Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Dam A
Eskilsminne IF - DAM

Eskilsminne IF Dam A spelar 2019 i division 1 Södra Götaland. I Damsektionen ingår även vårt Akademilag som spelar i division 2. Läs mer under deras egen sida.

Vill du veta mer om Eskilsminne Dam och höra mer om vår verksamhet - eller provspela - kontakta 
Maja Olofsson 0703-243484 eller maja.olofsson@live.se 
Alternativ Eskilsminne IF kansli
Hemmapremiär mot Emmaboda för Eskils damer
2021-01-24 18:00
Om allt går enligt planerna kommer Eskilsminne IF:s damer att starta sitt seriespel den 11 april. Premiären sker hemma mot nykomlingen Emmaboda IS. En snabb titt på Emmabodas spelartrupp visar att laget enligt sin hemsida förfogar over 35 spelare så onekligen kan vi tala om en rejäl bredd. Det blir en intressant värdemätare för Eskils direkt i serieupptakten.
Nio träningsmatcher för Eskils damer
2021-01-18 15:16
Totalt nio träningsmatcher är inplanerade för Eskilsminne IF:s damlag innan årets seriestart. Under förutsättning att inte den pågående Coronapandemin fortsätter att kullkasta uppgjorda planer så ska Patrik Lennartsson mönstra första uppställningen den 6 februari då man möter Hallandslaget Laholm hemma på Västergårds IP klockan 14.
Härlig stämning på damernas premiärträning
2021-01-13 10:56
På tisdagen var det dags för den riktiga träningspremiären för Eskilsminne IF:s damer. På en av Västergårds konstgräsplaner kunde nye tränaren Patrik Lennartsson, för dagen assisterad av Jasmine Hansen som ännu inte kan börja träna på riktigt men kommer att vara behjälplig på träningen. Det var pigga glada tjejer som fick köra det första riktiga passet för nye tränaren.
Eskils damer drar igång säsongen
2021-01-11 14:23
I dag måndag drar säsongen igång för Esklsminne IF:s damlag. Nye tränaren Patrik Lennartsson samlar tjejerna till en första genomgång utomhus på Västergård. Någon fysisk träning blir det dock inte utan den väntar man med till tisdagens träningspass. Nya strikta regler på grund av pandemin innebär helt nya rutiner för Eskils lag.
Filippa Karlsson tillbaka efter korsbandsskadan
2020-12-18 10:14
Precis när Filippa Karlsson såg ut att skaffa sig en permanent startplats i Eskilsminne IF så drabbades hon av en svår skada. I september 2019 drog hon sitt ena korsband och tvingades till en operation några dagar före julafton. 2020 har gått åt till läkning och rehabilitering men nu är Filippa så gott som helt återställd även om hon kommer att fortsätta gå till klubbens sjukgymnast Mattias Lewis-Jonsson tills träningen drar igång.
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se