SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Herr A

Tvååkers IF
1 - 0
Eskilsminne IF
Tvååkers IF1 - 0Eskilsminne IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 15 april, 13:00
Plats:Övrevi C
Tävling:
Matchnummer: 000012023
Samling:12:00
Eskils fick tredje uddamålsförlusten
2023-04-15 18:32

Det har gått troll i Eskilsminne IF:s herrar serieupptakt. På lördagen åkte laget på det tredje raka uddamålsnederlaget då man föll borta mot Tvååkers IF med 0-1 (0-0). Ännu en gång kom målet mot slutet av matchen och gav gul-blått en massiv uppförsbacke de sista minuterna.

1-2, 0-1 och 0-1 - så ser resultatraden ut för Eskils herrar efter tre matcher.

- Det vill sig inte i den offensiva boxen för vår del. Vi skapar inte tillräckligt farliga och många chanser. När det sedan kommer ett - visserligen snyggt - mål sent så blir det tungt. Vi hade verkligen behövt få poäng med oss i denna match, säger huvudtränare Patrik Ingelsten.

- Åter gör vi en bra prestation men det räcker ju inte när man förlorar. Vi måste få utdelning målmässigt. Vi jobbar dock vidare på att lösa situationen. Vi behöver höja bolltempot och vinna fler bolldueller, konstaterar han.

Tvååker är ett krigande lag och Eskils visste vad som väntade när man åkte dit på lördagen.

- Det är inte lönt att komma med bortförklaringar i detta läget. Men vi är inte sämre nu än vi var på försäsongen. I fjol förlorade vi tre raka matcher på hösten och kom igen. Det gör vi även i vår. Alla lag drabbas av detta under en säsong, betonar han.

- Jag är tacksam över att det är fantastiska killar i truppen som tror på vår spelidé. Nu ska vi vara ödmjuka och jobba oss till poängen, slutar han.

Text: Lasse Möller

Bild: Bildburken.se


<< Tillbaka