SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr
Dragos Farcas Lohan klar för Eskils
2022-07-03 18:40, Herr

Eskilsminne IF passar på att förstärka truppen inför höstsäsongen. På lördagen blev den 23-årige mittfältaren Dragos Farcas Lohan klar för gul-blått. Dragos kommer närmast från Arameisk-Syrianska IF i Stockholm men har sina rötter och det mesta av sin fotbollskarriär bakom sig i Nordvästskåne. Längtan till Helsingborg blev för stor för Dragos och när Eskils sportchef Adrian Andersson hörde av sig inför hemflytten så löste det sig på bästa sätt.

Herr
Referat: Hässleholms IF - Eskilsminne IF
Eskils utslaget ur Svenska cupen
2022-07-02 19:41, Herr

Det blev tyvärr ingen klang och jubelföreställning när Eskilsminne IF:s herrar avslutade vårsäsongens tävlingsmatcher. Lördagens Svenska cupenmatch borta mot Hässleholms IF innebar att Eskils åkte ur denna turnering på ett tidigt stadium sedan hemmalaget Hässleholm vunnit med 1-0 (0-0).

Herr
Svenska Cupen: Hässleholms IF - Eskilsminne IF
2022-07-02 08:00, Herr

Sista matchen innan sommaruppehållet när Eskilsminne IF beger sig österut för att ta sig an division 2-laget Hässleholms IF i Svenska Cupens omgång 1. Hemmalaget är topplag i den andra tvåan och vi hittar Eskilsbekantingen Adam Larsson mellan stolparna. Med det framgångsrika Cupgruppspelet i våras färskt i minne vill Eskils vinna och ta sig vidare för att få en ny stormatch i nästa omgång som avgör platsen i gruppspelet nästa vår. 

Herr
Eskilsspelarna fullt fokuserade på cupmatchen
2022-07-01 20:06, Herr

På lördagen spelar Eskilsminne IF vårsäsongens sista tävlingsmatch innan sommarledigheten. Eskils möter Division 2-kollegan Hässleholms IF på bortaplan med start klockan 16. En på pappret jobbig match som är mycket viktig då den garanterar att Eskils kommer att få möta ett elitlag på Harlyckan i nästa omgång av Svenska cupen. Dock finns det lite orosmoln inför lördagens match meddelar tränare Patrik Ingelsten.

Dam A
Referat: Eskilsminne IF - BK Astrio
Eskils avslutade vårsäsongen med säker seger
2022-06-29 23:10, Dam A

Eskilsminne IF:s damer avslutade vårsäsongen genom att på onsdagen ta en kassaskåpssäker hemmaseger mot Halmstadlaget Astrio. Matchen slutade 4-0 (3-0) och det fanns i huvudsak två anledningar till att siffrorna hölls nere. Den ena att Astrio hade en fantastiskt duktig målvakt i Linnea Nilsson och den andra att Eskils valde att bjuda på vad som närmast kan kallas semesterfotboll i den andra halvleken. 

Dam A
Astrio väntar i vårens sista match
2022-06-28 23:23, Dam A

På onsdagen avslutar Eskilsminne IF:s damlag vårens seriespel när man tar emot Astrio på Västergård på onsdagen. Denna match skulle egentligen spelas efter uppehållet men Eskils har då Eskilscupen - som redan nu samlat 700 lag - så man fick matchen flyttad.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se