SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Dam A

Borgeby FK - Eskilsminne IF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 14 juni, 13:00
Plats:Borgeby IP A-plan
Serie:Div 1 Södra Götaland, dam 2020
Samling:12:00
Snöplig förlust mot Borgeby
2020-06-14 18:46
När man missar sina chanser och motståndarna utnyttjar sina ja då slutar det illa. Eskilsminne IF skapade tillräckligt med lägen för att vinna söndagens premiär borta mot Borgeby men det var hemmalaget som kunde avgå med segern. Matchen slutade 1-0 (0-0) sedan Borgeby utnyttjat ett tillfälle i andra halvlek.
- Vi spelade bra och skapade chanser. Men tyvärr så prickade vi stolparna och missade våra chanser i övrigt och då gick det som det gick, sa en besviken Izet Kaljic, tränare för damlaget.

- Det är bara att acceptera att Borgeby var effektivare i avsluten än vi i dag. Jag tycker dock inte man kan klaga på vårt spel, säger Izet.

I och med Coronapandemin spelar damerna endast en enkelserie vilket innebär att det inte finns så många chanser att reparera misstag. Om Eskils vill vara med och utmana vill det nog till att det blir en snabb revansch när man möter ett annat tippat topplag - Trelleborgs FF - i nästa omgång.

- Ja vi får studsa tillbaka mot TFF den saken är klar, förklarar han.

På frågan om det fanns några spelare som Izet ville lyfta fram före de andra i dag så tvekade han inte.

- Matilda Andersson på sin centrala mittfältsposition förtjänar ett extra omnämnande, slutar han.

Text: Lasse Möller
Bild: Bildburken.se

<< Tillbaka