SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
F17/F16
Fair Playpris till Eskils F16
2019-07-20 13:50
Eskilsminne IF:s F16-tjejer gjorde inte bara sig själva utan hela klubben stolta när man utsågs som mottagare av Gothia Cups Fair Playpris för 16-årskategorin. En utmärkelse som är ett kvitto på Eskils värdegrund implementerats och givit resultat i ungdomsleden.
Inom Föreningen vet vi ju om att våra tjejer och killar sköter sig och är goda representanter för Eskils. Men det är förstås extra roligt när klubbens representanter uppmärksammas i dessa sammanhang.

- Jag är så otroligt stolt över tjejerna som alltid visar en fantastisk laganda och bryr sig om sig själva och laget utan även om motståndarna. Detta var de så väl värda, säger Sofie Strand som är en av ledarna för laget.

- Vad jag förstår så bygger utmärkelsen på de rapporter som matchdeleganter och domare lämnat in baserat på hur lagen har uppträtt. Det är fantastiskt roligt att vi kan få detta pris som ju omfattar både tjejer och killar, förklarar Sofie.

Tjejerna fick förutom sina tre gruppspelsmatcher även en slutspelsmatch men där åkte man tyvärr ut.

- Jag är glad att arrangörerna meddelade oss denna glada nyhet innan vi hann åka hem. Det var ju helt speciellt att vandra in på Heden och ta emot priset. Klart det kändes lite nervöst, menar hon.

Priset består av en tavla som talar om att Eskilsminne IF F16 fått 2019 års Fair Playpris. En tavla som förstås ska sättas upp i klubbhuset.

I sann Eskilsanda är Sofie också noga med att påpeka att många ledare ska ha beröm för tjejernas utveckling och för det arbete man lagt ner på ledarsidan.

- Jag vill nämna Cathrin Wahlstedt, Henrik Edgren, Robin Johansson och Annica Persson, betonar hon.

Text: Lasse Möller

Nyhetsarkiv
GULD i EuroCity Cup!2020-01-31 13:59
F17 i SM-serie 20202019-11-12 11:25
Guld i Skördecupen2019-08-10 22:24
Brons i Billecupen 20182018-12-01 10:01
 
 
Senaste från Bildburken:

Se alla bilder från Eskilsminnes hemmamatcher på både herr- och damsidan på Bildburken.se
© Vid frågor om bilder kontakta janne@bildburken.se