Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr
André Petersson ser fram emot derbyt
2020-09-18 13:23, Herr
På lördag klockan 13 möts Eskilsminne IF och Lunds BK på Harlyckan. Mötena lagen sinsemellan under de senaste åren brukar bli jämna och tempostarka tillställningar.  
Dam A
Känslosamt möte med Hammenhög väntar
2020-09-18 10:05, Dam A
Hammenhög-Eskilsminne - en match med mycket känslor men också en jobbig och tuff uppgift menar Eskils assisterande coach Johan Håkansson. Lördagens uppgörelse i Division 1 Södra är oerhört viktig för Eskils om laget vill hänga med i den knivskarpa toppstriden ända fram till målsnöret.
Dam A
Motståndarkollen: Hammenhög förväntar sig en tuff match
2020-09-16 15:24, Dam A
På lördag åker Eskilsminne IF:s damer till Hammenhög för en viktig match i Division 1 Södra. Hammenhög har tappat lite mark mot slutet och ligger just nu på sjätte plats i tabellen med tio poäng. Lagets tränare Anders Palmér räknar med att det blir en ny tuff match för hans unga lag när man möter Eskils.
Herr
Motståndarkollen: Lunds BK vill ta sig ur tuff period
2020-09-16 13:26, Herr
Statistiken i de senaste fem mötena mellan Eskilsminne IF och Lunds BK är ingen rolig läsning för de gul-blå. En seger och fyra förluster gör att lördagens gäster på Harlyckan åtminstone har traditionen i ryggen. Även om nu lagets tränare Anders Grimberg helst vill ”snacka ner” just den detaljen.
Herr
Eskilsminne IF - Lunds BK
2020-09-16 11:35, Herr

Dags för Skånederby! På lördag får Harlyckans IP besök av Lunds BK som gästar för en ny intressant drabbning mot ett Eskilsminne IF som hittat formen. Observera att matchtiden flyttats till 13:00!

 

Under våren har det som bekant varit publikfritt på samtliga fotbollsmatcher men nyligen uppdaterades riktlinjerna från Svenska Fotbollsförbundet, vilka säger att det är tillåtet med publik upp till max 50 personer. För att ha kontroll på att maxgränsen inte överskrids kommer vi att sälja förköpsbiljetter och detta endast till hemmasupportrar enligt principen ”först till kvarn”. Biljetten kostar 100 kr/st och för medlem 75 kr/st.

 

För att köpa biljett skickas en intresseanmälan via mail till Oscar Lomsten på oln@eskils.nu som i vändande mail återkommer med instruktioner för inbetalning. Föst när biljetten är betald är bokningen bekräftad och biljetten säkrad. Inget biljettköp eller betalning kommer att vara möjlig vid entrén. Frikort, sponsorkort eller medlemskort är ej tillämpade under dessa matcher, då detta följer SvFF:s riktlinjer.

 

För er som inte lyckas få biljett denna gång eller inte har möjlighet att närvara fysiskt finns fortfarande möjligheten att via SportExpressen Play eller Helsingborgs Dagblad Premium följa matchen hemma från soffan. Du kan antingen skaffa ett abbonnemang på SportExpressen Play om du vill se samtliga 480 matcher i division 1 och mer därtill, eller en prenumeration på HD.se om du bara vill se Eskils matcher. På båda sajter kan du dessutom köpa matcher styckvis om du hellre vill följa den klassiska fotbollsklyschan och "ta en match i taget".

Dam A
Inez Gertsen gick till Eskils för att utvecklas
2020-09-14 09:55, Dam A
17-åriga Inez Gertsen är en av flera unga fotbollstalanger som sökt sig till Eskilsminne IF för att man bedömer sig ha en bra chans att utvecklas och gå vidare i karriären. När hon kontaktades av Eskils huvudtränare Izet Kaljic efter förra säsongen så fanns det ingen tvekan. Inez som startat sin fotbollskarriär i Fortuna FF tog steget till Eskils.
BLI MEDLEM
Stötta Eskils genom BingoLotto
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se

 
Kommande matcher Ettanplay