Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Dam A

Eskilsminne IF - DAM

Eskilsminne IF Dam A spelar 2019 i division 1 Södra Götaland. I Damsektionen ingår även vårt Akademilag som spelar i division 2. Läs mer under deras egen sida.

Vill du veta mer om Eskilsminne Dam och höra mer om vår verksamhet - eller provspela - kontakta 
Izet Kaljic 0705-687779  eller izet.kaljic@hotmail.com
Alternativ Eskilsminne IF kansli 
Halmias lagkapten klar för Eskilsminne
2019-10-17 18:56
Knappt är succésäsongen slut för damerna innan truppbygget för 2020 dragit igång. Första nyförvärvet är redan på plats och det är seriekonkurrenten IS Halmias ytterback och lagkapten Frida Ottosson som nu är klar för Eskilsminne IF.
Referat: Eskilsminne IF - Dösjöbro IF
Dösjöbro starkast i seriefinalen
2019-09-29 17:02

Seriefinal i sista omgången av serien och mycket på spel för både serieledande Dösjöbro IF och jagande Eskilsminne IF. Matchens betydelse hade sin prägel på matchbilden och det var två oerhört jämna lag som inte någon av dem ville vika ner sig. Till slut drog Dösjöbro längsta strået och kammade hem seriesegern när de kunde kontra in 1–3 mitt i Eskils kvitteringsjakt.

Referat: Trelleborgs FF - Eskilsminne IF
Final väntar efter storseger på Vångavallen
2019-09-21 19:18
Förutsättningarna var klara när Eskilsminne IF gästade Trelleborgs FF på anrika Vångavallen. Seger krävdes i princip för att drömmen om serieseger skulle leva inför sista omgången och seger blev det efter att Eskilsminne visat styrka i den andra halvleken.
Referat: Eskilsminne IF - Lörby IF
Två fyramålsskyttar när Eskilsminne krossade Lörby
2019-09-14 19:16

En rykande färsk titel som Skånska Mästare efter DM-segern i onsdags och knappt hann Eskilsminne IF placera pokalen i vitrinskåpet innan det var dags för match igen. Lörby IF som för dagen stod för motståndet kämpar för att klara sig kvar i serien och Eskils visade snabbt att det var toppen mot botten när man tog en förkrossande seger med hela 9–1.

Referat: Eskilsminne IF (1) - Hammenhögs IF (1)
Eskilsminne IF Skånska Mästare
2019-09-11 22:58

Eskilsminne IF och Hammenhögs IF är två av de tre inblandade parterna i seriespelets toppstrid. Under onsdagskvällen gjorde de även upp om titeln Skånska Mästare när DM-finalen avgjordes på Harlyckans IP. När domarens slutsignal ljöd utbröt ett gulblått jubel efter en mycket stark Eskils-insats. 

 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se