SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Köp din matchtröja under december!
2023-12-05 13:40

När black friday nu är över har Oscar bestämt sig för att köra ”Gul-Blå December” i Eskilshuset.
Vill du införskaffa din Eskilsmatchtröja från förra kollektionen så kan du svänga förbi och göra detta i Eskilshuset på Harlyckan för enbart 20kr / tröja.
Perfekt till gympan, som supportertröja eller när man vill klä sig extra fin.
Gäller under december så länge lagret av alla senior- & ungdomströjor räcker
Finns i följande storlekar
140, 152, 164, S, M
Varmt välkomna in!

Dam A
Premiärdags för nya tränarduon
2023-12-04 23:47, Dam A

I bitande decemberkyla på Västergårds IP var det dags för Eskilsminne IF:s nya damtränarduo att genomföra sitt första pass med den trupp som förhoppningsvis ska bjuda på ett framgångsrikt 2024. Huvudtränare Pierre Persson och assisterande Olle Nilsson såg till att det blev full fart direkt när tjejerna klev ut på konstgräset denna måndagskväll.

Herr
Skyttekungen signerade nytt kontrakt
2023-12-04 21:47, Herr

Trots locktoner från Superettan väljer Eskilsminne IF:s skyttekung Oliver Åkerman att stanna kvar i den klubb där han nu kommer att göra sin totalt femte säsong. På måndagen skrev "Olli” på ett nytt kontrakt och samma dag fick han klart med ett nytt arbete vilket också vägdes in i beslutet.

Nätverkslunch och Eskilspadeln avlutade Nätverksåret
2023-12-02 13:04
Ladda album (+6 bilder) >>

Årets två sista nätverksaktiviteter har genomförts under senaste veckan. Nätverkslunchen på Scandic Nord i Helsingborg innehöll en tillbakablick på Eskils aktiviteter under det senaste året där utvecklingschef Martin Pringle och sportchef Adrian Andersson summerade årets fotbollsmässiga framgångar. Budskapet om att Eskils aldrig tidigare spelat med lika många lag i seriespel på ungdomssidan och heller aldrig på en lika hög nivå med akademilagen som vi gjort under 2023 förkunnar Eskils tydliga ambition om att även fortsatt lyckosamt kombinera bredd med spets.


Vidare föredrog klubbchef André Petersson om vikten och stoltheten av våra tre årliga ungdomsläger och lovskolor som håller ihop Eskilsresan från våra minsta till äldre ungdomar och skapar tillhörighet i det vi betecknar Eskilsandan. 

 

Avslutningsvis redogjorde ordförande Claes Ohlsson för Eskils perspektiv framåt de kommande åren med en duktig och bred ungdomssida, två framskjutna och hungriga representationslag.

 

Tack alla i Eskilsnätverket som kom för en riktigt trevlig lunch tillsammans!

 

Under fredagen avrundades nätverksåret med den årliga Eskilspadeln!
På fina Lydige Resort genomfördes den tredje upplagan av denna åtråvärda tävling där vinnarbana med split är tävlingskonceptet under två timmars spel.

 

Inför avgörande finalrundan kom det att bli en intensiv finalmatch där Filip Egger (Quickbutik) och Martin Persson (3etage) föll mot Ronny Norell (Ronnys Totallösning) och Sebastian Thuresson (Akea) som således kom att bli 2023- års vinnare av Eskilspadeln!

Vi tackar samtliga deltagare för fint engagemang och bra padelmatcher samt Lydinge Resort för fint värdskap och en härlig efterföljande lunch.

Avslutningsvis vill vi tacka alla deltagande partners för ett fint 2023 och ser fram emot att fortsätta utveckla Eskilsminne IF, Eskilscupen över 2024 och framåt!

 

Vill du och ditt företag ingå i Eskilsnätverket framåt? Hör av dig till Eskils klubbchef André Petersson!

Eskilsgalan summerade året för Herr & Dam
2023-12-01 23:09
Ladda album (+6 bilder) >>

Under föregående helg arrangerades på sedvanligt vis, årets Eskilsgala för föreningens representationslag på Dam- och Herrsidan i Scandic Oceanhamnens lokaler.
Härlig stämning bland galaborden och fint arrangemang där årets insatser sattes i direkt fokus. Klubbchef André Petersson och Sportchef Adrian Andersson summerade året och vägen framåt.

Kvällen innefattade prisutdelning för flertalet förtjänstfulla insatser, citat och händelser bland deltagarna varvades förstås med de mer ärofyllda utmärkelserna.

 

Till årets nykomling säsongen 2023 utsågs damlagets Maja Strömberg och herrlagets Elliot Nilsson.

 

Alma Bertilsson och Oliver Åkerman mottog pris som årets målskyttar då de berömligt och frekvent noterats i målprotokollet, Alma hela 23 gånger på 26 matcher och Oliver med 13 fullträffar på 29 matcher.

 

Till årets spelare utsågs de båda lagkaptenerna Julia Nyberg Spets och Lucas Ohlander, med motiveringen till att de med genomgående höga prestationer bidragit till lagens framgångar och att de båda påvisat en samlande kraft åt sina båda lag.

 

Vi gratulerar samtliga pristagare och de båda lagen till fina bedrifter under 2023 och ser förstås fram emot att få bevittna ännu mer framgång 2024!

Dam A
Alva Hed fortsätter i Eskils
2023-12-01 21:59, Dam A

Eskilsminne IF:s 24-åriga mittback Alva Hed har i två säsonger varit en av lagets tongivande spelare. Inför 2024 fanns möjligheten att flytta tillbaka hem till Halmstad och pojkvännen och istället spela i Halmstads BK som farsan tränar. Men när Eskils presenterade sin plan framåt vägde det över till Eskils fördel för Alvas del.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se