Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Akademi / Division 3

Tung förlust trots bra spel
2021-07-05 08:53

Det har tagit några dagar att analysera o smälta förlusten mot V Karup i veckan som gick.

Trots mkt bra spel, och stort bollinnehav så blev det förlust med 1-2 efter 0-1 i paus.

Vi skapade trillräckligt med chanser för att få in fler bollar, men målramen och V Karup-spelare stod hela tiden i vägen.

Ellen Roslunds fantastiska hörnor borde givit utslag men våra motståndare räddar ett par av dessa på mållinjen efter nick o skott.

Nämnas ska också att våra motståndare skapade flera frilägen pga vårt bolltapp när vi till stora delar av matchen verkligen försökte rulla boll.

Frustrerande att inte vinna en match med bra spel o stort bollinnehav men så är fotbollen ibland.

V Karup är ett tungt lag att möta och de jobbar hela tiden hårt för sitt lag.

Dagens mål skickades in av Tilda Jonhag i minut 46, efter fint förarbete av Linn Strömberg.

Störst plus idag till vår målvakt Matilda Waldt som storspelade och stod för många fina räddningar.

Nu åker Matilda tbx till sina USA-studier, så i höst har vi annan keeper som gör ett bra jobb för oss.