SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Bli medlem i Eskilsminne IF
BLI MEDLEM
Herr
Viktigt vinna DM-matchen mot IFK Trelleborg
2022-06-27 23:04, Herr

Det dröjer ännu en vecka innan Eskilsminne IF.s herrar kan ta semester. På tisdagen är det nämligen först dags för DM-match borta mot serieledande Division 3-laget IFK Trelleborg och på söndag bortamatch i Svenska cupen mot Division 2-laget Hässleholms IF.

Ungdomsledare sökes till flicksidan!
2022-06-27 14:52

Vårsäsongen är till ända och vi blickar fram mot en spännande höst för våra äldre flicklag! Med en stor ungdomsverksamhet är vi ständigt på jakt efter nya tränarförmågor som vill vara en del av vår förening och jobba med ungdomsutveckling i olika roller som tränare eller lagledare.

 

Under våren har vi i de äldre flicklagen spelat i F17 SM och F17 Skåne och med många spelare behövs det tillskott på tränarsidan för att komplettera befintlig ledarstab och säkertställa vidare utveckling för våra tjejer.

 

Är du tränare idag och letar nästa steg eller är du en gammal fotbollsspelare som är intresserad av att hoppa på tränarbanan? Tveka inte att höra av dig till Sportchef Adrian Andersson på aan@eskils.nu eller 073-158 79 88!

Herr
Referat: Assyriska BK - Eskilsminne IF
Stark andrahalvlek gav Eskils ny seger
2022-06-23 23:26, Herr

Det blev en snygg punkt på vårsäsongens seriespel för Eskilsminne IF:s herrar. Torsdagens  bortamatch mot Assyriska BK slutade med en kassaskåpssäker seger. Matchen slutade 0-2 (0-0) sedan Eskils efter en mindre inspirerad första halvlek steppade upp i normal standard och tog över i den andra.

Dam A
Referat: Södra Sandby IF - Eskilsminne IF
Kämpainsats gav seger mot Södra Sandby
2022-06-23 23:19, Dam A

Eskilsminne IF:s damer visade återigen hur man ska tas med det som rubricerats som säsongens överraskning - Södra Sandby. På torsdagen kunde Eskils åka hem med en stark bortaseger 2-4 (1-2) sedan lagets båda anfallare Nova Karlsson och Johanna Olsson svarat för två mål vardera. En viktig seger i den heta toppstriden som gör att Eskils i allra högsta grad är med och slåss om förstaplatsen.

Herr
Assyriska BK - Eskilsminne IF
2022-06-23 08:00, Herr

Eskilsminne IF reser till Göteborg för att gästa Assyriska BK i vårens sista seriematch när serien vänder. Hemmamötet slutade 1-0 tidigt i våras och sedan dess har Eskils spelat till sig en serieledning medan Assyriska just nu befinner sig på jumboplatsen. Ett hårt kämpande hemmalag i starkt poängbehov mot Eskils som vill bibehålla serieledningen. Vi hoppas på en bra match och tre poäng hem till Harlyckan!

Dam A
Södra Sandby IF - Eskilsminne IF
2022-06-23 07:00, Dam A

Eskilsminne IF gästar Södra Sandby IF för ny toppmatch i Division 1 Södra Götaland! Eskils kommer närmast från en 0-1-seger borta mot Halmstads BK medan Södra Sandby besegrade FC Staffanstorp med 0-7. Båda lagen står på 25 poäng och en delad andraplats, och en tuff batalj mellan två lag som vill vinna och haka på i toppstriden är att vänta!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se