SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Tjejligan Flickor 2017

Tjejligan Eskils F2017

Vi tränar utomhussäsongen på Harlyckans Konstgräs under lördagar kl. 09.00 - 10.30.
Välkommen för att prova på du också!

Mer info: kansli@eskils.nu alt. 042-6005200

Juluppehåll!
2022-12-19 14:06

Hej alla tjejer och föräldrar! 

Vi närmar oss slut på året 2022 och därför skulle vi vilja passa på att önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! 

Fotbollsträningen gör nu ett litet juluppehåll men vi är tillbaka igen lördag 21/1 kl. 09.00 i Elinebergskolans gymnastiksalar. Vi hoppas att ni alla får en riktigt härlig julhelg och så ses vi igen när det är dags att dra igång träningen! 

 

Hälsar

Maja och övriga ledare i Tjejligan! 

Inomhusträningen
2022-10-19 09:17

Med start lördag 22/10 tränar vi inomhus i Elinebergsskolans gymnastiksalar som ligger väldigt nära Harlyckans IP där vi tränat fram till nu, även denna träning kommer starta kl. 09.00 och pågå fram till 10.15.


Dessa passen sker därefter fortlöpande inomhus på lördagar i denna hall fram till 17/12 innan vi tar juluppehåll.
Vi vill passa på att uppmana alla att komma lite tidigare innan start till inomhuspassen så att barnen är ombytta och redo för träningsstart kl. 09.00, föräldrar kan uppehålla sig i omklädningsrummen intill hallen under passet alternativt ta en promenad i området.
Vi är i behov av att tillsätta ledarfunktioner för tjejernas lag framåt och därför vore det oerhört tacksamt om vi kunde påbörja denna tillsättning och bedriva träningarna tillsammans med mig redan innan jul. Föreningslivets ideella ledarfunktioner och kommande lagförälder-funktioner är fundamentala funktioner för tjejernas fortsatta framfart som lag där jag finns med som bollplank och resurs i lagets initiala fas.

Under inomhuspassen är det inomhusskor som gäller och glöm inte heller vattenflaska.

För er som önskar beställa träningskläder från Eskils Stadiumkollektion görs det via nedan länk,
Profilbutiken för Eskilsminne IF Ungdom Fotboll (stadium.se)

Väl mött imorgon och framåt vid inomhuspassen för såväl inskrivna som nya spelare!

Elinebergsskolans gymnastiksalar (Ramlösavägen 90 - Gymnastiksalarna ligger inne på skolgården, ingång från omklädningsrummen).

/Maja Lindroos Tjejligan EIF Fotbollsskola

Fotbollsträningen startar upp igen!
2022-08-12 10:50

Efter några härliga semesterveckor är det så äntligen dags att dra igång träningen igen för Eskils yngsta ungdomslag i fotbollsskolans regi flickor och pojkar födda 2018-2016. Imorgon lördag den 13/8 kl. 09.00 på Harlyckans IP vevar vi igång andra halvan av fotbollssäsongen 2022! 
Utomhusträningen bedrivs därefter veckovis på lördagar kl. 09.00 fram till vecka 42, innan inomhusträning vidtar. 

Väl mött! 

Sommaruppehåll!
2022-06-20 13:39

Hej,

 

Efter en härlig och energifylld vårsäsong är det nu dags för lite efterlängtat sommaruppehåll. 
Vi kör igång träningen igen på Harlyckan lördag 13/8 kl. 09.00 på Harlyckan - väl mött då!
Ha en fantasisk sommar! 

Inför helgens fotografering och träning på Västergårds IP
2022-05-18 10:20

Hej!

Här kommer en vänlig påminnelse om att nu på lördag den 21/5 genomförs det en föreningsfotografering i Eskilsminne IF på Västergårds IP (Ragnvallagatan 65) plan 6 bakom omklädningsrumsbyggnaden. Alla föreningens lag ges möjlighet att fotograferas i matchkläder lagvis och individuellt genom fotografer från Expressbild. 2017 och 2018-gänget kommer att genomföra detta kl. 08.30 på just Västergård och därefter vidtar träningen under "vanlig tid" mellan kl. 09.00 - 10.15 på Västergårds IP plan 3. Vi ber Er som har fått påseendelappar vid föregående träning att ta med dessa ifyllda som behövs till fotograferingstillfället och till er som ännu inte fått några så kommer de att delas ut på plats. 

Vi vill även passa på att flagga för följande i detta utskick; 

- Det har inkommit en del föräldrar som visat intresse för ledarengagemang hos er föräldrar för våra grupper födda 2017 och 2018 och det är en viktig och fundamental del för barnens föreningsresa. Vi ser med stor tillförsikt fram emot fler intresserade föräldrar som är med och tillsammans ger barnen de bästa förutsättningarna till att få en härlig föreningsresa framåt. Vi ber er därför ta kontakt med Maja, Hasse eller någon av de andra ledarna på plats i samband med lördagsträningen alternativt med André Petersson som är ungdomsansvarig i Eskils på apn@eskils.nu.

- Träningarna fortlöper på lördagsförmiddagarna fram till och med 18/6 (v.24) därefter vidtar ett sommaruppehåll innan träningen startar upp igen i augusti. 

- För er som efterfrågat och önskar beställa föreningens klädprofil från Puma så är det följande länk hos Stadium som gäller; Profilbutiken för Eskilsminne IF Ungdom Fotboll (stadium.se)

Varmt välkomna!

/Ledarna  

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen