Akademi / Division 3

Stark avslutning i reservlagserien
2020-10-07 09:19
Sista matchen i DR2 Västra-serien, och denna gång kom Jonstorp på besök på Västergårds nylagda konstgräsmatta.
Det var en match där vi dominerade totalt hela matchen, men hade förbaskat svårt att få bollen i mål bakom Jonstorps storspelande målvakt.
Chans på chans skapades, men bollen ville inte in.

Vi pratade i paus(där det stod 0-0), om att stressa ner och inte spela så rakt mot mål som gjorts i den första halvleken.

I minut 60 skulle det dock lossna när Johanna Hultgren överlappade på kanten och slog ett fint inlägg som Maja Modig snyggt nickade in.
Äntligen ett mål och vi kunde spela ut.
Sen rann det på av bara farten, och inom loppet av ca 20 minuter så stod det 5-0, vilket också blev slutresultatet.
En eloge till alla för en bra insats och stundtals bra spel, trots att målen uteblev den första timmen.
Vi slutade aldrig att försöka rulla boll, och alla tog verkligen jobbet för varandra.
Detta ger också resultat till slut, även om det tog lååååång tid innan första målet trillade in trots MASSOR av chanser.

En stor eloge till ett hårt kämpande Jonstorp som aldrig gav upp i denna kampen.

Seriespelet avslutat för i år och fyra vinster av fem i denna höstserien.
Detta med 29-7 i målskillnad också.
Bra jobbat i alla matcher där vi mixat lagen och gett alla mkt speltid.
(Ni har också löst uppgiften på ett mkt bra sätt trots ovana positioner, och ibland olika sammansättningar i laget.)

Eskils B-Jonstorps IF 5-0(0-0)