SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Dam A

Trelleborgs FF
2 - 0
Eskilsminne IF
Trelleborgs FF2 - 0Eskilsminne IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 03 september, 14:00
Plats:Vångavallen, Trelleborg A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000226097
Samling:13:00
Eskils damer föll i seriefinalen
2022-09-03 20:36

Eskilsminne IF:s damer lyckades inte gripa chansen att kliva närmare serieledande Trelleborgs FF i lördagens seriefinal. TFF kunde på den egna hemmaplanen vinna med 2-0 (1-0) i en match där Eskils aldrig kunde skapa någon het chans eller ta något riktigt grepp om spelet.

- De kom ut som betydligt bättre än vi de första 20 minuterna. Efter 34 minuter fick de också utdelning. Jag tycker dock att vi kom tillbaka bra i slutet av första halvlek och jämnade ut spelet en aning. Men det var nog rättvist att de ledde i paus, säger tränare André ”AP” Petersson.

I andra halvlek fortsate TFF att hota inte minst genom flera farliga omställningar där Eskils inte riktigt hängde med de snabba hemmaspelarna. 2-0 kom efter en timmes spel.

- Vi skapade ett par halvchanser men lyckades inte hota dem riktigt, förklarar ”AP”.

- Nu har chansen gått till seriesegern men det gäller för oss att avsluta bra och se till att rädda andraplatsen. Mycket kan hända i fotbollen det vet vi så en andraplats kan vara viktig. Samtidigt innebär det att vi också kan börja bygga på framtiden, poängterar ”AP”.

I Eskils utmärkte sig Julia Nyberg Spets och Alva Hed och ska ha ett plus för sin insats.

Text: Lasse Möller
Foto: Bildburken.se


<< Tillbaka