SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Dam A
Eskils A mot Akademin i träningsmatch
2022-01-26 18:33, Dam A

På lördag den 29 januari klockan 13 startar säsongen på allvar för Eskilsminne IF:s damlag. I första träningsmatchen möter man klubbens Akademilag på Västergårds konstgräs. Vi tog pulsen på nye A-lagstränaren André Petersson inför matchen.

Herr
Theo Sjöstrand uppflyttad till seniorlaget
2022-01-24 10:59, Herr

För 19-årige Eskilsminne IF-talangen Theo Sjöstrand är det mycket saker som är på gång i livet nu. Han har gått ut gymnasiet och letar nu intressanta anställningar. Samtidigt har han fått sitt första A-lagskontrakt med klubben han tillhört sedan han startade i Fotbollsskolan.

Herr
Anders Schönberg ny assisterande i Herr
2022-01-23 15:38, Herr

När André Petersson tog steget över som huvudtränare för Eskilsminne IF:s damlag blev posten som assisterande tränare i herrarnas A-lag ledig. Nu har klubben fått den kraft man letat efter. Ny assisterande blir Anders Schönberg som närmast kommer från ett tvåårigt uppdrag som huvudtränare i IK Wormo.

Herr
Lagkapten ”JP” förlängde kontraktet
2022-01-19 20:24, Herr

Ifjor svarade Eskilsminne IF:s 28-årige vänsterback och tillika lagkapten Jonatan ”JP” Persson för en strålade säsong. Rent spelmässigt bidrog ”JP” till många poäng och dessutom var Eskils ett lag som uppträdde snyggt på plan både gentemot motståndare och domare. Något som förstås ”Il Capitano” ska ha beröm för.

Lukrativt erbjudande för Eskilsmedlemmar hos Nordic Wellness!
2022-01-19 14:33

Eskilsminne IF har förlängt samarbetsavtalet med Nordic Wellness och kan därför presentera två erbjudanden till alla medlemmar!
 

För aktiva spelare och ledare i Eskils kan vi erbjuda ett årskort som gäller på samtliga Nordic Wellness-gym i landet, Sverige+. Ordinarie pris ligger på 5988 SEK men ni betalar endast en tredjedel av priset det vill säga 1995 SEK.

 

För övriga medlemmar i Eskils kan vi presentera en rabatt á 30% på samtliga årskort (undantaget studentkort, ungdomskortet och seniorkortet). 

 

Alla typer av kort finns på Nordic Wellness hemsida under priser.

 

Kontakta kansli@eskils.nu för att teckna ditt medlemskap!
Ange namn, personnummer, mailadress, typ av medlemsskap och önskat startdatum i mejlet. 

Respektive person får sedan faktura via angiven mail och kan därefter hämta ut sitt medlemskap hos valfri Nordic Wellness-anläggning.

 

Ungdomar mellan 11-12 år tränar tillsammans med målsman både på våra gym och på våra gruppträningspass. Från dagen man fyllt 13 år kan man träna själv. Personer som är under 18 år måste ha en myndig person med vid registrering av abonnemanget (gäller alla medlemskap inklusive prova-på-kort).

 

OBS! För nya medlemmar på NW tillkommer en avgift om 100 SEK för medlemskort eller 199 SEK för medlemsarmband.

Herr
Alexander Engholm heltänd inför säsongsstarten
2022-01-18 15:10, Herr

På höstkanten 2021 var Alexander Engholm äntligen tillbaka på plan efter sin skadefrånvaro och kunde göra en del ihopp. Men nu är den tekniske eleganten med tigerhjärtat hel och frisk på riktigt och förhoppningarna på säsongen 2022 är höga.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se