SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Dam A
Eskilsminne IF - Halmstads BK
2022-10-03 15:14, Dam A

På lördag är det dags för sista matchen för året när Eskilsminne IF tar emot Halmstads BK på Västergårds IP! Gästerna säkrade förra helgen fortsatt division 1-spel genom derbysegern mot IS Halmia. Eskilsminne kommer närmast från 0-9-segern borta mot Lörby IF och vill avsluta säsongen med en seger. Vi hoppas på en bra match och tre nya poäng till Eskils!

Herr
Referat: Torslanda IK - Eskilsminne IF
”JP” matchhjälte mot Torslanda
2022-10-02 17:53, Herr

Eskilsminne IF ökade ut sin serieledning i Division 2 till tre poäng ner till Astrio sedan man på söndagen bortabesegrat Torslanda IK i på vad som förhand var en tuff bortamatch. Visserligen stannade segern vid 1-0 (0-0) men det var en match som Eskils dominerade både spel-, och chansmässigt. Segern innebar att Eskils gav sig själv ett ypperligt läge inför nästa lördags toppmöte med Husqvarna på Harlyckan.

Herr
Torslanda IK - Eskilsminne IF
2022-10-02 08:00, Herr

Slutstriden fortsätter och det vankas ny match för Eskilsminne IF i Göteborg när laget gästar Torslanda IK på Torslandavallens konstgräs. Hemmalaget Torslanda befinner sig just nu på en tiondeplats i tabellen och har säkrat fortsatt division 2-spel efter segern senast mot Ullareds IK. Eskils kommer revanschsugna efter förlusten senast och vill hitta tillbaka till det vägvinnande spel man haft under säsongen för att ta en ny seger. Nu kör vi, Eskils!

Dam A
Referat: Lörby IF - Eskilsminne IF
Två tremålsskyttar när Eskils tog 9-0-seger
2022-10-01 19:32, Dam A

Det tog en halvleks gnuggande och hårt arbete innan Eskilsminne IF mer eller mindre tröttat ut hemmalaget Lörby IF. När väl orken hos hemmalaget började sina så rann det i väg och Eskils stod till slut som segrare i bortamatchen med 0-9 (0-2). Johanna Olsson och Jasmine Hansen svarade för varsin hat-trick medan Nova Karlsson gjorde två mål och Alma Bertilsson ett i denna seger som huvudtränare André ”AP” Petersson betecknar som en ren lagseger.

Dam A
Lörby IF - Eskilsminne IF
2022-10-01 08:00, Dam A

Näst sista matchen för året när Eskilsminne IF reser österut för match mot Lörby IF i Blekinge. Hemmalaget är nykomlingar och jumbo i tabellen, och får således rikta in sig på division 2-spel nästa säsong. Eskils är just nu trea i tabellen och vill fortsätta visa att man är ett starkt och målglatt gäng. Vi hoppas på en bra match av vårt gulblå lag och en ny seger!

Herr
Eskilscoachen: ”Dags att släppa alla handbromsar nu"
2022-09-30 15:11, Herr

På söndag klockan 14 spelar Eskilsminne IF:s herrar årets hittills viktigaste match. Efter den senaste tidens förluster - tre på de fyra senaste matcherna - finns det inga marginaler kvar för misslyckanden. Eskils åker för bortamatch mot ett Torslanda som visserligen inte har något att spela för men som i våras gav gul-blått en tuff match på Harlyckan.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se