SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr
Referat: Eskilsminne IF - Assyriska BK
Lucas Ohlander gjorde hattrick i Eskilskross
2021-06-19 18:47, Herr

De som kom till soldränkta Harlyckan på lördagen fick inte bara en snygg bränna utan dessutom uppleva Eskilsminne IF:s bästa insats hittills i Division 2 denna säsong. Matchen mot Assyriska vanns med 5-0 (1-0) och det var smickrande siffror för gästerna som efter att ha stretat emot i första halvlek blev totalt utspelat i den andra. Stor matchhjälte när samtliga spelare levererade på toppnivå var Lucas Ohlander som svarade för en äkta hattrick och ett spel som hör hemma betydligt högre upp i seriesystemet.

Dam A
Referat: Ifö Bromölla IF - Eskilsminne IF
Eskils målvakt fick utgå efter hjärnskakning
2021-06-19 18:42, Dam A
Maja Nilsson

Oturen grinar Eskilsminne IF:s målvakt Sacha Micha i ansiktet. I matchen mot Halmstads BK fick hon utgå efter att ha blivit sparkad på handen med befarat brott. Det var dessbättre inte så. I lördagens match mot Ifö/Bromölla borta tvingades Sacha Micha åter bryta matchen i första halvlek sedan hon kolliderat med en av hemmalagets forwards. Ambulans tillkallades men tjejerna slapp åka till sjukhus. Dock befaras hjärnskakning på båda spelarna som låg kvar en timme på planen.

Dam A
Ifö Bromölla IF - Eskilsminne IF
2021-06-19 11:07, Dam A

Eskils åter idag österut i Skåne för att möta av tradition tunga Ifö Bromölla IF. Vi hoppas på en bra match i värmen och att tre pinnar packas med i bussen hem!

Herr
Eskilscoachen vill behålla den obesegrade sviten
2021-06-19 11:02, Herr

Lördagens hemmamatch mot Assyriska BK från Göteborg blir en prövning för Eskilsminne IF. Matchen kommer att spelas i mer eller mindre tropisk värme mot ett lag som spelar en farlig anfallsfotboll. Som om inte detta vore tillräckligt har tränare Patrik Ingelsten att hantera det faktum att ett antal spelare är sjuka och skadade.

Dam A
Matilda Eriksson viktig pusselbit i lagbygget
2021-06-18 15:06, Dam A

Eskilsminne IF:s försvarsspelare Matilda Eriksson har klivit fram som en av lagets viktigaste spelare med sin rutin och inte minst sin spelskicklighet. Även om laget föll mot Halmstads BK senast lyftes hon fram av tränaren Patrik Lennartsson som lagets bäste spelare. Den alltid lika positiva och glada Matilda tycker själv att laget har kommit igång bra efter den långa försäsongen. Förlusten senast får betraktas som ett olycksfall i arbetet.

Dam A
Het anfallstrio redo för Bromölla
2021-06-17 23:00, Dam A

Eskilsminne IF:s tränare Patrik Lennartsson kommer med glädjande nyheter inför lagets bortamatch mot Ifö/Bromölla på lördag klockan 14. Målvakten Sacha Micha som ådrog sig en handskada mot Halmstads BK tränade senaste passet och Patrik räknar med att hon åker med till Bromölla. Också glädjande att alla tre anfallare är igång med målskyttet!

BLI MEDLEM
Stötta Eskils genom Gräsroten
Nyheter från våra lag
Tjejligan F2015, 19/06 11:35 
Pojkar 2015, 19/06 11:35 
Tjejligan F2016, 19/06 11:34 
Pojkar 2016, 19/06 11:32 
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se