SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
F17/F16
Välkommen till Eskilsminne IF F17 2022!
 
Eskilsrepresentation i Distriktsungdomsturneringen
2022-03-22 14:05

I helgen spelades det Gruppspel 2 för flickor 2005 i Distriktsungdomsturneringen Cup Kommunal i Jönköpning. Eskils var återigen starkt representerade i Skåne-laget med fem spelare i form av Ebba Berg, Elsa Isaksson, Julia Nilsson, Maja Stevén och Alma Manner! Maja Nilsson ådrog sig dessvärre en fotskada i veckan och fick stanna hemma denna gång. 

 

Efter en tung 3-0-förlust mot Göteborg på fredagskvällen svarade Skåne för en stark insats mot Värmland på söndagen då laget vann med 4-1. Ebba Berg satte punkt för helgen genom ett långskott upp i krysset. Resultaten innebar att Skåne fortsättningsvis också är kvar i A-gruppen. Bra jobbat, tjejer!

Eskilstjejer i Cup Kommunal
2021-11-24 16:34

I helgen har det spelats gruppspel i Distriktsturneringen Cup Kommunal för flickor födda 2005! Eskilsminne IF var representerade av Maja Nilsson, Maja Stevén, Alma Manner, Tilde Wahrenberg och Ebba Berg i Skånes 18-mannatrupp Även Elsa Isaksson var uttagen men fick tyvärr kasta in handduken på grund av sjukdom.  

Skåne besegrade under fredagen Östergötland med 7-2 där Alma Manner gjorde ett av målen och under söndagen besegrades Göteborg med 3-0.
Vi gratulerar tjejerna och hela Skånelaget till en lyckad helg och ser fram emot att följa dem vidare i turneringen
Paula Lillsjö tar över F17
2021-11-12 17:44

Det är nu klart att Paula Lillsjö tar klivet upp från att vara assisterande tränare till att bli huvudtränare för Eskilsminne IF:s F17-lag. Det innebär att hon ersätter Jimmi Kiander som flyttar upp och tar över ansvaret för Eskils Akademilag. 34-åriga Paula har en gedigen bakgrund som spelare med allsvenska meriter men hon har aldrig spelat aktivt i Eskils.

Provträna med Eskilsminne IF:s F17 inför 2022!
2021-10-20 11:24

Eskilsminne IF:s 06:or kommer under nästa år att ta steget in i F17-truppen, där de kommer att jobba i en elitförberedande miljö tillsammans med 05:or. Därför vill vi bjuda in dig, som vill ta din fotboll till nästa nivå och har en stark vilja och ambition med din fotboll, till provträning hör av er till Paula Lillsjö huvudtränare för att anmäla ditt intresse och för mer information 0733-363793.

 

Som spelare bör du vara född 06 och ha tillhört förstalaget i din befintliga klubb, vara genuint intresserad av att ta nästa steg i din fotbollsutveckling och vara beredd att slåss om en plats i vårt F17-lag.

 

Eskilsminne IF har en stark flick/damsida med full åldersstege och en bra brygga in i seniorverksamheten med ett F17-lag på hög nationell nivå och Dam Akademi som topplag i division 2. Detta för att kunna förbereda våra unga spelare att ta sig upp till vårt Dam A som under flera år varit topplag i division 1, med siktet inställt på Elitettan. Tränarna i dessa tre lag har också ett regelbundet utbyte tillsammans med Sportchefen.

 

Vi kommer under 2022 att träna 3 gånger i veckan, där F17 och Dam Akademi som spelar i Division 2 kommer att jobba väldigt nära varandra för att ha ett bra utbyte i träning och match. Spelare som är långt fram i sin utveckling kan också erbjudas extra träningspass med Dam A.

 

Vi jobbar efter spelarens ambitionsnivå och lägger stor vikt på Närvaro – Attityd – Lyhördhet – Inställning att alltid vilja lära och försöka. Vi jobbar också med spelarutbildning inom kost & hälsa m.m. Matcher filmas med professionell utrustning (VEO) för att kunna ge båda lag- och individuell feedback i våra individuella samtal. Vi tillhandahåller också målvaktsträning regelbundet för målvakterna.

 

Föregående säsong tog sig Eskils F17 till kvartsfinal i SM-serien (8:e bästa lag i Sverige) mot IFK Göteborg som vann rättvist, och som sedan spelade final i SM F17 mot Umeå IK. Inför 2021 var målsättningen att överträffa detta och kampen om slutspelsplatsen är fortsatt i full gång nu under de sista matcherna av gruppspelet.

 

Seriespel 2022 kommer att vara F17 SM där vi möter bästa årskullarna födda 2005/2006, samt Dam U där vi får chansen att känna på seniorfotbollen tillsammans med våra damlagsspelare från lagen i Division 1 och Division 2. Vi kommer även att spela några cuper under året med siktet inställt framförallt på Gothia Cup.

 

Vi strävar och jobbar för att våra spelare skall kliva uppåt i seriesystemet, och med tid ta plats i vårt A-lag.

 

Tränarstaben F17 2022:
Huvudtränare: Paula Lillsjö

Assisterande tränare: Håkan Emilsson
Målvaktstränare: Sophie Manner 
Spelarutveckling: Olle Nilsson 

 

Imponerande säsong av F17 - Bäst i Skåne och åtta i Sverige
2020-11-15 19:03
Inför årets fotbollssäsong gjorde Eskilsminne IF en satsning på flicksidan genom att slå ihop ålderskullarna 03/04 med 05 i en stor trupp för att tillsammans spela i SM F17 och Skåneserie för F16. Det skulle visa sig vara Skånes bästa F17-lag den gångna säsongen och inte bara det. Man rankas också som åttonde bästa lag i landet.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Eskilsminne IF, 27/06 14:52 
Eskilsminne IF, 02/06 22:50 
Eskilsminne IF, 02/06 15:55 
Eskilsminne IF, 01/06 06:56 
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se