SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet

Bli en del av Eskils vänner!

Eskilsvänner är en grupp som bildades 2021 och består av människor med blågula erfarenheter, dvs har spelat, varit ledare eller bara supporter till vårt kära Eskilsminne IF. 

 

Tanken med Eskils Vänner är att skapa någon form av samvaro för alla gamla hjältar med blågula hjärtan för att träffa människor man inte träffar i vardagen. Eskils vänner träffas ca 2ggr/år och i samband med detta äter man och dricker något gott, där också någon representant för föreningen uppdaterar gänget om vad som händer inom Eskilsminne IF.

Medlemsavgiften i Eskils vänner är facila 200kr/år och dessa använder vi till att helt eller delvis betala mat och dryck för när vi träffas. Där finns inget som helst vinstintresse i våra sammankomster utan vi skall använda pengarna till oss själva. Skulle däremot bli mycket pengar över så kan vi tänka oss att skänka en liten slant till Eskilsminnes ungdomsavdelning. 

 

För medlemsavgiften får du, förutom inbjudan till våra träffar, även ett nyhetsbrev från Eskilsminne IF när dessa distribueras mailledes. Vi har även skapat en Facebooksida med namnet Eskils vänner som ni gärna får söka upp och följa om ni vill samt även ett Instagramkonto med namnet Eskils vänner

 

Nu hoppas vi att många tycker detta är ett bra initiativ och gör slag i saken och blir medlem. 

 

Du kan välja två olika sätt att betala din avgift: 

1. Swisha 200kr till nummer 123 352 4956 eller 

2. Betala in 200kr på bankgiro 5857 - 9483 

 

Märk din inbetalning med Eskils vänner 2024 samt oavsett vilket betalningssätt du väljer så var vänlig att skicka ett mejl till; 

eskilsvanner@gmail.com med Namn, Mailadress och Telefonnummer, detta för att vi skall kunna skicka ut framtida inbjudningar och nyhetsbrev. Eskilsvänner har en helt egen kassa som är skild från föreningen. 

 

Finns det frågor eller funderingar så bara hör av er. Hoppas vi ses! 

 

Kontakt

Tommy Nilsson 

dussin62@gmail.com

0707-767471

 

Jörgen Lindqvist 

jorgen.lindqvist@outlook.com 

0734-365454