SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Tjejligan Flickor 2017
Inför helgens fotografering och träning på Västergårds IP
2022-05-18 10:20

Hej!

Här kommer en vänlig påminnelse om att nu på lördag den 21/5 genomförs det en föreningsfotografering i Eskilsminne IF på Västergårds IP (Ragnvallagatan 65) plan 6 bakom omklädningsrumsbyggnaden. Alla föreningens lag ges möjlighet att fotograferas i matchkläder lagvis och individuellt genom fotografer från Expressbild. 2017 och 2018-gänget kommer att genomföra detta kl. 08.30 på just Västergård och därefter vidtar träningen under "vanlig tid" mellan kl. 09.00 - 10.15 på Västergårds IP plan 3. Vi ber Er som har fått påseendelappar vid föregående träning att ta med dessa ifyllda som behövs till fotograferingstillfället och till er som ännu inte fått några så kommer de att delas ut på plats. 

Vi vill även passa på att flagga för följande i detta utskick; 

- Det har inkommit en del föräldrar som visat intresse för ledarengagemang hos er föräldrar för våra grupper födda 2017 och 2018 och det är en viktig och fundamental del för barnens föreningsresa. Vi ser med stor tillförsikt fram emot fler intresserade föräldrar som är med och tillsammans ger barnen de bästa förutsättningarna till att få en härlig föreningsresa framåt. Vi ber er därför ta kontakt med Maja, Hasse eller någon av de andra ledarna på plats i samband med lördagsträningen alternativt med André Petersson som är ungdomsansvarig i Eskils på apn@eskils.nu.

- Träningarna fortlöper på lördagsförmiddagarna fram till och med 18/6 (v.24) därefter vidtar ett sommaruppehåll innan träningen startar upp igen i augusti. 

- För er som efterfrågat och önskar beställa föreningens klädprofil från Puma så är det följande länk hos Stadium som gäller; Profilbutiken för Eskilsminne IF Ungdom Fotboll (stadium.se)

Varmt välkomna!

/Ledarna  

 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se