SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Dam A
Eskilsminne IF - DAM

Eskilsminne IF Dam A spelar 2021 i division 1 Södra Götaland. I Damsektionen ingår även vårt Akademilag som spelar i division 2. Läs mer under deras egen sida.

Vill du veta mer om Eskilsminne Dam och höra mer om vår verksamhet - eller provspela - kontakta 
Maja Olofsson 0703-243484 eller maja.olofsson@live.se 
Alternativ Eskilsminne IF kansli
Hemmapremiär mot Halmstads BK för Eskils damer
2021-06-10 14:44

På söndag klockan 14 tar Eskilsminne IF:s damer emot gästande Halmstads BK på Västergård. Efter den lyckosamma seriepremiären med seger borta mot Laholm med 4-3 är det förstås optimistiska tongångar i Eskilslägret. Tränare Patrik Lennartsson tittade på HBK:s seriepremiär och har fått en bra bild av vad som väntar.

Eskilsminne IF - Halmstads BK
2021-06-09 11:30

Dags för hemmapremiär på söndag när Eskilsminne IF tar emot Halmstads BK! Efter seger i premiären i kämpainsatsen borta mot Laholms FK ser vi med tillförsikt fram emot en ny drabbning mot ett hallandslag. 

 

Äntligen kan vi välkomna vår publik tillbaka till våra hemmamatcher igen! Från den 1 juni och de restriktionslättnaderna som trädde i kraft står det klart att vi kan ta in max 100 personer i publiken.

 

För att ha kontroll på att maxgränsen inte överskrids kommer vi att sälja förköpsbiljetter enligt principen ”först till kvarn”.

 

Oavsett om ni är hemmasupporter, bortasupporter, medlem, sponsor eller frikortsinnehavare behöver ni därför boka er plats i förväg för att säkerställa en plats. För att köpa biljett och boka plats skickas en intresseanmälan via mail senast 15:00 dagen innan matchdag till Oscar Lomsten på oln@eskils.nu som i vändande mail återkommer med instruktioner för inbetalning. Föst när biljetten är betald är bokningen bekräftad och biljetten säkrad. Biljettköp eller betalning vid entrén kommer endast vara möjlig i den mån att det finns platser kvar av de maximalt 100.

Motståndarkollen: Halmstads BK vill spela modern snabb fotboll
2021-06-09 11:04

Det blir halländskt motstånd även i årets andra seriematch för Eskilsminne IF:s damlag. På söndag klockan 14 spelas hemmapremiären på Västergårds IP och gästar gör Halmstads BK som liksom Eskils vann sin första match. Halmstads BK är ett bra lag och det visade man inte minst i sin premiär mot Trelleborgs FF.

Succé i comebacken för Saga Andersson
2021-06-08 09:26

I november 2019 drabbades Eskilsminne IF:s Saga Andersson av en svår korsbandsskada. Det har krävts en lång och smärtsam rehabilitering men när Eskils damer spelade seriepremiären borta mot Laholm lät nye huvudtränaren Patrik Lennartsson sin 18-åriga talang få chans från start. Återkomsten till seriematchandet kunde inte bli mera succéartat. Eskils vann med 4-3 och Saga svarade för lagets två första mål.

Referat: Laholms FK - Eskilsminne IF
Stark insats av Eskils damer i premiärseger
2021-06-05 18:36

Det fanns gott om hjältar i Eskilsminne IF:s damlag när slutsignalen ljöd på lördagseftermiddagen i bortamötet med Laholm. Ja faktiskt hela truppen enligt en lycklig och glad Patrik Lennartsson, ny huvudtränare. Eskilstjejerna svarade för en gedigen insats mot ett mycket bra hemmalag och kunde vinna matchen när Johanna Olsson gjorde sitt andra mål i den 90 minuten. Matchens slutade 3-4 (2-0).

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 5/6 14:00
3 - 4  
Tis 1/6 18:30
1 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Eskilsminne IF, 10/06 15:10 
Eskilsminne IF, 09/06 15:58 
Eskilsminne IF, 31/05 16:42 
Eskilsminne IF, 21/05 19:00 
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se