Eskilsminne DIF - IS Halmia 0-0
2016-03-07 07:55
Säsongens första träningsmatch på hemmaplan spelades under söndagen på VIP mot seriekollegan IS Halmia . Resultatet slutade mållöst 0-0 där chanser för att göra mål fanns för bägge lagen . Eskils damer fokuserade på försvarsspel under söndagens match där överflyttning och press var huvudsyftet .
Vi fortsätter att " tugga  " på med försäsongsträning med mycket fys och löpningar i de 2 kommande veckorna innan vi åker iväg på ett efterlängtat träningsläger den 17/3 .

Matchen mot IS Halmia stod Lina J i 1:a halvlek och Matilda Waldt halvlek nr 2 .
Backlinjen startades med Malmlöf , Tapper , Matilda E , Hanna H . Mittf : Ida J , Linn S , Carro , Linnea R , Julia NS och som fw  Jasmine .
Ersättare som kom in under matchen : Titti , Evelina , Emma , Julia J .
Sön 13/3 matchar vi mot Göteborgs DFF  .