SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Dam A
Eskilsminne IF - IS Halmia
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 15 februari, 14:00
Plats:Västergårds IP
Samling:12:30
Ljusglimtar trots förlust mot Halmia
2020-02-15 16:52
Eskilsminne IF:s damer förlorade lördagens träningsmatch på Västergårds IP mot IS Halmia med 0-2 (0-0). Trots förlusten fanns det klara ljusglimtar menar huvudtränare Izet Kaljic som dock efterlyser större skärpa i avsluten. Målchanser skapades i mängd men Eskilsspelarna hade förtvivlat svårt att sätta dit bollen.
- Matchen innehöll perioder av väldigt bra passnings- och försvarsspel. Dessutom skapade vi många målchanser. Det hade inte varit orättvist om vi gjort två-tre mål, tycker Izet.

- Johanna Olsson jobbade mycket bra och skapade chanser men hade otur med avsluten. Jag är dock helt övertygad om att hon kommer att hittta rätt snart och då kommer målen att ramla in, säger Izet.

Efter en mållös första halvlek kunde Halmia ta ledningen i den andra med 0-1. Eskils roterade frisk en bit i i den andra halvleken där nio nya spelare kom in. Slutresultatet skrevs sedan till 0-2 efter en straff i slutet.

- Jag är förstås inte nöjd med förlusten och det är inte tjejerna heller. Men dessa matcher ingår i uppbyggnaden av laget inför serien och det fanns som sagt klara positiva inslag. Nästa vecka möter vi Laholm som spelar i samma serie. Jag hoppas att vi ska få se en islossning i målskyttet då, slutar han.

Text: Lasse Möller
Foto: Bildburken

<< Tillbaka