SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Dam A

Södra Sandby IF
0 - 1
Eskilsminne IF
Södra Sandby IF0 - 1Eskilsminne IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 06 maj, 13:00
Plats:Södra Sandby IP konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 000223034
Samling:12:00
Knapp seger för Eskils damer
2023-05-06 20:35

Eskilsminne IF:s damer kom tillbaka efter två matcher med poängtapp när man på lördagen bortabesegrare Södra Sandby med 1-0 (1-0). Mot en motståndare som på pappret har en trupp som rankats i seriens bottenregion hade Eskilstjejerna det svårt att fungera.

- Vi åkte hit för att vinna matchen och det gjorde vi. Vad som sedan utspelade sig ute på planen är något jag inte vill kommentera utan det kommer att stanna mellan gruppen i omklädningsrummet, sa en klart sammanbiten och långtifrån glad André ”AP” Petersson - tränare i Eskils efter matchen.

- Vi är nöjda med tre poäng idag, men jag vill inte gå in på mera av våra detaljer just nu. Detta ska vi hantera i veckan, konstaterar han.

Eskils mål kom i matchen 44 minut då Alma Bertilsson höll sig fram och satte segermålet som gör att Eskils åter har möjlighet att blanda sig i toppstriden.

Närmast väntar nu en synnerligen svår uppgift i form av Rosengårds Akademilag hemma på Västergård den 14 maj klockan 14.

Texta: Lasse Möller


<< Tillbaka