drar igång säsongen
2021-01-11 14:23, Dam A
I dag måndag drar säsongen igång för Esklsminne IF:s damlag. Nye tränaren Patrik Lennartsson samlar tjejerna till en första genomgång utomhus på Västergård. Någon fysisk träning blir det dock inte utan den väntar man med till tisdagens träningspass. Nya strikta regler på grund av pandemin innebär helt nya rutiner för Eskils lag.
BLI MEDLEM
Stötta Eskils genom Gräsroten
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se