SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Pojkar 2013

Träning under påsk, friends cup och tränare!
2019-04-14 08:46
Hej!

Lördag 20 April Frågan har dykt upp ifall det är någon träning lördag den 20/4. Visst är det så! Vi kör som vanligt med start klockan 09.00 på Harlyckans IP.

Det har tillkommit många nya lirare och det är vi glada för! Och därför skickar vi återigen ut informationen om grabbarnas första matcher Torsdag den 30 maj. Mer detaljerad info om dagen finner ni längre ner i mailet.
Vi vill även uppmana nya som gamla lirare att anmäla sig ifall man vill delta i sammandraget den 30 maj så fort som möjligt. Detta så vi kan anmäla det antal lag som behövs för att alla ska få spela så mycket som möjligt.

Anmälan skickas via mail till någon av oss tränare.

Våra mailadresser:
carl.fredlund@gmail.com
hans.isaksson@arriva.se
jssvensson77@gmail.com

Tränare/Ledare Som ni säkert har lagt märke till är det många barn i vårt gäng, vilket är fantastiskt härligt! Många barn förtjänar också många ledare. Så finns det någon, helst några, föräldrar som är intresserade att vara mer delaktig är det väldigt välkommet. Några krav på förkunskap finns inte, engagemang är allt som behövs! Släng iväg ett mail till någon av oss tränare eller haffa oss på nån träning så pratar vi mer!

Vi ses nästa lördag!
/Carl, Jonas & Hasse



Torsdagen den 30:e maj (Kristi Himmelfärd) öppnar vi upp Laröds IP för en dag med mycket fotboll och glädje. Vi drar igång klockan 09:00 och därefter spelar vi fotboll fram till runt lunch. 5-mannaplaner som gäller och samtliga lag garanteras minst tre matcher.  

 

I år hälsar Friends Cup flickor födda 12/13 och pojkar födda 13 varmt välkomna till vår idrottsplats, och fokus är uteslutande att ha roligt tillsammans. För många är det första gången man får ta på sig matchtröjan och bara det är ju ett minne för livet.

 

Var: Laröds IP (Gummarpsvägen 25, 252 86 Helsingborg)

Form: 5-manna fotboll

Priser: Samtliga spelare tilldelas medalj  

Kiosk: Öppen under hela turneringen

 

Förutsättningar:

 

  • Matcherna pågår i 1 x 15 minuter
  • Resultat är oviktigt, samtliga utses till segrare
  • Skulle ett lag leda med tre bollar får det andra laget ta in en extra spelare för att jämna ut spelet
  • Hela dagen ska andas glädje och gemenskap. Vi hälsar och tackar varandra både före och efter match


Nyhetsarkiv
Juluppehåll2020-12-14 13:15
Inomhussäsongen 20-212020-10-12 09:03
Ingen träning 23/3!!2019-03-21 12:19