Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Dam A
Fotboll och dressyr för talangen Izabelle Wahlstedt
2020-10-22 08:00, Dam A

Fotbollssäsongen är över för i år vad gäller seriespelet men för Eskilsminne IF:s mittbackstalang Izabelle Wahlstedt väntar andra utmaningar. 16-åringen ska nämligen, nästa vecka, delta i SM i Ponnydressyr här hemma i Helsingborg. Izabelle är förutom en lovande fotbollsspelare också en framgångsrik ryttare och nu hoppas hon att hon och hennes 20-årige ponny Waco ska få framgång efter två års hård träning.

Herr
Eskilsminne IF - Utsiktens BK
2020-10-21 18:10, Herr

Segern senast borta mot Motala var lika välbehövlig som skön och näst på tur väntar Göteborgslaget Utsiktens BK som på lördag gästar Harlyckans IP! Två lag som gärna vill ha en seger och tre poäng att föra in på kontot i sina tabellstrider. 

 

Under året har det som bekant varit publikfritt på samtliga fotbollsmatcher men nyligen uppdaterades riktlinjerna från Svenska Fotbollsförbundet, vilka säger att det är tillåtet med publik upp till max 50 personer. För att ha kontroll på att maxgränsen inte överskrids kommer vi att sälja förköpsbiljetter och detta endast till hemmasupportrar enligt principen ”först till kvarn”. Biljetten kostar 100 kr/st och för medlem 75 kr/st.

 

För att köpa biljett skickas en intresseanmälan via mail till Oscar Lomsten på oln@eskils.nu som i vändande mail återkommer med instruktioner för inbetalning. Föst när biljetten är betald är bokningen bekräftad och biljetten säkrad. Inget biljettköp eller betalning kommer att vara möjlig vid entrén. Frikort, sponsorkort eller medlemskort är ej tillämpade under dessa matcher, då detta följer SvFF:s riktlinjer.

 

För er som inte lyckas få biljett denna gång eller inte har möjlighet att närvara fysiskt finns fortfarande möjligheten att via SportExpressen Play eller Helsingborgs Dagblad Premium följa matchen hemma från soffan. Du kan antingen skaffa ett abbonnemang på SportExpressen Play om du vill se samtliga 480 matcher i division 1 och mer därtill, eller en prenumeration på HD.se om du bara vill se Eskils matcher. På båda sajter kan du dessutom köpa matcher styckvis om du hellre vill följa den klassiska fotbollsklyschan och "ta en match i taget".

Dam A
Izet Kaljic lämnar Eskilsminne IF
2020-10-21 17:35, Dam A
Efter två år som huvudtränare väljer Eskilsminne IF:s huvudtränare på damsidan - Izet Kaljic - att lämna sitt uppdrag. Han valde att inte acceptera Eskils erbjudande om en förlängning på kontraktet utan söker nu nya utmaningar. Izet har varit en oerhört uppskattad tränare på damsidan och varit stor del i det projekt som klubben inledde för två år sedan med målmedvetet arbete framåt och uppåt i seriesystemet.
Herr
Första A-lagsmålet för talangen Oskar Nilsson
2020-10-21 09:35, Herr
För 17-årige Oskar Nilsson blev förra lördagen en märkesdag i hans fotbollskarriär. Inte nog med att han fick göra sitt livs andra framträdande i Eskilsminne IF:s A-lagströja i seriesammanhang och årsdebut. Han fick också göra sitt första A-lagsmål då han satte punkt för Eskils målskytte med lagets femte mål i 5-3-segern.
Herr
Referat: Motala AIF FK - Eskilsminne IF
Proppen ur när Eskils klev upp på kvalplats
2020-10-17 17:05, Herr
När det behövdes som mest då visade Eskilsminne IF att man kunde leverera det som man utlovat. Lördagens bortamatch mot Motala blev en klang- och jubelfest där Eskils till slut kunde raka hem en bekväm seger med 5-3 (2-2) sedan Filip Ottossons eleganta 3-2 mål efter 70 minuter fick proppen att gå ur när det gällde målskyttet. Nu är Eskils uppe på kvalplats och har endast en poäng till säker mark.
Herr
Motala AIF - Eskilsminne IF
2020-10-17 08:00, Herr
Viktig match när Eskils reser till Östergötland för att möta Motala AIF i kamp om tre poäng. Vårens möte slutade något snopet med ett kryss efter att ha tappat ledningen och Eskilsminne vill ha samtliga poäng med sig denna gång!

Glöm inte att du kan se matchen genom SportExpressen Play eller HD.se genom att skaffa abonnemang/prenumeration eller köp matcherna styckvis genom "pay-per-view"-konceptet.

I rutan har du också möjligheten att swisha till föreningen för att visa ditt stöd!
BLI MEDLEM
Stötta Eskils genom Gräsroten
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se

 
Kommande matcher Ettanplay