SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet

Tillsammans är vi Eskils
Eskilsminne IF är en av skånes största fotbollsklubbar för barn och ungdom med våra 900 spelare. Inom Eskilsminne arbetar vi efter en förutbestämd plan från fotbollskola genom ungdomsfotboll och in i seniorverksamheten. Inom Eskils finns det lag och verksamhet i alla åldrar. Vi har lag i alla åldrar mellan 8-19 för både flickor och pojkar, vilket gör att ambitionsnivån till fotbollen inte ensamt blir avgörande för en fortsatt föreningsresa. Av våra lag är inte mindre än 35% flickor, vilket gör oss till den största dam- och flickföreningen i regionen. Inom Eskilsminne arbetar vi efter en förutbestämd plan från fotbollskola genom ungdomsfotboll och in i seniorverksamheten.

Kolla gärna runt på våra olika partnerprogram:
och naturligtvis vårt viktiga samarbetskoncept Handshake for Peace
Kamratskap tillsammans med Eskilsminne
Genom att vara en del av Eskilsminne IF eller Eskilscupen blir du en del av föreningens nätverk. 
Ett nätverk som tillsammans skapar förutsättning för utveckling. 
Ett nätverk där vi tillsammans kan utvecklas och berika varandra. 
Ett nätverk som träffas vid 5 kamratträffar och ytterligare under Eskilscupen.

I Eskilsminne IF;s nätverk konkurrerar vi inte utan är med för vi tror på en god sak - att genom delaktighet ge unga människor förutsättningar för utveckling i ett sunt föreningsliv. 
Ett nätverk som vi tillsammans formar för att vi trivs tillsammans, för att vi tror på gemensam utveckling och för viljan att finnas i en positiv och sund miljö.
Ett nätverk som ska skapa nya affärskontakter men också finnas till för att berika oss. Detta genom möten, men också genom intressanta upplevelser som vi kommer att dela. 

Var med och gör skillnad tillsammans.