SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Herr A

Torslanda IK
0 - 0
Eskilsminne IF
Torslanda IK0 - 0Eskilsminne IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 september, 14:00
Plats:Torslandavallen 1 Gräs
Tävling:
Matchnummer: 000026200
Samling:13:00
Mållöst i Torslanda
2021-09-18 18:12

En underkänd första halvlek men en klart godkänd andra räckte inte till bortaseger för Eskilsminne IF på lördagen. Matchen mot Torslanda slutade 0-0 där Eskils tog över spelmässigt de avslutade 45 minuterna utan att lyckas skapa de där riktiga chanserna som krävdes för ett segermål.

- Första halvlek fungerade inte speciellt mycket. Vi slarvade med passningsspelet framförallt. I den andra halvleken tog vi över och visade helt andra kvaliteter. Vårt passningsspel fungerade som det skulle och även presspelet. Detta medförde att vi tryckte tillbaka Torslanda som förlitade sig på att slå långa bollar för att freda sig, säger tränare Patrik Ingelsten.

- Det var trångt och tätt framför deras mål och vi skapade många ”nästanchanser” men fick inte till den där riktigt klara målchansen, förklarar han.

- Det är med mycket delade känslor som vi åker hem efter denna match. Kilarna är förstås besvikna och även jag. Tyvärr var det ungefär samma tendens som vi upplevde mot Assyriska borta och Vinberg hemma. Stort övertag men ingen utdelning, tillägger han.

I matchen drabbades Eskils målvakt Pontus Löfvenmark av en varning vilket innebär att han är avstängd i nästa match. Denna match spelas hemma mot serietvåan Onsala lördagen den 25 september.

- Det är bara att bita ihop och se till att komma igen mot Onsala, poängterar Patrik.

Text: Lasse Möller
Foto: Bildburken.se


<< Tillbaka