SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
F17/F16
Välkommen till Eskilsminne IF F17 2021!

Eskilsminne IF:s F17-trupp består av tjejer födda 2004–2005 där vi jobbar i en elitförberedande miljö. Vi tränar 3 gånger i veckan i vår egen miljö, och samtidigt kan vi stimulera med extra pass i vårt Akademilag som spelar i Division 2 eller vårt A-lag som spelar i Division 1. Vi jobbar efter spelarens ambitionsnivå och lägger stor vikt på Närvaro – Attityd – Lyhördhet – Inställning att alltid vilja lära och försöka. Vi jobbar också med spelarutbildning inom kost & hälsa m.m. Matcher filmas också med professionell utrustning (VEO) för att kunna ge båda lag- och individuell feedback. 


Föregående säsong tog sig Eskils F17 till kvartsfinal i SM-serien (8:e bästa lag i Sverige) mot IFK Göteborg som vann rättvist, och som sedan spelade final i SM F17 mot Umeå IK. Vårt mål 2021 är att överträffa detta och sätta oss i en position att utmana om pallplatserna.

 

Seriespel 2021 är F17 SM där vi möter bästa årskullarna födda 2004/2005, samt Dam U där vi får chansen att känna på seniorfotbollen tillsammans med våra damlagsspelare från lagen i Division 1 och Division 2. Vi kommer även att spela några cuper under året. 

 

Vi strävar och jobbar för att våra spelare skall kliva uppåt i seriesystemet, och med tid ta plats i vårt A-lag. 

 

Tränarstaben 2021:
Huvudtränare: Jimmi Kiander 0723–69 44 44 – jimmi.kiander@telia.com
Assisterande tränare: Paula Lillsjö
Målvaktstränare: Sophie Manner 
Spelarutveckling: Olle Nilsson & Håkan Emilsson
Träningsinstruktör: Lisa Wikner 

 

Är du en tjej med rätt ambition och som önskar att ta nästa kliv i en elitförberedande miljö, och som älskar att fortsätta din resa/utbildning för seniorfotboll på hög nivå? Ta kontakt med huvudtränaren Jimmi Kiander på 0723-69 44 44 eller jimmi.kiander@telia.com

Imponerande säsong av F17 - Bäst i Skåne och åtta i Sverige
2020-11-15 19:03
Inför årets fotbollssäsong gjorde Eskilsminne IF en satsning på flicksidan genom att slå ihop ålderskullarna 03/04 med 05 i en stor trupp för att tillsammans spela i SM F17 och Skåneserie för F16. Det skulle visa sig vara Skånes bästa F17-lag den gångna säsongen och inte bara det. Man rankas också som åttonde bästa lag i landet.
SM-kvartsfinal för F17 och A-lagsdebut mot Rosengård för Julia Nilsson
2020-10-10 13:07
I onsdags fick 15-åriga Julia Nilsson uppleva den hittills största händelsen i sitt unga fotbollsliv. I andra halvlek fick Julia hoppa in och spela avslutningsminuterna mot Svenska mästarna och Allsvenska topplaget Rosengård. På söndagen är det dags för ännu ett stort äventyr för denna talang. Då väntar nämligen kvartsfinal i SM för F17-lag borta mot IFK Göteborg.
Spela Padel med Eskils i sommar!
2020-06-15 09:00
Välkomna till sommarens Eskilspadel på Padel Crew!
Aktiviteten riktar sig till Eskilstjejer och pojkar födda 2009-2004!
Första speltillfället är torsdag 2/7 då vi spelar mellan kl. 10.00 - 11.00 på Padel Crew (Rännarbanan 32 i HBG).
Anmälan sker via bokningsförfarande på Eskils.nu, anmälan är bindande och kostar 50:- / person som betalas i samband med anmälan/bokning. Sista anmälningsdag är senast 25/6, gärna innan så att vi har möjlighet att reservera rätt antal banor. Rack och bollar går att låna på plats för de som önskar.  Eskils kommer ha ledare på plats likaså Padelinstruktörer från Padel Crew.

Anmälan görs via nedan länk:


Har ni frågor eller funderingar? 
Kansli@eskils.nu
Alt. 042-6005200
Välkomna!

2020-års ungdomsläger i Eskils!
2020-02-26 20:09
Nu är datum spikat för årets ungdomsläger i Eskils. 
Vi återkommer med anmälningsförfarande längre fram i vår - tills dess ber vi er reservera datumen.
Välkomna!

GULD i EuroCity Cup!
2020-01-31 13:59
Delar av F17-gänget efter finalen...

Helgen 25-26/1 ställde F17-truppen upp med två lag i Damkategorin och två lag i 04-kategorin. På lördagen i dam nådde lag blå, trots väldigt tuff lottning, till kvartsfinal med endast ett enda insläppt mål. Dessvärre kom det målet i kvartsfinalen. Båda lagen gör en gedigen och mycket bra insats där vi tar med oss laginsatserna och teamspirit. På söndagen gick båda lagen till kvartsfinal där vi dessvärre fick möta varandra. ”Internmatchen” fick avgöras på straffar efter tight match och lag blå gick till semi. Efter seger mot Osby i semin stod Fortuna för motståndet i finalen. Fortuna som inte släppt in ett enda mål under hela cupen fick se sin fina svit bruten och med slutresultatet 1-1 fick finalen avgöras på straffar. En straffläggning som tjejerna genomför med fokus, skärpa och en härlig insats från vikarierande målis, Julia B. GULD I EUROCITY CUP!


Vi är fortsatt i ett tidigt skede i vår uppbyggnad som grupp, men den stora behållningen från helgen är sammanhållningen som tjejerna visar upp. Härligt att se när tjejerna stöttar och hejar på varandra under turneringens gång. Till helgen väntar första träningsmatchen borta mot HGH. Ska bli spännande att se vad 11 kan göra…

 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se