Akademi / Division 3

Onödig hemmaförlust mot Fc Hessleholm
2021-09-13 13:31

Vi var taggade för en ny tuff match i damtvåan, o denna gång mot Fc Hessleholm.

Trots att vi pratat om hur vi skulle göra så skulle vår första halvlek visa vara av en seg karaktär.

Vi tillät FcH att rulla boll på ett fint sätt men när man ligger för långt ifrån i pressen hela tiden så funkar inte laget.

I paus stod det 0-0, och vi bestämde att ändå försöka ta tag i matchen och försöka vinna detta.

Chanser skapades i massor, men ollen ville i de flesta fall inte in.

(Jo när Tilda Jonhag placerade in 1-0 i minut 50).

Trots ett enormt chansövertag så skulle FcH göra två mål i den andra akten och förlusten med 1-2 var ett faktum.

Vi räknar till minst tio feta målchanser, samt en missad straff så vi kan inte skylla på att inga chanser skapades.

Det var en sån dag, bollen ville inte in, och då går det såhär.

Beröm dock till våra motståndare som försökte rulla boll, utan att massor av chanser vaskades fram.

Men har man få chanser o gör två mål så räcker det ibland.

Dagens plus hos oss går till debuterande Paula Lillsjö som kom in efter paus o visade hur bra hon är :)

Tungt efter alla chanser vi skapade men det finns värre saker i livet än att förlora en fotbollsmatch.

Vi vinner o förlorar alltid som ett LAG, det gäller även denna helg.

Mot nya mål på söndag i Stafsinge 12.00.

Eskils Aka-FcH 1-2(0-0)

Mål:Tilda Jonhag

Förlust i derbyt2024-04-15 09:21
Seger i DM på hemmaplan2024-03-11 14:00
Oavgjort i DM2024-03-03 19:59
Provträna med Eskils!2018-10-15 20:05
Ännu en Växjövinst2017-12-04 10:09
Segertåget fortsätter!2017-05-28 21:01