Eskilsminne IF Dam A spelar 2023 i division 1 Södra Götaland. I Damsektionen ingår även vårt Akademilag som spelar i division 2. Läs mer under deras egen sida.

Vill du veta mer om Eskilsminne Dam och höra mer om vår verksamhet - eller provspela - kontakta Sportchef Adrian Andersson på 0731-58 79 88 eller aan@eskils.nu.

Följ vår framfart på matcherna via Min Fotboll:
Referat: Trelleborgs FF - Eskilsminne IF
TFF bjöd Eskils damer på för stort motstånd
2024-03-16 22:46

Eskilsminne IF:s damer gjorde tyvärr en slät figur när man mötte Allsvenska Trelleborgs FF på lördagen. Hemmalaget vann med 6–1 (3–0) sedan de gul-blå inte var tillräckligt bra för att skaka motståndet. Det var bara första 20 minuterna som man hotade Allsvenskarna och då kunde man med lite tur tagit ledningen.

Referat: Eskilsminne IF - FC Rosengård 1917
Eskilsseger mot Rosengård trots sega ben
2024-03-09 17:31

Efter ett speluppehåll på tre veckor var det på ringrostiga och sega ben som Eskilsminne IF:s damer på lördagen tog sig an gästande seriekollegan Rosengård 1917 på Västergårds IP. Den första halvleken gick klart i gästernas favör men slutade 0-0. Efter paus lyfte Eskilstjejerna upp spelet och kunde avgöra med matchens enda mål snyggt inprickat av Alma Bertilsson.

Spelsuget Eskils möter Rosengård 1917
2024-03-08 09:23

Efter tre veckor utan match är det äntligen dags för Eskilsminne IF:s damer att få träningsspela igen. På lördag klockan 12 tar man emot seriekollegan Rosengård 1917 på Västergårds IP. Huvudtränare Pierre Persson garanterar att tjejerna är rejält spelsugna sedan man tyvärr drabbats av återbud från motståndare och enbart fått träna.

Referat: Jitex BK - Eskilsminne IF
Meriterande träningsseger
2024-02-17 19:26

Trots att Eskilsminne IF:s damer var halvsega efter en riktigt tuff vecka med tre träningsmatcher plus träningspass kunde laget ta en meriterande seger i träningsmatchen borta mot Elitettanlaget Jitex i Mölndal. Eskils vann matchen med 2-1 (1-1) efter en stark insats från hela kollektivet.

Eskils möter Elitettanlag
2024-02-17 00:28

Eskilsminne IF:s damer matchar tätt nu. På lördag är det dags för den tredje matchen på en vecka. För motståndet står Elitettanlaget Jitex från Mölndal och matchen spelas på bortaplan liksom i onsdags mot Kristianstad.