Akademi / Division 3
Älmhult borta
2017-05-08 09:16

Det var ett soligt och vindstilla Älmhult vi kom fram till i lördags. Tyvärr hjälpte det inte oss då det var Älmhult som började bäst och skapade ett par farliga chanser som vi till slut lyckades reda upp.

I den 23e minuten hände det som inte får hända, Alicia fastnar i gräset och vrider knäskålen ur led. Ambulans fick tillkallas och nu hoppas vi på att Alicia är tillbaka med oss på planen snart, krya på dig Alicia!

Detta gjorde att det blev ett uppehåll i spelet på nästan 30 minuter, efter detta kom vi mer in i matchen, Nova Lundin Hafström får ett riktigt bra läge där hon hamnar nära målvakten och ska lobba över henne men tyvärr utanför.
Trots att det är vi som har övertaget lyckas Älmhult spela sig igenom vår backlinje och 1-0 är ett faktum.

I andra halvlek fortsätter vi ha lite övertag och vinner allt fler och fler närkamper men blir tyvärr lite för stillastående när det kommer till sista momentet och får inte in bollen. Älmhult kan istället utöka sin ledning med ett skott långt utanför, det var inte mycket att göra för Lina i målet.

Trots underläge med 2-0 ger vi inte upp utan fortsätter kämpa, men tyvärr utan resultat. Evelina Norell har en frispark i ribban, vi har nån hörna som blir farlig men bollen vill inte in!

Sista fem minuterna är det många trötta ben och Älmhult kan lugna ner spelet och hålla i bollen.

Det går inte riktigt vår väg denna matchen heller, vi skapar lägena men har inte fullt fokus i sista momentet. Vi har ett par spelare med oss som gör sin första div.2 match för säsongen som kommer in och gör det riktigt bra!

Nästa match är mot Laholms FK hemma tisdagen 9/5 kl. 19.00 på Västergårds IP.  Då är det bara tre poäng som gäller!

Seger i DM på hemmaplan2024-03-11 14:00
Oavgjort i DM2024-03-03 19:59
Provträna med Eskils!2018-10-15 20:05
Ännu en Växjövinst2017-12-04 10:09
Segertåget fortsätter!2017-05-28 21:01
Tre viktiga poäng!2017-05-14 18:10
Älmhult borta 2017-05-08 09:16
Intensiv fotbollshelg!2017-05-01 21:08