Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet

Herr A
Referat: Landskrona BoIS - Eskilsminne IF
Bitter derbyförlust mot Landskrona BoIS
2019-10-20 20:09, Herr A
Så var det återigen dags för slaget om nordvästra Skåne när Eskilsminne IF under söndagen begav sig två mil söderut till Landskrona IP för match mot ett toppjagande Landskrona BoIS. Vårens möte slutade 2–1 till Eskilsminne och det var ett formtoppat lag med starkt självförtroende som tog sig an derbyt med tre raka segrar i ryggen. BoIS drog till slut det längsta strået och vann en mycket jämn tillställning med 2–0.
Dam A
Halmias lagkapten klar för Eskilsminne
2019-10-17 18:56, Dam A
Knappt är succésäsongen slut för damerna innan truppbygget för 2020 dragit igång. Första nyförvärvet är redan på plats och det är seriekonkurrenten IS Halmias ytterback och lagkapten Frida Ottosson som nu är klar för Eskilsminne IF.
Stöd Eskilsminne IF genom Sponsorhuset
2019-10-16 11:30

Nu finns Eskilsminne IF anslutna till Sponsorhuset som bjuder alla nya användare på bio!


Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras Bonusstege får du en gratis biobiljett och du stödjer samtidigt Eskilsminne IF med 50 kr! Via Sponsorhuset så kan du sedan handla från över 600 nätbutiker - varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till Eskilsminne IF. Det betyder att du både stöttar föreningen och samtidigt får rabatter på alltifrån hotell, resor, kläder, sportartiklar, apotek, inredning, skönhetsartiklar, svenska spel, elektronik, böcker, film och musik... ja, egentligen allt du kan tänkas behöva! Det bästa är att det inte kostar dig någonting.


Att börja använda Sponsorhuset är enkelt och du följer bara Bonusstegen och de enkla instruktionerna via länken nedan för att komma igång, samt hämta din biobiljett:

https://www.sponsorhuset.se/eskilsminneiffotboll/intro


Sprid gärna länken till era nära och kära. 


Tack för att du stöttar Eskilsminne IF!

Vi bjuder in till förutsättningslös inspirationsträff
2019-10-15 12:00

Som du förhoppningsvis märkt har vi inom Eskils sedan årsskiftet arbetat än mer aktivt med vårt värdegrundsarbete tillsammans med Rädda Barnen
(läs gärna mer här: https://www.eskils.nu/nyheter/?ID=18274&NID=577115 och https://www.eskils.nu/nyheter/?ID=18274&NID=554885 ).

Vi håller nu på att sätta det bästa laget på plats som kan verka både på och utanför de kritade linjerna i vardagen och på riktigt! Vi tror det är viktigt med bred och långsiktig representation och synlighet. Och att vi tillsammans med er medskapar vad, hur och när vi gör olika insatser kopplade till vårt värdegrundsarbete.


Så tycker du det är utmanande och spännande att tillsammans med ett stort gäng andra ledare, föräldrar och aktiva driva, synas, stötta och följa upp de närmaste åren kom på vår träff!


FÖRUTSÄTTNINGSLÖS INSPIRATIONSTRÄFF
ONSDAGEN DEN  6 NOVEMBER
MELLAN KLOCKAN 17.30-18.30
I KLUBBSTUGAN.

Om du kommer på vår träff är vi tacksamma om du anmäler ditt intresse till Jimmie


Frågor och funderingar!

Kontakta Jimmie på
042-600 52 09
jsm@eskils.nu


Väl mött!
H5-gruppen

Fler Eskilsspelare uttagna till landslagsläger
2019-10-14 13:36
För några veckor sedan kunde vi glatt berätta att Saga Andersson, Almir Bajramovic, Nova Karlsson och Emma Petrovic alla blivit kallade till regionalt läger. Nu är ännu en spelare kallad till regionalt läger av Svenska Fotbollsförbundet, då Daniel Sepulveda född 2003 även han fått en kallelse till ett läger i Linköping den 28-31 oktober.

Daniel tillhör till vardags Eskilsminne IF:s U16 lag som haft en framgångsrik säsong med seger i Eskilscupen och en andraplats i seriespelet i Skåne A, där man tråkigt nog missade seriesegern med minsta möjliga marginal på sämre målskillnad med ett mål. Nästa år spelar laget dock inte längre i en Skåneserie utan i en regional P17-serie mot nya spännande motstånd i form av föreningar med högre serietillhörighet.

Vi säger grattis till Daniel och önskar honom stort lycka till!
Herr A
Referat: Eskilsminne IF - Skövde AIK
Tredje raka för ett formtoppat Eskilsminne
2019-10-12 18:24, Herr A

Eskilsminne IF har fått upp farten rejält och kunde under lördagen ta sin tredje raka trepoängare när toppjagande Skövde AIK var på besök. En intensiv tillställning med många heta målchanser åt båda håll slutade till slut 2–0 efter mål från yttermittfältarna Isak Petersson och Jesper Larsson.

Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se

 
Kommande matcher Ettanplay