SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Tjejligan F2013
Välkommen till Tjejligan i Eskils!

Vi är ett gäng glada tjejer som träffas och lirar boll tillsammans.

Vill du prova på att spela fotboll och ha roligt tillsammans med oss? Tveka inte att dyka upp på en träning och njut av gemenskapen!


Vi tränar under utomhussäsongen onsdagar 17.30 - 18.30 på Harlyckans IP. Varmt välkommen att komma och testa på fotboll för att bli en del av vårt gäng! 
Inomhusperioden 2020-2021 tränar vi lördagar kl. 09.00 - 10.30 på Elinebergsskolan.


Tränare
Jennie Nermyr Andreasson, Sandra Mei & Alexander Ström
Lilla Hästvedalägret framflyttat
2021-05-11 10:40

Eskils föreningsläger kallat "Lilla Hästvedalägret" riktar sig till föreningens flick- och pojkspelare som är 8-9 år (födda 2012-2013). Under normala omständigheter genomförs detta läger årligen i början av sommaren och ursprungsplaneringen för detta läger var 2021 planerat till 5-6 juni men har nu blivit framflyttat till 14-15 augusti. Vi håller tummarna för att detta då är genomförbart och hoppas på möjlighet att skapa fler oförglömliga lägerminnen i Eskilslagen. 
Inbjudan och mer information följer längre fram. 

Idrottsrabatten i Eskils!
2021-03-08 20:31

Hej!

Under våren kommer flick- och pojklagen i Eskilsminne IF gemensamt genomföra en säljaktivitet genom att sälja Idrottsrabatten. En bra möjlighet för Eskils medlemmar att gemensamt ekonomiskt stärka vår förening men också lagets enskilda lagkassa.
Häftet kommer med egen Eskilslogo enligt bild och varje häfte kostar 100kr. På varje häfte går 70 kr tillbaka vilket fördelas med 35 kr till lagkassan (F2013) och 35 kr till vår gemensamma förening, Eskilsminne IF. Häftet är gällande från 15 april och levereras till klubben den 13 april.

För er i åldersgrupperna i Eskils F/P 2012- 2016 som vill sälja/köpa häftet gör du enligt följande;

  1. Undersök antalet häften du önskar beställa (familj, släkt, vänner, arbetsplats?)
  2. Inkom med beställning av antalet häften till kansli@eskils.nu senast 22/3. Ange ditt namn, telefon, antalet häften du önskar beställa och ange slutligen eventuell lagtillhörighet.
  3. Du erhåller ett bekräftande svarsmeddelande med instruktioner för uthämtning och inbetalning av häftena på föreningens BG eller Swishnummer.
  4. Utlämning sker enligt instruktion från punkt 3.

 

 Har ni frågor gällande Idrottsrabatten så ta kontakt med Eskils kansli på nedan uppgifter;

 042-600 52 00
 kansli@eskils.nu

Inomhusträningen vidtar
2020-10-01 08:44

Vi börjar närma oss slutet av utomhusperioden i fotbollssäsongen 2020. Nu till helgen lördag 3/10 och söndag 4/10spelar vi de sista matcherna av årets seriespel. Det har varit riktigt roligt att följa tjejernas utveckling från de första matcherna till nu på slutet där de gjort stora framsteg, både som individer men också som lag!

Därefter genomför vi årets sista utomhusträningar onsdag 7/10 och lördag 10/10 innan inomhusträningen vidtar. Onsdag 14/10 kommer vi köra en lagaktivitet och samkväm på Harlyckan vid 17:30, separat kallelse likt den ni får vid match kommer för detta tillfälle.Med start v.42 och närmare bestämt lördag 17/10 startar inomhusträningen enligt nedan;

  • F2012 tränar lördagar kl. 09:00 – 10:30 i Harlyckehallen, belägen precis intill fotbollsplanerna och Eskils klubbhus på Harlyckan (Gärdesgatan 4).
  • F2013 tränar lördagar kl. 09:00 – 10:30 i Elinebergsskolans gymnastiksalar, belägen på skolgården till Elinebergskolan (Ramlösavägen 90).

Därefter kör vi på med lördagsträningarna på ovan tid fram till jul då vi återigen tar ett uppehåll, exakta datum för detta kommuniceras längre fram.

Vi ber er ta del av nedan punkter inför fortsättningen;

- För att kunna planera och genomföra träningen på bästa sätt önskar vi att de barn som ska delta i passet infinner sig på planen senast fem minuter före träningsstart, oavsett utomhus- eller inomhusträning. Detta för att vi ledare ska kunna få en bild av antalet deltagare och lägga upp passet på bästa vis. 

- Vid inomhusträningen kommer inte förälder/anhörig kunna närvara i hallen, detta för att kunna uppfylla gällande restriktioner från FHM och Skåneboll. Det är ingen optimal situation, men för att barnen fortsatt ska kunna träna fotboll krävs att vi gemensamt ser vägar framåt i detta. Kanske föräldrarna kan ta en promenad i jordbodalen eller invänta passet utanför. Vi önskar att barnen kommer ombytta och medtager inomhusskor, benskydd och vattenflaska vid passet.

Förändrad träningstid
2020-08-27 15:45

Träningar hösten 
Då samtliga sju seriematcher för respektive lag är förlagda till spel på helgen har vi framöver en träningstid under veckodagarna för att på så vis kunna träna kontinuerligt med hela gruppen. 

Med start 26/8 så tränar vi fortsättningsvis på onsdagar kl. 17:30 – 18:30 vid konstgräsplanen på Harlyckans IP. Spelar man inte match på lördagen finns givetvis möjligheten att träna på ordinarie tid kl. 09.00 – 10.30 på Harlyckan!  


Seriespel

Vårt tjejgäng F2012/2013 kommer under hösten delta med tre lag i seriespel för F8 i Skånes Fotbollsföbunds regi.
Detta upplever vi som ledare är jättepositivt för tjejerna att få lira matcher och dra på sig matchtröjorna lite oftare!
Dessa matcher spelas under normala förhållanden som sammandragsform i 5-mannamatcher vid tre tillfällen på våren och tre på hösten, där flera lag från olika föreningar möts vi respektive tillfälle.
Utifrån rådande omständigheter med Covid-19 har upplägget istället justerats till att innebära spel mot ett motstånd per helg, i ett mer utspritt format. Detta för att inte samla för mycket människor på ett och samma ställe. 


Kallelser till match

Eskils Lag vit gäller för tjejerna till detta utskick. 
Ni kommer via vårt medlemssystem SportAdmin erhålla en kallelse till varje enskilt matchtillfälle för att säkerställa att vi har informationen om spelaren kan delta eller ej.
Den digitala kallelsen till respektive match vill vi ha besvarad senast tre dagar innan matchtillfället så att vi kan hålla koll på antal och vilka som är tillgängliga inför match på helgen.

Utomhusträningen startar 4/4
2020-04-01 21:54
Hej alla härliga Eskilstjejer!

Nu på lördag 4/4 startar utomhusträningen igen på Harlyckan.
Vi tränar på Harlyckan 1 (inne på huvudplanen vid läktaren) med start kl. 09.00 och håller på till ca 10:30.
Vi hälsar alla befintliga och nya tjejer varmt välkomna för en ny härlig fotbollstermin!
Är du inte inskriven ännu men önskar att göra detta?
Använd då länken nedan:
https://www.eskils.nu/newMember/?ID=18273

Varmt välkomna!

Mvh
Tränarna
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se