Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Dam A
Eskilsminne IF - DAM

Eskilsminne IF Dam A spelar 2019 i division 1 Södra Götaland. I Damsektionen ingår även vårt Akademilag som spelar i division 2. Läs mer under deras egen sida.

Vill du veta mer om Eskilsminne Dam och höra mer om vår verksamhet - eller provspela - kontakta 
Izet Kaljic 0705-687779  eller izet.kaljic@hotmail.com
Alternativ Eskilsminne IF kansli 
Referat: Eskilsminne IF - Nättraby GoIF
Knapp seger i jämn tillställning mot Nättraby
2020-08-08 20:01

Nykomlingarna Nättraby GoIF är ett lag som kommer ställa till det för många lag i serien i år. Det visade man inte minst i dagens täta match mot Eskilsminne IF som verkligen fick slita för poängen och kom undan med andan i halsen på ett soldränkt Västergårds IP.

Izet Kaljic lovar ett taggat Eskilsminne mot Nättraby
2020-08-07 16:59
Eskilsminne IF:s huvudtränare Izet Kaljic är fåordig inför lördagens hemmamöte med Nättraby GoIF på Västergårds IP klockan 15. När seriespelet nu återupptas efter några semesterveckor väntar den nya konstellationen som är en sammanslagning av Karlskrona och Nättraby. Dessutom ett lag som inlett på bästa sätt.
Motståndarkollen: Nättraby hoppas ge Eskils en rejäl match
2020-08-05 18:04
På lördag klockan 15 ställs Eskilsminne IF:s damer inför en ny utmanare om seriepoängen. Då kommer nämligen den nya konstellationen Nättraby GoIF att gästa Västergårds IP. Klubben är en sammanslagning av Karlskrona och Nättraby och tränare för laget är Delavar Vahdanjo som i fjol tränade just Nättraby.
Eskilsminne IF - Nättraby GoIF
2020-08-05 11:11
På lördag är det dags för återstarten av damernas division 1-serie! På besök kommer nykomlingarna från Blekinge, Nättraby GoIF, som gör sin första seriematch för året nu i veckan. 

Till vidare är det publikfritt, men matchen kommer att livesändas via appen Min Fotboll! Nytt för hösten är att de tar ut en avgift för att kunna se matchen á 29 SEK som ni betalar via Swish genom instruktionerna i appen när ni går in på matchen. Intäkterna delas mellan Svenska Fotbollsförbundet som driver appen och föreningen.
Eskilskombination besegrade Ängelholm
2020-08-01 23:39
De av Eskilsminne IF:s A-lagsspelare som inte var med i truppen mot Centern i Svenska cupen på lördagen spelade tillsammans med spelare från klubbens Akademilag och F17 en träningsmatch mot Division 3-laget Ängelholms FF på Västergård på lördagen. Eskils vann matchen med 7-0 (5-0) och tränare Izet Kaljic var mycket nöjd med hur hans spelare uppförde sig.
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se