Förlust mot Norrby IF
2015-09-30 12:23

Lördagens viktiga bortamatch mot Norrby IF slutade med förlust 3-1. På Borås Arenas konstgräs blev det en chocköppning. Redan efter två minuter nickade Norrbys forward Yursuvat in 1-0. Ingen drömöppning precis. Norrby tog tag i matchen och hade ytterligare ett bra läge efter hörna men Christoffer Levi räddade på mållinjen. Efter ca 25 minuter kom Eskils in i matchen och perioden fram till paus såg ganska bra ut. Betydligt mer etablerat spel men de riktigt vassa chanserna uteblev. Som repris på första gjorde Yursuvat på nytt ett nickmål efter inlägg. Denna gång redan efter en minut spelad av andra. Detta satte ton i matchen och åter igen blev Eskils ett jagande lag. Emil Åberg hade en fin möjlighet efter 60 minuter att komma med i matchen men sköt över från nära håll. Några minuter efter detta satte Norrby punkt i matchen. Med en långboll från eget straffområde sprintade Yusuvat sig fri och friställde sin kollega Översjö framför mål till 3-0. Filip Ottosson kom in för Filip Egger och det tog inte lång tid för Filip att presentera sig. Med elegans satte han dit en volleyträff i målvaktens högra hörn och 3-1. Ett par minuter senare är Filip väldigt nära att rinna igenom men det saknas någon centimeter för ytterligare reducering.

Tidpunkten för målen och uppförsbacken med det, blev för mycket för Eskils denna dag. En annan skillnad och kanske den mest betydande var Norrbys forward Yursuvat som med sina två mål och en assist var tungan på vågen i denna viktiga match.

Nu är det nya tag som gäller. På lördag väntar hemmamatch mot klassiska Östers IF. Välkomna till Harlyckan!

Stabil seger mot Olympic2024-02-24 15:55
Skador och sjukdom oroar2023-09-29 09:16
Sent mål sänkte Eskils2023-05-12 22:19
Oavgjort mot Lund2023-02-11 16:50
Ny förlust för Eskils2022-09-24 18:54
Eskils utslaget ur DM2022-08-17 23:31
IK Tord - Eskilsminne IF2021-11-20 08:00
Mållöst i Torslanda2021-09-18 18:12