Förlust i DM-finalen
2014-09-24 23:53
Eskils Dam förlorade måndagens DM-final mot FC Rosengård. En ganska jämn första halvlek spelmässigt men FCR var oerhört effektiva och visade stor kvalitet i avsluten. Eskils hade ett par riktigt bra chanser till att reducera men det sista fattades. Paussiffror var 0-3. Andra halvlek fortsatte ungefär som första men Eskils hade det svårt i försvarspelet när FCR skruvade upp tempot med bra passningskvalitet. Matchen slutade 1-7 efter tröstmål av Rebecca Johansson. Trots resultatet gratulerar vi våra damer till en hedrande andraplats. Det var andra året i rad som det blev en silverplats. Vi tar nya tag och hoppas på en bättre valör för 2015.

Eskils damer möter MFF2024-01-26 09:29
Tung förlust i Värnamo2023-06-18 18:40
Eskils bäst i DM-derbyt2023-06-14 22:44
Dags för revansch2022-09-09 18:29
Eskils tog ny 8-0-seger2022-06-12 19:47
Bokslut mars2021-04-05 12:39
Bokslut februari2021-03-06 08:44
Bokslut januari2021-01-31 03:00