SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Anmälan till Eskilsminne IF
   
 
Välkommen till vår förening!

För dig som önskar bli spelare i Eskilsminne IF ber vi dig ta kontakt med tränare/ledare för respektive åldersgrupp från menyfliken i toppen ovan. När spelarens person/kontakt-uppgifter tillhandahållits ledaren utgår en medlem och aktivitetsavgift från kansliet enligt nedan.

Ett föreningsliv bygger på medlemskap. I Eskilsminne IF har vi trots en mycket aktiv och innehållsrik verksamhet låga avgifter.

 

Medlemsavgifter för 2024

Familjekort 1200:-
Seniorspelare (19 år och äldre) 850:-
Ungdomsspelare (8-18 år) 600:-
Fotbollsskolan (4-7 år) 300:-
Ledare/Supporter 200:-

Utöver medlemsavgiften betalar man en aktivitetsavgift enligt nedan om man är aktiv spelare.

 

Aktivitetsavgiften för 2024
4 - 7 år 500:-
8 - 11 år 750:-
12 - 14 år 1050:-
15 - 1400:-

 

Genom att anmäla ert barn (eller dig själv) till Eskils godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Eskilsminnes officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter var vänlig att skicka ett mail till i kansli@eskils.nu

 

https://www.eskils.nu/newMember/?ID=18273 klicka på denna länk och du kan registrera dig direkt.