SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Dam A

Ljungskile SK Damfotboll
2 - 0
Eskilsminne IF
Ljungskile SK Damfotboll2 - 0Eskilsminne IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 22 april, 14:00
Plats:Skarsjövallen Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 000223017
Samling:13:00
Massor av målmissar när Eskils föll
2023-04-22 20:38

Det var ett gäng besvikna och förbaskade spelare och ledare i Eskilsminne IF som satte sig på bussen för hemresan från Ljungskile. Eskils segerrad bröts brutalt sedan hemmalaget vunnit med 2-0 (2-0) trots att gul-blått radade upp högkaratiga chanser som alla brändes. Tre träträffar och ett antal frilägen kunde inte omsättas i mål denna dag.

- Det känns som rena rånet. Ljungskile hade två omställningar i första halvlek och fick mål i 9 och 20 minuten. Sedan backade de hem på egen planhalva och hade i princip inget etablerat under resten av matchen, berättar André ”AP” Petersson - huvudtränare i Eskils.

- Det irriterande är att det handlade inte om att Ljungskile täppte till och inte tillät oss skapa chanser. Tvärt om hade vi väl minst sju givna mållägen men kunde inte omsätta dem i mål, berättar han.

Eskilsspelarna radade upp chanser. Man hade två träffar i stolpe och en i ribba. Dessutom tre-fyra lägen ensamma med mål. Effektiviteten och skärpan fanns helt enkelt inte denna dag.

- Detta var en väckarklocka. Det gäller att vi är cyniska och utnyttjar de lägen som dyker upp. Detta får vara läropengar till mina spelare. Vi får ladda om och se till att studsa tillbaka i nästa match så enkelt är det, säger ”AP”.

Text: Lasse Möller


<< Tillbaka