SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Dam A

Hammenhögs IF - Eskilsminne IF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 september, 15:00
Plats:Hamondavallen A-plan
Serie:Div 1 Södra Götaland, dam 2020
Samling:14:00
Eskilsminne vann tight match mot Hammenhög
2020-09-19 18:45
I en tuff och tät match kunde Eskilsminne IF till slut räkna in tre friska poäng när man på lördagen mötte Hammenhög på bortaplan. Matchen slutade 0-1 (0-1) Matchhjälte blev lagkaptenen Julia Nyberg Spets i en match där även det unga löftet Inez Gertsen fick göra sin A-lagsdebut i Eskils.
- Vi visste det skulle bli en tuff och jobbig match. Vi var förberedda på ett fysiskt spel från hemmalaget och tjejerna stod upp bra och tog fighten, säger assisterande tränare Johan Håkansson efter matchen.

- Det blev mycket kamp och Hammenhög är ett bra lag som gjorde det svårt för oss. Det blev tight och trångt, förklarar han.

Matchens enda mål kom genom ett inspel från höger där bollen till slut nådde Julia Nyberg Spets som enkelt satte bollen i nät.

- Jag vill inte lyfta fram någon speciell i denna match. Alla spelare stod upp och gjorde sitt jobb. Extra roligt dock att se Inez Gertsen göra A-lagsdebut och visa att hon är en lovande talang, säger Johan.

I nästa omgång väntar Dösjebro hemma för Eskils del. Fortfarande finns chansen kvar till serieseger ska betonas.

Text: Lasse Möller
Bild: Bildburken.se

<< Tillbaka