Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr
Referat: Motala AIF FK - Eskilsminne IF
Proppen ur när Eskils klev upp på kvalplats
2020-10-17 17:05, Herr
När det behövdes som mest då visade Eskilsminne IF att man kunde leverera det som man utlovat. Lördagens bortamatch mot Motala blev en klang- och jubelfest där Eskils till slut kunde raka hem en bekväm seger med 5-3 (2-2) sedan Filip Ottossons eleganta 3-2 mål efter 70 minuter fick proppen att gå ur när det gällde målskyttet. Nu är Eskils uppe på kvalplats och har endast en poäng till säker mark.
Herr
Motala AIF - Eskilsminne IF
2020-10-17 08:00, Herr
Viktig match när Eskils reser till Östergötland för att möta Motala AIF i kamp om tre poäng. Vårens möte slutade något snopet med ett kryss efter att ha tappat ledningen och Eskilsminne vill ha samtliga poäng med sig denna gång!

Glöm inte att du kan se matchen genom SportExpressen Play eller HD.se genom att skaffa abonnemang/prenumeration eller köp matcherna styckvis genom "pay-per-view"-konceptet.

I rutan har du också möjligheten att swisha till föreningen för att visa ditt stöd!
Herr
André Petersson: ”Vi åker upp för att vinna"
2020-10-16 19:59, Herr
Avstängningar och sjukdomar till trots åker Eskilsminne IF till Motala för att ta med tre för kontraktet livsviktiga poäng hem. Känslan i truppen efter de senaste matchernas positiva insatser spelmässigt gör att tränare André Petersson inte darrar på manschetten inför uppgiften mot ett lika desperat kämpande Motala.
Dam A
Cupmål på första bollkontakten för Agnes Eklöf
2020-10-15 10:17, Dam A
Eskilsminne IF:s 17-åriga nyförvärv från Uppåkra IF behövde bara cirka en halv minut på sig att bevisa sin effektivitet för Allsvenska Rosengård. När Eskils mötte Malmölaget i Svenska cupen fick den unga talangen chans att hoppa in i slutet av andra halvlek och hon satte avtryck omedelbart.
Höstlovsfotboll med Eskils!
2020-10-14 14:42

Välkommen till höstlovsfotboll med Eskils!

 

Höstlovsfotbollen pågår under två dagar 26-27 oktober med instruktörer i form av föreningens akademi- och seniortränare.

 

Årets upplaga riktar sig till Eskilslirare flickor och pojkar födda 2011- 2006.
Kostnad för deltagande i höstlovsfotbollen är 250:-.
Vill du stödja föreningen ytterligare går det alldeles utmärkt att tillskjuta valfritt belopp efter genomförd anmälan till Eskils på Swish: 123 352 49 56 Märk: Höstlovsfotboll.
 

Höstlovsfotbollen kommer att arrangeras på Västergårds IP & Harlyckans IP där vi använder idrottsplatsens yta för att sprida ut deltagarna i mindre grupper under genomförandet. 

Anmälan görs genom att fylla i formuläret HÄR, välj din åldersgrupp och efter genomförd anmälan kommer bekräftelse till angiven e-post.

Sista anmälningsdag är 22/10 med anledning av att vi ska kunna planera passen på bästa vis.

Datum: 26-27 oktober
Tid: 09:00 - 12:00
Plats: Konstgräset Västergårds IP & Harlyckans IP 

 

Kostnad: 250:- 

Anmälan klicka: HÄR 

Herr
Marcus Nilsson motiverad och redo för slutstriden
2020-10-13 15:06, Herr
32-årige Marcus ”Mackan” Nilsson är varje fotbollstränares dröm. En spelare som inte bara besitter en hög potential och gedigna ledaregenskaper utan som också med sitt spel på planen visar sina lagkamrater vägen. I den tuffa slutstriden i Division 1 Södra kommer ”Mackan” att vara en viktig sten i Eskilsminne IF:s lagbygge som ska säkra det nya kontraktet.
BLI MEDLEM
Stötta Eskils genom Gräsroten
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se

 
Kommande matcher Ettanplay