SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
F17 SM

Välkommen till Eskilsminne IF F17!
 
Provträna med Eskilsminne IF:s F17 inför 2024!
2023-11-01 11:10

Eskilsminne IF:s 07/08/09:or kommer nästa år att spela tillsammans i en elitförberedande miljö i vårt F17-lag. Därför vill vi bjuda in dig, som vill ta din fotboll till nästa nivå och har en stark vilja och ambition med din fotboll, till provträning. Hör av er till huvudtränare Frida Ottosson för att anmäla ditt intresse och för mer information 073-055 51 85.

 

Som spelare bör du vara född 07-09 och ha tillhört förstalaget i din befintliga klubb, vara genuint intresserad av att ta nästa steg i din fotbollsutveckling och vara beredd att slåss om en plats i vårt F17-lag.

 

Provträningsperioden för spelare som önskar att prova träna med oss startar från vecka 45. Ring Frida Ottosson (073-055 51 85) för mer information eller för att visa ditt intresse.

 

Eskilsminne IF har en stark flick/damsida med full åldersstege och en bra brygga in i seniorverksamheten med ett F17-lag på hög nationell nivå och Dam Akademi som nästa år spelar i division 3. Detta för att kunna förbereda våra unga spelare att ta sig upp till vårt Dam A som under flera år varit topplag i division 1, med siktet inställt på Elitettan. Tränarna i dessa tre lag har också ett regelbundet utbyte tillsammans med Sportchefen.

 

Vi kommer under 2024 att träna 3 gånger i veckan, där F17 och Dam Akademi kommer att jobba väldigt nära varandra för att ha ett bra utbyte i träning och match. Spelare som är långt fram i sin utveckling kan också erbjudas extra träningspass med Dam A.

 

Vi jobbar efter spelarens ambitionsnivå och lägger stor vikt på Närvaro – Attityd – Lyhördhet – Inställning att alltid vilja lära och försöka. Vi jobbar också med spelarutbildning inom kost & hälsa m.m. Matcher filmas med professionell utrustning (VEO) för att kunna ge båda lag- och individuell feedback i våra individuella samtal. Vi tillhandahåller också målvaktsträning regelbundet för målvakterna. Förutom seriespel i F17 SM kommer vi även att spela några cuper under året med siktet inställt framförallt på Gothia Cup.

 

Vi strävar och jobbar för att våra spelare skall kliva uppåt i seriesystemet, och med tid ta plats i vårt A-lag.

F17 vann serien - ställs nu mot Malmö FF i SM-slutspel
2022-10-11 11:44

Eskilsminne IF har återigen dokumenterat och understrukit vilken fantastisk ungdomsverksamhet man bedriver. Nu gäller det klubben F17-lag som tagit hem sin nationella serie med imponerande 34 poäng på de 14 spelade matcherna. Tränare Paula Lillsjös lag vann elva matcher och går nu in i slutspelet där man i sin åttondelsfinal möter Malmö FF som kom tvåa i sin serie.

Eskilsrepresentation i Distriktsungdomsturneringen
2022-03-22 14:05

I helgen spelades det Gruppspel 2 för flickor 2005 i Distriktsungdomsturneringen Cup Kommunal i Jönköpning. Eskils var återigen starkt representerade i Skåne-laget med fem spelare i form av Ebba Berg, Elsa Isaksson, Julia Nilsson, Maja Stevén och Alma Manner! Maja Nilsson ådrog sig dessvärre en fotskada i veckan och fick stanna hemma denna gång. 

 

Efter en tung 3-0-förlust mot Göteborg på fredagskvällen svarade Skåne för en stark insats mot Värmland på söndagen då laget vann med 4-1. Ebba Berg satte punkt för helgen genom ett långskott upp i krysset. Resultaten innebar att Skåne fortsättningsvis också är kvar i A-gruppen. Bra jobbat, tjejer!

Eskilstjejer i Cup Kommunal
2021-11-24 16:34

I helgen har det spelats gruppspel i Distriktsturneringen Cup Kommunal för flickor födda 2005! Eskilsminne IF var representerade av Maja Nilsson, Maja Stevén, Alma Manner, Tilde Wahrenberg och Ebba Berg i Skånes 18-mannatrupp Även Elsa Isaksson var uttagen men fick tyvärr kasta in handduken på grund av sjukdom.  

Skåne besegrade under fredagen Östergötland med 7-2 där Alma Manner gjorde ett av målen och under söndagen besegrades Göteborg med 3-0.
Vi gratulerar tjejerna och hela Skånelaget till en lyckad helg och ser fram emot att följa dem vidare i turneringen
Paula Lillsjö tar över F17
2021-11-12 17:44

Det är nu klart att Paula Lillsjö tar klivet upp från att vara assisterande tränare till att bli huvudtränare för Eskilsminne IF:s F17-lag. Det innebär att hon ersätter Jimmi Kiander som flyttar upp och tar över ansvaret för Eskils Akademilag. 34-åriga Paula har en gedigen bakgrund som spelare med allsvenska meriter men hon har aldrig spelat aktivt i Eskils.

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Eskilsminne IF, 31/03 17:22 
Eskilsminne IF, 31/03 11:44 
Eskilsminne IF, 30/03 21:28 
Eskilsminne IF, 30/03 17:53 
Eskilsminne IF, 29/03 19:51