SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilsminne IF
Respekt - Kamratskap - Jämlikhet
Dam A
FC Rosengård F19 - Eskilsminne IF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 29 februari, 15:00
Plats:Bortamatch
Samling:12:30, Västergårds IP
Stark insats mot FC Rosengård
2020-02-29 19:32
Lördagens bortamatch mot Rosengårds F19-lag visade med eftertryck att Eskilsminne IF:s damer är på helt rätt väg denna säsong. Träningsmatchen vanns med 1-3 (0-3) och det var snarare en segermarginal i underkant än tvärtom.
- Det är starkt gjort att totalt behärska matchen mot ett normalt så bra lag som Rosengårds F19. Vi fick motståndarna att se dåliga ut, säger en nöjd Izet Kaljic, huvudtränare i Eskils.

Denna gång vill Izet inte lyfta fram någon speciell spelare. Han öser beröm över kollektivet där tjejerna klev fram och visade att det man tränar på i veckorna också bar frukt i matchen.

- Vi hade bra passningsspel där laget höll ihop. Vi varierade med långa och korta passningar och dessutom fick vi avsluten att resultera, berömmer Izet.

Eskils tog ledningen genom Emma Petrovic som via ett långt skott gjorde 0-1. Nova Karlsson svarade för 0-2 innan Johanna Olsson stängde målkontot för första halvlek genom att göra 0-3. Rosengård fick till en reducering efter paus men som sagt Eskils kunde pyntat siffror ytterligare med lite tur.

Text: Lasse Möller
Bild: Bildburken.se

<< Tillbaka