SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Dam A
Het anfallstrio redo för Bromölla
2021-06-17 23:00, Dam A

Eskilsminne IF:s tränare Patrik Lennartsson kommer med glädjande nyheter inför lagets bortamatch mot Ifö/Bromölla på lördag klockan 14. Målvakten Sacha Micha som ådrog sig en handskada mot Halmstads BK tränade senaste passet och Patrik räknar med att hon åker med till Bromölla. Också glädjande att alla tre anfallare är igång med målskyttet!

Dam A
Motståndarkollen: Stark inledning av Ifö Bromölla
2021-06-17 22:56, Dam A

Av tradition är Ifö/Bromölla en riktigt jobbig motståndare för Eskilsminne IF. Lördagens bortamatch lär inte bli någon promenad i parken heller om vi ska addera en sommarvärme som ska tangera 30-strecket. Idö/Bromöllas sportansvarige på damsidan - Marcus Järvensivu - hoppas att den fina trend hans tjejer satt från start ska hålla i sig även mot Eskils.

Herr
Motståndarkollen: Anfallsglatt Assyriska BK gästar Eskils
2021-06-17 16:33, Herr

I den fjärde omgången av Division 2 möts två lag som inte kunde vara jämnare. Eskilsminne IF och Assyriska BK har båda exakt samma matchrad  - en seger, två oavgjorda och noll förluster. Båda har 5-4 i målskillnad. Allt talar med andra ord för en riktigt jämn match på lördag klockan 14 på Harlyckan. Assyriskas sportchef Kristoffer Zhaco lovar att det blir ett spelande lag som gillar att hålla bollen på marken som åker ner från Göteborg.

ICA Gustavslund satsar på Eskils som Gräsrotsval
2021-06-17 15:00

ICA Supermarket på Gustavslund och Eskilsminne IF har sedan länge ett etablerat samarbete. Tack vare detta får nu klubben hjälp av ICA Supermarket att få ekonomisk stöttning i dessa svåra tider. Under en månad kommer nämligen ICA av värva kunder som ännu inte gjort något Gräsrotsval på Svenska Spel. Gräsroten innebär att man namnger sin klubb i butiken och sedan går en viss summa på varje spelad krona till i detta fall Eskils.

Herr
”Mackan” tillbaka och stärker Eskils defensiv
2021-06-17 08:00, Herr

När Eskilsminne IF möte Ullared i söndags dök Marcus ”Mackan” Nilsson för första gången denna säsong upp i backslinjen. Lagets i särklass mest meriterade spelare har dragits med en besvärande blödning i ena knäet under ett antal veckor men mot Ullared var det dags för comeback. Det blev 60 minuter innan orken tröt men det blev 60 minuter som visade på vilken nytta Eskils får av ”Mackan” om han håller sig hel och frisk denna säsong.

Succéstart för Eskils Sommarfotbollskola
2021-06-16 16:59

På onsdagen startade Eskilsminne IF:s Sommarfotbollsskola på Västergårds IP. Inte mindre än drygt 260 tjejer och killar får under tre dagar träna, leka och umgås i vad som verkar bli det vackraste av sommarväder. Detta är rekorddeltagande och ett bevis på hur mycket fotbollen betyder för barn och ungdomar inte minst dessa pandemitider. Uppstarten blev en stor succé inte minst beroende på att klubben i år ordnat med ett spännande lekland på konstgräsplanen.

BLI MEDLEM
Stötta Eskils genom Gräsroten
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se