Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Herr A
Jesper Lundborg: ”Både nöjd och lite missnöjd"
2019-04-24 12:08, Herr A
Jesper Lundborg smällde in Eskilsminne IF:s kvittering mot seriefavoriten Ljungskile Sk borta i 89 matchminuten. Trots en oerhört viktig poäng i en svår match är Jesper inte riktigt nöjd med utdelningen.
Herr A
Jesper Lundborg fixade poäng i 89 minuten
2019-04-21 22:16, Herr A
En poäng borta mot den store seriefavoriten Ljungskile efter en rejäl krigarinsats blev ett härligt lyft jämfört med bortamatchen mot Lunds BK. Jesper Lundborg blev lite av matchhjälte då han tryckte in 1-1 i 89 minuten framspelad av Isak Pettersson som gjorde en strålande tävlingsdebut i Eskilsminne IF.
Herr A
Lindström: "Dags för årets svåraste match"
2019-04-20 15:41, Herr A
När många passar på att koppla av och njuta av påskledigheten väntar något av ett elddop för Eskilsminne IF:s herrar på Påskdagen. På söndagen spelar nämligen laget - som tränare Mattias Lindström karaktäriserar det - ”Årets svåraste match”. Att ta sig an seriens superfavorit i Ljungskile på bortaplan är sannerligen ingen sinekur.
Dam A
Novas läckra frispark gav en poäng
2019-04-19 19:38, Dam A
Tack vare en fräsande frispark från Eskilsminne IF:s Nova Karlsson kunde hemmalaget rädda 1-1 (0-1) hemma på Västergårds IP på Långfredagen. Det såg annars ut som om Eskilstjejerna skulle få vandra på sin egen Via Dolorosa symboliskt nog denna dag. 
Dam A
Eskilstjejerna har gnuggat avslut
2019-04-18 21:37, Dam A
Seriepremiären mot IS Halmia blev inte vad Eskilsminne IF:s spelare och ledare hade hoppats på. Förlust med 1-2. Men det har inte knäckt tjejerna utan de brinner av revanschlusta säger tränare Izet Kaljic.
Nyheter från våra lag
 
 
 
Senaste från Bildburken:

Våra herrar tvingades att släppa kvalplatsen till Superettan till gästande Oskarshamn. Gästerna kunde lämna Harlyckan med en 2-1 seger. En spännande fortsättning följer, 2 matcher återstår!

Hitta fler bildspel på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se

 
Kommande matcher Ettanplay