Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet

Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr A
Mattias Lindström ser fram emot allsvenskt motstånd
2020-02-19 13:56, Herr A
Eskilsminne IF:s tränare Mattias Lindström förbereder just nu sina spelare för årets hittills tuffaste match. På söndag inleds nämligen gruppspelet i Svenska cupen då Östersunds FK gästar Olympias konstgräs. Ett Allsvenskt lag som har goda erfarenheter av cupspelet även om det tog slut tidigare än väntat i fjol.
Herr A
Östersund redo för Svenska Cupen
2020-02-18 14:53, Herr A
Det jämtländska laget Östersunds FK har inlett förberedelserna av säsongen med en seger och en förlust i förra helgens träningsmatcher kan noteras. Det blir ett helt ordinarie ÖFK som flyger ner till Helsingborg på lördagen för den första tävlingsmatchen någonsin mot Eskilsminne IF.
Herr A
Alexander Engholm klar för Eskilsminne
2020-02-17 19:02, Herr A
21-årige innermittfältaren Alexander Engholm - som i fjol spelade för Ängelholms FF - har skrivit på för Eskilsminne IF. Han är spelklar från och med fredag och därmed kan han medverka direkt i de tre kommande matcherna i Svenska cupen mot Östersund, Häcken och Gais.
Herr A
Eskilsminne IF - Östersunds FK på söndag!
2020-02-17 17:15, Herr A
 
P16
Hampus Stoltz på regionalt läger
2020-02-17 15:04, P16
Redan som sexåring började Hampus Stoltz spela fotboll i Eskilsminne IF. I dag tillhör han P16-laget som tränas av Linus Gregard och nyligen avslutade han Hampus sin medverkan på Regionlägret i Lund. En erfarenhet som gav honom ännu mera inspiration att fortsätta sin satsning på fotbollskarriären.
Herr A
Referat: Eskilsminne IF - Torns IF
Ett fall framåt och seger mot Torn
2020-02-15 16:56, Herr A
Ännu återstår det en bit innan Eskilsminne IF:s herrar är färdigt i formhänseende. Men lördagens träningsmatch på Filborna IP:s utomordentliga konstgräs var ändå ett klart fall framåt. Matchen slutade med en 1-0 seger efter 0-0 i paus. För målet svarade Noah Christoffersson som serverades en smörpassning av anfallskollegan Gjenis Zeqiri.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se

 
Kommande matcher Ettanplay