Förlust mot Östers IF
2015-10-06 14:49

Lördagens hemmamatch mot Östers IF slutade med förlust 0-2. Matchen började ganska trevande med ett större bollinnehav hos Öster än hemmalaget. Eskils stod bra i banan och tillät endast Öster skapa ett par halvläge. Framåt för Eskils var det också skralt men några "nästanlägen" men det där sista saknades för att riktigt hota på allvar. Andra halvlek startade intensivare. Eskils jämnade ut bollinnehavet och fick bättre tryck på Öster i perioder. Efter ca  10 minuter av andra och ett par hörnor uppmärksammade de flesta hemmaspelarna en hands i straffområdet men domare Oppong var inte lika övertygad. Öster fick sedan till ett par bra kombinationer på sin högerkant men utan resultat i målprotokollet. Emil Åberg har sedan ett par fina möjligheter att näta. Först gled han förbi Östers målvakt men en försvarare kunde rädda framför målet. Några minuter efter det hade Emil en nick från ganska nära håll som nickades över. En fin möjlighet att ta ledning i matchen. Klockan började ticka mot 90 minuter och de flesta räknade förmodligen in ett kryss, då slog Öster in ett högerinlägg som skarvlobbades mellan två Eskilsförsvarare och Måns i målet. Där dök Dennis Velic upp med liten marginal och nickade in 0-1 målet. Efter 94 minuter gjorde Öster 2-0 efter passivt och klent försvarsspel. Eskils stod upp bra i matchen och förtjänade poäng men marginalerna vill annat i slutminuten. På söndag väntar bortamatch mot Örgryte IS på Gamla Ullevi. Att notera, i gårdagens hemmamatch mot Norrby hade ÖIS en fantastisk publiksiffra på nästan 5500 personer.

Stabil seger mot Olympic2024-02-24 15:55
Skador och sjukdom oroar2023-09-29 09:16
Sent mål sänkte Eskils2023-05-12 22:19
Oavgjort mot Lund2023-02-11 16:50
Ny förlust för Eskils2022-09-24 18:54
Eskils utslaget ur DM2022-08-17 23:31
IK Tord - Eskilsminne IF2021-11-20 08:00
Mållöst i Torslanda2021-09-18 18:12