SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr
Patrik Ingelsten fortsätter som huvudtränare
2022-11-29 18:24, Herr

Nu är det klart! Tränare Patrik Ingelstens framgångssaga med Eskilsminne IF fortsätter. På tisdagen blev det klart att Patrik väljer att fortsätta träna det lag han förde till serieseger i årets Division 2. Av förståeliga skäl har Patrik haft olika anbud att fundera kring men när allt lades i vågskålen vägde den klart över till det lag han själv format under två säsonger.

Dam A
Lovisa Ohlander ser fram emot en ny säsong i Eskils
2022-11-29 18:07, Dam A

Lovisa Ohlander - 22-årig yttermittfältare - har signerat nytt kontrakt med Eskilsminne IF. För Lovisa var det en självklarhet att fortsätta karriären i Eskils och om den planerade fotoperationen om två månader lyckas blir det förhoppningsvis en mycket trevlig säsong för henne 2023. Årets seriespel stannade vid två matcher innan skadan satte stopp för hennes medverkan på plan.

Köp din Eskilströja under december!
2022-11-29 10:24

När black friday nu är över har Oscar bestämt sig för att köra ”Gul-Blå December” i Eskilshuset.
Vill du införskaffa din Eskilsmatchtröja från förra kollektionen så kan du svänga förbi och göra detta i Eskilshuset på Harlyckan för enbart 20kr / tröja.
Perfekt till gympan, som supportertröja eller när man vill klä sig extra fin.
Gäller under december så länge lagret av alla senior- & ungdomströjor räcker - välkomna in!

Dam A
Årets spelare Alva Hed fortsätter i Eskils
2022-11-26 17:42, Dam A

Ännu en viktig kugge i Eskilsminne IF:s lagbygge för säsongen 2023 är på plats. Fjolårets nyförvärv från Halmstads BK - 23-åriga mittbacken Alva Hed - har nämligen signerat nytt kontrakt. Alva hade anbud från flera andra klubbar men valde att stanna kvar i Eskils och ser fram emot en riktigt rolig och tuff säsong.

Herr
Josef Getachew signerade nytt kontrakt
2022-11-26 12:51, Herr

För tredje året i rad kommer Eskilsminne IF att ha två bröder Getachew i A-truppen. Men för första gången blir det i Ettan. Äldre brodern Yonathan har redan tecknat nytt kontrakt och ny har även 22-årige lillebror Josef signerat för en fortsättning i Eskils.

Herr
Vass målskytt återvänder till Eskils
2022-11-25 21:03, Herr

Eskilsminne IF har gjort klart med första nyförvärvet inför nästa säsong. Det är extra roligt att välkomna 23-årige Oliver Åkerman tillbaka till den klubb han lämnade 2019 för spel i lokalkonkurrenten Hittarps IK. Nu känner dock ”Olli” att det är rätt tid att återvända till Eskils och Harlyckan och har gör det efter två fantastiskt framgångsrika säsonger i Hittarp där han visat sin målfarlighet och gjort sammanlagt 46 mål.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se