SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Herr A

Ljungskile SK Herrfotboll
3 - 0
Eskilsminne IF
Ljungskile SK Herrfotboll3 - 0Eskilsminne IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 28 april, 16:00
Plats:Skarsjövallen
Tävling:
Matchnummer: 000012036
Samling:15:00
Svagt Eskils förlorade i Ljungskile
2024-04-28 20:17

Det var inte Eskilsminne IF:s dag i bortamötet mot Ljungskile SK. Laget var inte med i matchen från start och kom aldrig upp i nivå. Trots det skapade Eskils flertalet heta chanser, men tre ramträffar var det närmsta man kom och Ljungskile vann välförtjänt matchen med 3–0 (3–0).

Hemmalaget Ljungskile satte direkt tonen med sin fighting spirit. De både löpte mer och vann fler dueller över hela banan. Redan i den tredje matchminuten slarvade Eskils i uppspelet utanför eget straffområde och Lukas Lindholm Corner kunde vända bort en Eskilsspelare och skjuta strax utanför. Den hårdföre anfallaren behövde inte vänta länge på utdelning. I den 13:e minuten vann hemmalaget bollen i en duell på mittplan och ställde om i en fyra mot tre-situation där Lukas Lindholm Corner kunde stöta in ett inspel från vänsterkanten från två meters avstånd fram till 1–0.

 

Eskils var nära på att kvittera bara några minuter senare efter en fin aktion från Christian Ljungberg där han drev förbi två försvarare inne i straffområdet och avlossade ett vänsterskott från nära håll som tyvärr gick över.

 

Ljungskile höll sedan på att utöka ledningen i den 32:a matchminuten när Lukas Lindholm Corner på nytt höll sig framme på ett vänsterinlägg, men skottet hamnade rakt på Philip Mårtensson i målet. Bara fyra minuter senare stod det ändå 2-0 på tavlan. Kvicke JT Kamara vred och vände i straffområdet och spelade fram till en lagkamrat som sköt ett skott som blockades men tyvärr hamnade mitt framför Lukas Lindholm Corner som bombade in bollen i mål från i närheten av straffpunkten.

 

Eskils försökte spela sig in i matchen och hade perioder av bra spel mot ett avvaktande Ljungskile som väntade på att få dra iväg på en av alla sina farliga kontringar. Det blev dock ingen utdelning utan istället blev Adrian Petersson avväpnad när han försökte driva förbi sin press och JT Kamara kontrade in 3–0 i matchminut 38.

 

Strax innan paus var Christian Ljungberg nära på att reducera på en ny fin aktion från hans sida, men skottet träffade denna gång insidan av stolpen och resultatet stod sig halvleken ut.

 

Eskils kom ut med mer frenesi i den andra halvleken. Troligen efter en rejäl utskällning från huvudtränare Martin Pringle i paus. Matchen var dock fortsatt präglad av felpass och felbeslut från Eskils sida, och två lag som ofta tappade fotfästet på det svårbemästrade underlaget. Adham Hazime kom in som en frisk fläkt på topp i sin första Ettan-match och kunde så när göra mål när han löpte igenom, men målvakten räddade skottet ut till en resultatlös hörna.

 

I matchens slutminuter bjöd Eskils på nytt hemmalaget på en stor chans när man spelade dem rakt i gapet inne i straffområdet vid en kort igångsättning, men Philip Mårtensson räddade friläget. På tilläggstid var det istället nära en reducering när Hampus Stoltz sköt hårt i ribban efter en tilltrasslad situation på hörna, men Eskils kom inte närmre och det blev inga fler mål.

 

Därmed blev det en ny förlust för Eskilsminne IF och laget får skaka av sig de två senaste insatserna och blicka framåt mot nästa omgång då bortamatch mot Falkenbergs FF väntar.


<< Tillbaka