SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Dam A

FC Staffanstorp
0 - 8
Eskilsminne IF
FC Staffanstorp0 - 8Eskilsminne IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 juni, 12:00
Plats:Staffansvallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000226052
Samling:11:00
Hat trick av ”Jasse” när Eskils fick utdelning
2022-06-05 20:40

Eskilsminne IF:s damer har skapat många målchanser denna säsong utan att riktigt få utdelning. Men borta mot nykomlingen Staffanstorp på söndagen så lossnade målskyttet med besked. Matchen slutade 0-8 (0-4) där lagets båda ”snipers” - Jasmine Hansen och Johanna Olsson - svarade för fem mål tillsammans. Detta var en dag där det mesta stämde och slutresultatet kunde runnit iväg ytterligare några mål utan att någon kunnat protestera.

- Det var i princip spel mot ett mål. Vi skapade många lägen och det var roligt att vi fick utdelning, säger en glad André ”AP” Petersson efter matchen.

- Naturligtvis kunde vi gjort ytterligare mål. Men att producera åtta mål är jättebra. Staffanstorp fick väl en tankeställare då vi möter dem i DM redan om en vecka, förklarar ”AP”.

Vi kan konstatera att lagets gamla skyttedrottning Jasmine ”Jasse” Hansen har kommit i en hysterisk målform. ”Jasse” svarade för en hat trick var gjorde dessutom en strålande match.

- Hennes första mål som betydde 0-2 var en riktig delikatess. Ett inlägg hon går upp och nickar i mål, berömmer ”AP”.

- Johanna Olsson gjorde två mål och var inte riktigt nöjd med utdelningen men hon svarar för ett jättearbete på plan och behöver verkligen inte deppa, säger ”AP”.

Eskilstjejerna imponerade genom att behålla skärpan hela matchen igenom. Att göra fyra mål i en halvlek och sedan gå ut med samma skärpa i andra är inte lätt när man är helt överlägsen.

- Ja i dag ska hela laget ha med beröm godkänt. Samtliga kom upp i hög nivå och dessutom  kom alla avbytare in och gjorde bra ifrån sig, konstaterar ”AP”.

Förutom Jasmine Hansen 3 och Johanna Olsson 2 svarade även Julia Nyberg Spets, Ellen Roslund och Ellen Pigg för vardera ett mål.

I nästa seriematch väntar Lörby och då ser vi fram mot ännu en match där Eskilstjejerna går in med hundra procent skärpa och fokus.

Text: Lasse Möller


<< Tillbaka