SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Herr A

Falkenbergs FF
3 - 0
Eskilsminne IF
Falkenbergs FF3 - 0Eskilsminne IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 23 juli, 12:00
Plats:Bortamatch
Tuff genomkörare för Eskils
2022-07-23 18:12

Eskilsminne IF:s tränare Patrik Ingelsten vädrade 22 spelare när man på lördagen spelade en träningsmatch mot Division 1-laget Falkenbergs FF. Matchen spelades i 3x40 minuter för att samtliga spelare skulle få minst 60 minuter. Matchen slutade 3-0 till Falkenberg i en riktig genomkörare inför nästkommande helgs seriestart.

- Killarna svarade för en mycket bra arbetsinsats och gav verkligen allt under sina minuter på plan. Vi mötte ett lag som för två år sedan låg i Allsvenskan och fjol spelade i Superettan. Flera av spelarna finns kvar från de senaste två åren. Detta var utan tvekan den tuffaste matchen vi spelat på länge, konstaterade Patrik.

- Det blev ett bra genrep inför omstarten hemma mot Onsala lördagen den 30. Samtliga av mina spelare genomförde matchen bra och vi drabbades inte av några skador. Jag hade med tre spelare från P19 och det var kul att se dem i aktion, säger Patrik.

De tre P19-spelarna var Wilhelm Olsen, Felix Wahrenberg och Mohammad Zeidan. Den senares kusin Moustafa Zeidan fortsatte inom parentes sin succé i Malmö FF med ytterligare ett mål och en assist på lördagen - nu i segermatchen mot Sirius.

För Eskilsspelarnas del avslutas lördagen med en lagaktivitet i akt och mening att svetsa det redan härliga kamratgänget ytterligare.

Text: Lasse Möller

Bild: Bildburken.se


<< Tillbaka