SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Herr A

Sävedalens IF
1 - 0
Eskilsminne IF
Sävedalens IF1 - 0Eskilsminne IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 03 september, 14:00
Plats:Vallhamra 1 Gräs
Tävling:
Matchnummer: 000026140
Samling:13:00
Stor frustration efter förlusten mot Sävedalen
2022-09-03 20:40

Det finns dagar då i princip allting stämmer förutom målskyttet. Dessa dagar riskerar dock även det mest överlägsna lag att förlora sin match. Eskilsminne IF drabbades av detta fenomen på lördagen då Sävedalen vann på sin hemmaarena med 1-0 (1-0) - ett mål som kom redan i den 15 minuten. Trots en uppsjö av chanser och total överlägsenhet i spelet ute på plan lyckades inte Eskilsspelarna få in bollen.

- Jag är så enormt frustrerad att jag knappt vet vad jag ska säga, konstaterar tränare Patrik Ingelsten direkt efter matchen.

- Om vi spelar denna match tio gånger efter varandra så vinner vi de nio återstående. Jag har aldrig upplevt att vi varit så totalt överlägsna i en match som de sista 60 minuterna utan att kunna få dit bollen, säger han.

Sävedalens segermål kommer efter att laget presterat ett snyggt anfall och ett avslut som Eskils målvakt Hampus Nilsson var helt chanslös på. Detta var hemmalagets enda avslut på mål förutom två frisparkar som Hampus Nilsson har stenkoll på.

- Vi har två jättelägen i första halvlek, två frilägen där deras målvakt gör otroliga räddningar. Vi missar öppet mål från 25 meter. Ja så såg det ut, konstaterar Patrik.

- Sista timmen är det ett lag på planen. Vi radar upp chanser men detta var en dagen när allt funkar utom målskyttet och när vi inte var tillräckligt organiserade i försvaret första kvarten och släppte in förlustmålet, säger han.

Eskils ledde serien inför denna omgång med sex poäng ner till Husqvarna - en ledning som kan krympa efter söndagen då Husqvarna möter bottenlaget Assyriska.

- Det är svårt att sätta fingret på denna match. Men någonstans är det bara att bryta ihop och komma tillbaka på måndagsträningen med fullt fokus på nästa match hemma mot Astrio, förklarar Patrik.

Text: Lasse Möller
Foto: Bildburken.se


<< Tillbaka